Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 674
  • 767
  •   1
Отговори
# 450

Вай , уаууу ново от Алп от  ИГ.
 като латино мачо е ! ще има припаднали фенкиии Stuck Out Tongue Winking Eye

Алев се сбогува със зрителите , прави финал и няма има втори сезон наесен .

# 451
Да се знае - Алп е мой + савджъто. 😀

За Алев се радвам, че свършва.
Толкова трябва да бъде един сериал, че да не ми доскучае. 😀
Само едно нещо остана неизяснено, но то винаги се забравя по някой труп в гардероба. 😀

# 452
А , Пепелче ще си го делим джанъм Алп , нема да е само твой Grin

За теб един продуцент ако гледаш още
  Сега сме на епизод 8 , още два и битти сезон 1 и сушааа . Smirk

# 453
Алп и аз го харесах. Да видим как ще се представи. Smile

# 454
Феми,  
Тоз път  мислех да се  бия до край за Алп, ама кво да те правя като ми даваш парченце от ушенце на продюсера. 😀

Айдеее, и Кари...
Е, много станахме. 😀

# 455
Гледам за втори или трети път отлагат концерта на Сибел Джан в България. Трябваше да е тази вечер. Пуснали са нова дата - 16-ти октомври с подгряващ Азис. Heart Eyes
Надявам се да мога да отида. Към септември ще проверя за билети.
https://www.eventim.bg/bg/bileti/sibel-can-za-prvi-pt-v-blgariya … 557404/event.html

# 456
"Нов живот" го финализирали на 9-та серия. Някой изгледа ли го? Впечатления? Гледа ми се нещо кратко.

# 457
Май тръгна добре, но после стана досадно и е загуба на време като Невинност. Сякаш не знаеха какво да правят с героите и стана една каша.

# 458
Два рожденни дни на снимачната площадка на "Последно лято":

Хафсанур Санджактутан много ми напомня като усмивка и излъчване на Лорина Камбурова ....
Турците не спират да изнамират красиви актриси. Тъкмо си мислех, че повечето от известните им красавици вече са около 30-те, но ето че имат и нови попълнения.

# 459

Озге Озпиринджи, Салих Бадемджи и Джем Карджъ започнаха снимките над проекта по блу тв .
 Леле Озге хич не е добре така и Селих с мустак . Сезона на мустакатите мъже и роли .
 Иначе харесвам Селих страхотен актьор е и сипматяга .

# 460
На Озге май й слагат дълги коси за тая роля. Сигурно ще играят гаджета и после семейство. Wink
Тоз Джем тук ми е като мъжка версия на Бурджу Бириджик. Smile

# 461
Ипек Билгин се присъединява към актьорския състав на Островна приказка.

# 462
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
"Нов живот" го финализирали на 9-та серия. Някой изгледа ли го? Впечатления? Гледа ми се нещо кратко.
На мен ми хареса, можех да гледам още. Много си паснаха Серкан и Мелиса.

Аз хвърлям по едно око на Любовта не разбира от думи по Бтв. Мноого глупав сериал, но ми е приятна двойката Бурак и Ханде, та отделям по някоя минута да ги гледам и щом се появи някой друг, сменям канала, страшно много тъпотиЙ има. Та мернах там Алп, вероятно е една от първите му роли и хич не стои добре, нито може да играе, нито чар, нито нищо. И гледайте как се разви това момче за няколко години! Не знам как го правят това комшиите, ама някои  буквално от улицата ги хващат и ги правят артисти, а нашите 5 години ги обучават в Натфиз и накрая ме дразнят като ги гледам повечето - или рецитират, или крещят, или театралничат. Това с тъга го казвам, не със злоба.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 17:25 от Светълчо

# 463
Любовта не разбира от Думи го дават по Диема фемили ,не по бТВ.
И аз го зяпам и се радвам на БУ Дениз .
Много романтичен ,умее да гледа и да те докосва с поглед Heart Eyes
Сега е по възмажал от преди.
Съгласна съм за Алп и написаното от Светълчо.
В любовта не разбира от Думи е трагедия но се разви. Школовка имат уникална ,но трябва и да си го носиш таланта в себе си иначе не става.

Иначе Ханде Ерчел и ашкъма  са в Бодрум в компанията на Берен Саат  и музиканта.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 15:49 от femmi2

# 464
Светълче, гледаш ли ги наш'те хора? 😀
Еее, голямо разочарование тоз Гьокхан.
Искаше ми се да излезе човек и да се осъзнае, ма май няма да го бъде.
Още съм в средата на епизода, но нямам надежда за него.
Виж Сонерко в сладур, малко се чудя на себе си, че забравих миналото му, но какво да се прави-следвам директивите на сценаристите. 😀
Алп Навруз ли играе в Любовта не разбира от думи, са хвърля и аз едно око?

Общи условия

Активация на акаунт