Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 597
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Е, нормално да отричат, ако са във фаза на флирт. И те не знаят дали са двойка, а и не са длъжни да го съобщават на целия свят.

# 526
Каро не са длъжни, като излязат навън фанати за ръце или си гукат е ясна работата .
Първо приятелство после ашк или направо ашк . Не е лесно да издършиш на изкушенията .

Допълвам поста за блу тв .  Блу тв съобщава че скоро техните зрители ще могат да гледат театралните постановки на  Podacto Stüdyo

---------------------------------------------
  Хайде  и  от Сон Яз Nature Full Moon With Face

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 19:37 от femmi2

# 527
Просто няма как да не кажа, че Ada Masali ми е някво копие на латиноамериканския сериал La Tempestad (Бурята), но няма лошо беше хубав сериал.

# 528
Бурята не е ли с  една миска и кубинеца Уилям Леви ? 

Озге е хамиле и  самата тя го потвърди . Очакват момченце .. В  тринайста седмица била .  Честито !
 Ще и личи като напредне в сериала нали се готви за блу тв .
 Те колежки играха и с кореми така че...

# 529
Ее, супер, радвам се за нея. Simple Smile
Само не ми харесва, че не се боядисва и много други актриси го правят като гледам. Все пак са пред екран и не стои много добре...
Не съм гледала Бурята с Уилям Леви, но гледам, че е римейк на Бурята с Наталия Стрейнард и Кристиан Майер. Него също не го следях, но сега видях за какво става въпрос.
Не мисля, че Островна приказка е по този сериал. Те турците обичат такива истории. Гледала съм много турски филми с подобна история, даже в Aşk geliyorum demez май имаше нещо подобно.
Обичат да спасяват семейните къщи и бизнеси и да се борят с тези, които искат да им ги вземат. Wink

# 530
Аз съм гледала Бурята но съм го позабравила .

Озге се боядиса за новият проект със Селих Бадемджи или са били екстейшъни има промяна. Селих го застаряват тия мустаци или е друго, но ми е като Чачи Rolling Eyes

# 531
Не ми е като Чачи. Турците обичат бради и мустаци. Сигурно ще играе пак някой насилник, дано греша. Все гадни роли му дават.

# 532
Е в Кирилик Ашка не му е гадна ролята.  Много ми хареса там и в тандем с Ардуч. В Невестата противоречив образ .

Права си че си обичат бради и мустаци.
Ама и неква мода има брадата и коси на малки опашлета.

# 533
Да ама не му отива на всеки. Wink Едно е Къванч, друго е  Бюрсин. Smile Втория е някак смешен с мишата опашка.
Киралък ашка-а не го гледах ама и там ми е някак посредствен Салих. Сякаш напредна малко и го забелязаха. Wink

# 534
На Керем определено не му отива .
Виждала съм и извън турските сериали тая мода.

Момичето на прозореца прави финал на сезона на девети епизод .
На есен се завръща.

# 535
Гледах Мениджърите. Интересна серия, напрегната.
Виках си как разкараха Жужуто, а те я върнаха и направиха триъгълник. Да видим ще се завърне ли жената на Кърач да подгони Джейда. Smile Баръшко си изпати заради доверието към брат си, дано се оправят нещата. Гюлинка ми се струва, че си пада по Кърач, дано спре с това и си намери някой друг, да вкарат някой готин колега в агенцията. Wink

# 536
Днес е премиерата на Askin Tarifi с Кадир по Канал Д. Не мога да разбера защо не го отложиха за следващата седмица, тъй като днес е финала на Cukur.

# 537
Не гледам ни единия, ни другия, Утре е финала на сезона на Невинните. Уж Фахрийе се канела да се включи в сериала. Хептен ще го развалят. Тамън да приключи набързо, да не го разтягат. Smile

# 538
Ето и актьорите, които ще оглавят Брачен договор.

# 539
Хубав е тоя, бил е гадже на Айчата, сега е с Мелис Биркан, а Лейлята е със Серхат Теоман. Simple Smile Ауу пише, че и Мурат Йълдъръм участва. Може би ще умре и остават тия двамата.

Общи условия

Активация на акаунт