Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 673
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Пепелче ,не играе за дълго Алп там. Вече го няма в епизодите или поне аз не съм го мяркала.

# 466
  • София
Айде, нов летен сериал от 11-ти юни - Aşk Mantık İntikam:

Участват Илхан Шен (йес, бе!) и Бурджу Йозберк (оффф...). Толкова много ром-коми се задават, не знам вече какво изобщо ще успее да се задържи. Grinning

# 467
Светълче, гледаш ли ги наш'те хора? 😀
Еее, голямо разочарование тоз Гьокхан.
Искаше ми се да излезе човек и да се осъзнае, ма май няма да го бъде.
Още съм в средата на епизода, но нямам надежда за него.
Виж Сонерко в сладур, малко се чудя на себе си, че забравих миналото му, но какво да се прави-следвам директивите на сценаристите. 😀
Алп Навруз ли играе в Любовта не разбира от думи, са хвърля и аз едно око?

Да, той играе там за кратко време- там беше близък приятел на Дидем, който създаваше проблеми на Мурат и Дорук.

# 468
Да и тези двамата участват и цялата идея е, че ще се гонят тези четиримата, за което ми е тъпо, тъй като аз не харесвам любовни триъгълници и предпочитам да се знае коя ще е двойката и между кого ще е голяма любов.

# 469
Още един глупав сериал. Мисля да следя само тези по Стар тв.

# 470
Иначе Вратата ще прави финал след 11 епизода. Ханде е казала, че с Керем са мислили, че героите им заслужават добър край и са се съгласили на 11 епизода.

# 471
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, гледам си го нашия сериал, да. Много си ми харесва. Гьокхан и мен ме ядосва, щото си харесвам актьора от Песента още. А аз обечам мойте хора да са положителни герои.Simple Smile
Ей сега, например, това момче, Илхан Шен, понеже съм го гледала лош, още не знам дали ми е любимец.Simple Smile

Алп май само в 2 епизода се мярка и е доста трагичен, хич не ти трябва да го гледаш.

Понеже никой не е писал след мен, се налага да се редактирам.
Гледам нови сериали: И ти не си отивай и Забрана.
Някой да ги е гледал и да каже нещо?

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 13:03 от Светълчо

# 472
Ако става въпрос за Sen de gitme - известно време го следях и ми харесваше, но после спрях. Другия, ако е Yasak - не съм го гледала.

Атийето - 3-ти сезон. Май само първия сезон си го биваше..., но все пак ще превъртя сериите.

Гледах Невинните. Глупава серийка беше ама другата седмица е финал на сезона и ще видим Фара ще се махне ли от сериала. Тя така като й писне и се маха. Така избяга и от Времето лети...

Тук Салих и Озгето. Така по външен вид ми напомнят на Джак и Ребека от This is Us, но вече имаше тяхна турска версия без успех...
https://www.instagram.com/p/CPifSjlDlC4/

Тук снимат някакъв сериал с Джейда Дювенджи, Аслъ Тандоан и др. Вижда ми се някаква нискобюджетна продукция...
https://www.instagram.com/prensdizi/

Тук сладък Джиндорук бей Blush Smile Утре ще си кажем Чао с него.Simple Smile
https://www.instagram.com/reel/CPAlDQdHSdm/

Ии последно, за фенките на Последно лято, говори се, че Фунда иска да напуска сериала, така че на финала на сезона може да има някаква изненада. Wink

# 473
Светълче, дай линк за новите ти филми, да хвърля едно око. ❤️

Що така очаквах нещо подобно за Фунда?
Нещо ролята й като че няма развитие, няма драма около нея, една равна и скучна стана.
И може да се, смеете, но като гледах кадри зад камера с тортата за РД на Али Атай,  сякаш тя се дистанцира от цялата шумотевица и нещо тогава ме бодна под лъжичката.
Но може да са фенски измислици тези мои наблюдения. 😀

# 474
Marasli щял да приключва този сезон. И тогава Бурак ще ходи в Италия, за да снима за Дисни. Също така му е била предложена роля в сериала на Серенай по Нетфликс - да и бъде партньор и се надявам да не приеме, тъй като искам да видя някое друго лице до Серенай, тъй като този Бурак се взе нещо за много важен. Аз преди го хар, но вече не.

# 475
До Серенай искам да видя Едис ама да играе добре, не като в Мениджърите.

# 476
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, не ги гледам, а гледам, че ги има преведени. Не съм се изразила ясно.

Фунда си я харесвам аз, не искам да се маха и много ми е чудно как биха изработили СЦ нейното напускане, като са във вихъра на любовен ренесанс със савджъ.
Не съм догледала последната серия на Лятото, Пепелче, но все още имам надежда, че Гьокхан може да мине на страната на добрите. Надеждата умира последна, нали знаеш.
Освен това, не виждам защо той мрази брат си, би трябвало да мрази баща му. Акгюн няма вина за нещастията, които е преживял брат му.

# 477
Светълче, Гьокхан май започна да харесва брат си.
Дано се освести това момче, че и двете сме заложили на него. 😀
И освен това искам повече светлина върху детството му, нещо там с майката ми намирисва, мисля, че не е бащата причината за отлъчването  му от семейството
Фунда много я харесвам, но просто   само любовни трепети със савджъто не стигат.
По- пасивна стана сякаш героинята й, така ми се струва на мене.

# 478
Ada masalı https://www.instagram.com/p/CPoGorvDc_I/
Секси е тоя Алпи. Wink Smile То само заради него ще си изкарат лятото спокойно, ще видим есента дали ще продължи...
Гледам Неверния. Имам чувството, че ще е разочароващ финала на сезона. Защо изобщо не направиха финал?! Мисля си, че все пак станаха хубав екип и ако и рейтингите го позволяват искат да си поснимат още малко. Wink
Рекламират и другите летни сериалчета ама нещо не ги бива... За тийнове може и да стават.

# 479
Майко мила тоя Алп ще  ме довърши Flushed
 то тяло , то лице , сексапил . Момичета как ще се разберем за него не знам Joy
 Пепелчето вече е в бойна готовност .  Айча също не е зле .

Красиви гледки , пеизажи , любов ,като в приказка . Ето от това имам нужда .

и да сложа продюсера

как я погледна само ех Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 22:43 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт