Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 637
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Езгито много приказва ама вместо да се снима в реклами и да трупа пари да направи нещо по въпроса, не само да приказва.

# 496
Ами ето, че все пак нещо се случва след нейното изказване. Езги са я подкрепили много нейни колеги, а явно и много други и това не е никак малко.

Феми, нашето момче не само е красавец, ами и романтик-стихоплетец. 😀
Едно старо негово интервю:
http://www.-spam251-/2018/09/blog-post_20.html?m=1

# 497
Пепелче ,не се отваря пише няма достъп .
Ами поет се оказа значи.
И аз мога да пиша поезия ,само да ме споходи музата.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 20:00 от femmi2

# 498
Нищо не се случва. Получава подкрепа Тя, не който трябва. Валят хаштагове, онлайн подкрепи, но не е това начина. Като известни хора с възможности могат да измислят доста неща за подкрепа на различни хора и животни в риск, но малко го правят.

# 499
Какво повече да направи - убиецът е бил на свобода /на англ. нямаше подробно инфо/, сега е завел дело срещу нея, отказала е да се извини, грози я затвор от 2 г. и 4 м. Сержант от турската армия, член на "Сивите вълци", момичето е кюрдка. Привлякла е вниманието... Ако някой се интересува - подробности в поста ми от снощи и от сутринта в темата за Халит и Берг.
Турция не е България. Берг нали започна кампания за събиране на средства за лечение в САЩ на болни от СМА деца. Включиха се много хора от гилдията. Ердогановците веднага скочиха, измислиха какво ли не и забраниха кампанията. Да се лекуват в Турция, защо доларите да отиват в чужбина. Но след нея други хора подеха инициативата и пак събират. Включиха се хора от Латинска Америка - нищо не могат да им направят.

# 500
Кари, не съм съгласна много с тебе.
Скрит текст:
То не е малко и да се заговори за тези проблеми, защото както виждаме и това е забранено даже.
Тревожно е, това което се случва сега, при управлението на Ердоган.
Знам, че е тази борба никак не е лесна и още дълго няма да е, но ми се иска да вярвам, че нещо ще се промени рано или късно.

Феми, ами Алп завършил турски език и литература, филолог демек. 😀
И умни приказки приказва в интервюто за жените и любовта. 😀
Ама не съм го проучила още какви са му били севгилитата и с кого е сега. 😀

# 501
Пепелче ,о учено момчето.  Севгилитата не сме ги проучвали ,но знам че в момента е обвързан. Не помня име но май не е от неговия бранш. Виждала съм ги двамата ,хубави са един до друг. Не парадират с връзката си.
Алп доколкото имам наблюдения е социален може да изровиш от ИГ нещо със севгилито ако е качвал.  Ама аз нямам ИГ и не мога да разгледам неговия .
Блазе и на неговата няма да й е лесно с фенките и въздишките.

Оф това което се случва е тревожно ,трудна е борбата с това управление при комшийте.  Човек една дума не може да каже.

# 502
Излиза, че тая му е приятелка - Ebru Şam. Веднага се сетих за Adanalı, че я гледах там. Ще видя къде другаде е участвала.

# 503
Участвала е и в Двете лица на Истанбул(2013-2014).

# 504
Може ли да извадите нагледно тяхно фото или само на нея .
Интересно коя е била преди нея ?
Всичко трябва да проучим за мачото щом   го аресахме Joy

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 22:38 от femmi2

# 505
Била е Мис Турция 2009 и 2010-та хоп! в Аданалъ, снимала се е в 3-4 сериала  и край. От 2013-та излиза, че не снима. Явно се занимава с друго.

# 506
Кари ,Тенкю за инфото Flowers Hibiscus Миска е фанал ,каква изненада ,не е първия.
Като съм я виждала по спомени ми е наконтена , гримирана.
Живят заедно в къщата на Алп.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 00:27 от femmi2

# 507
Папараците снимали заедно Серкай и Иляйда. Simple Smile Тези двамката не можаха да се разделят, сериала свърши ама не им попречи. Simple Smile Подходящи са и за някое лятно сериалче ама има доста, може би към дижитала... Wink

# 508
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, ми не е зле да приключим със сватба. Ама що тогаз Фунда ще напуска сериала?

Симпатяга е Алп и с тоя мокър стайлинг на косата и на мен на латино мачо ми бие. Само във Фазилет го гледах, Зюмрюда не ме увлече хич. Не ми е сред най-големите любимци той, ама може да стане след този сериал.Blush

А Айча я мернах по тв вчера в Мерием и не я харесах - някак квадратна брадата ѝ изглеждаше, но тук е сладка в промото.
Бе всичко зависи от "химията". Ако тя е наред, физиката минава на заден план.Simple Smile

# 509
Красавец е Алп, но по-грозновати актьори повече са ми харесвали понякога.
Всичко е до чар и излъчване,  и игра също. 😀

Но дано се получи летният сериал, че други като че ли не ми хващат око.
Кубилай може да ми хареса, в Чукур си го биваше момчето, но не съм наясно с неговия сериал.
Има ли трейлър, за какво иде реч...

Светълче, направо се чудя след този купон какво ще измислят за Фунда, дано не я убият само, че това няма да го понеса.
Не искам жертви в този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт