Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 640
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Майко мила тоя Алп ша ме довърши Flushed
 то тяло , то лице то сексапил . Момичета как ще се разберем за него не знам Joy
 Пепелчето вече е в бойна готовност .  Айча също не е зле .

Красиви гледки , пеизажи , чшк като в приказка . Ето от това имам нужда .

и да сложа продюсера

ша има и там ашк у кухнята Joy ама как я погледна само ех Heart Eyes
Момиченца, Алп е страхотен от новото поколение!  За мен е като син, така, че давайте смело ваш е! Като свекърва ще ви се радвам. Heart Чачко също, гледам почва да става интересно. Сценария е интересен, само режисурата да оправят, че язък за момчето. Heart

# 481
Пипи , може ли така да се обръщам Blush
Ние не сме момиченца ама Нейсе ! Големи жени ,аз гоня 40 но се държа лигаво и се разтапям пред такива мъже хеле към любимеца.  Човешко е . Ще му се радваме на Алпи и на Чачи и на БУ Дениз.
Става интересанте накрая нали Wink
Режисурата що не я харесваш ? Казват че режисьора е от добрите .
В момента снимат втори сезон и есента ще му се насладим. Надявам се да не го бавят.

# 482
Вярно ние сме жени с дух на момиче още. Wink Smile

# 483
Феми и Кари и аз се разтапям пред мъже с10-15години по млади. Joy Relaxed Ама аз гоня 60те, та на тия млади еркеци само мога да им се радвам като на синчета и да се възхищавам на актьорския им талант.

# 484
Е, аз съм на 32, не мога да се разтопя на тийн. Сори. Joy
Неверния свърши доста глупаво. Класика. И като почне сезона, първия час ще дават само едната да си помислим, че другата е умряла и тогава ще се появи и тя. Само да няма губене на памет и такива простотии...

# 485
Ааа, дайте да не си говорим за възраст.... 😀
Пипи, няма да се даваме.
Алп може да е на възрастта на сина ми, но ние като се потопим в атмосферата на филма, разликата се стопява, нали? 😀
Пък и той не е малолетен все пак. 😀
Иначе вчера гледах един датски филм за връзка между мащеха и нейния "доведен" син.
Беше си кофти история и завърши със смъртта на момчето, още повече, че тя работеше в техните социални служби за защита на малолетни от насилие.

И пак да напомня- Алп е мой! 😀😀😀
Шегичка. 😀

Феми, моля те, дай ми пак линковете с руски субки на Продюсерчето, че ми се отвори свободно време.

# 486
  • София
Аз съм от онези, които не харесват Алп (явно супер малцина), тъй че ви го давам от все сърце. Grinning
Страшно много летни романтични сериали тоя сезон, дано поне един да ме грабне и да почна да следя, за цвят.

# 487
Здравейте знаете ли дали има отделна тема за сериала Момичето на прозореца ?

# 488
Здравейте знаете ли дали има отделна тема за сериала Момичето на прозореца ?

Не съм виждала май.

Светълче, приключваме сезона със сватба. 😀
Иху! 😀
https://www.instagram.com/reel/CPnp5AVjlSY/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/CPoWrylHgaL/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 09:18 от pepel_ot_rozi

# 489
От летните едва ли ще гледам нещо, освен ако не е много смешно.
Ще чакам отзиви от вас. Wink

От Фунда

# 490
Пепелче Hug Кои епизоди по номер желаеш на продюсера ?

Алпи ме топи като лед като погледна секси тялото му.  Blush
Обаче не ми харесва че се повтарят идеи от ДП .
Санджар има маслинова гора ,изглежда героя на Алп също и във фрага дават как мирише зехтин от шишенцето.
Дано е само това ,щото иначе ще ме откаже да ги гледам ако безумията и бозите са като в ДП. Head Band
С Айча видимо се разбират ,не са хладни.
Някои знае ли имената на сценаристите ,режисьора кои още участва в Островна Приказка ?

https://turkru.tv/yeshilcham-8-seriya1.html
 Заповядай епизод 8 . Руската озвучка  не я слушам винаги .

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 18:30 от femmi2

# 491
ДП беше драма, това ще бъде лятно романтично сериалче. Може да вкарат малко драма да може да продължи и през есента. Wink

# 492

охххх ,  като латино мачо е такова излъчване притежава , И както се изрази една рускиня като благороден принц е . Heart Я , да питам Алп да няма мешана жилка , наистина е красив .  Всщъност на колко години е  като подхванахме темата .

# 493
31, а почти набор. Smile

# 494
  • София
Голяма вълна от подкрепа за Езги Мола в социалните мрежи. Езги се изказала срещу военен, срещу когото в момента е повдигнато обвинение за изнасилване на момиче, което впоследствие се е самоубило. И сега искат арест на Езги за обидите, и срещу нея е повдигнато обвинение, искащо затвор за нея до 2 години.

Думи нямам...

Хаштагът за подкрепа е #YalnızDeğilsinEzgiMola - "Не си сама, Езги Мола".

Общи условия

Активация на акаунт