Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 557
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Казаха, че новината за Мурат Йълдърам в грешна. Те и Гизен Карача бяха спретнали с него, но казват, че това са фалшиви новини.

# 541

Пойраз и Хазиран ще се срещнат с зрителите от 15 юни по стар тв .
 Накратко ПойХаз . Не ми се нрават тия имена ама това е положението .

Еха ще се гледа много са готини . Сладурите ми те ! Heart Eyes

Да , фалшиви новини се оказаха това за Гизем Караджа и Мурат .

Пепелче спешъл за теб продюсра зад кадър

режисьора се селфи с колежките . Красиво фото и място Heart Eyes

# 542
В Брачен договор ще участва и Долунай Сойсерт.

# 543
Пак не съм разбрала, aма Брачен договор сериал ли ще е или филм?

Феми, благодаря за Чачо. 😍

Нещо не ми се гледа Кадир в такава роля, старичък ми идва за любовник, нищо че може да ми е син. 😀
Или девойката ми изглежда много млада, ли, не зная.

Пишете си мнението, че трябва да отсея нещо за лятото.

# 544
Ще е сериал и ще се излъчва по aTV.

# 545
Гизем Караджа няма шанс да се снима с Мурат Йълдъръм. Wink

На мен кастa на Saklı (турската Афера) не ми харесва. Ще свърши до 13-ти еп. като Bir aile hikayesi. Берен трябваше да е от главнитe и някой друг силен актьор. Wink
Мислех, че Хазар ще е дъщерята на Хелън, а като гледам ще е Алисън. Scream Дефне повече щеше да отива за Алисън. А бе направо Нямам думи.
Скрит текст:

# 546
Шест години след завъртането му "Сладко и опасно" се завръща, при това - като сериал!

Втората част на "Sevimli Tehlikeli" ще се излъчи под формата на нов интернет-сериал. Все още не е известна дигиталната платформа, в чийто каталог ще бъде включен. Продуцентът и режисьор на филма Йозджан Дениз е започнал усилена работа по заснемането на продължението му. Да изиграят главните роли в него, отново е отправено предложение на Шюкрю Йозйълдъз и Айча Айшин Туран. Те са получили сценария на първия епизод от интернет-сериала, като се очаква отговор от тяхна страна.
Мелиса Аслъ Памук се е разделила с годеника си футболист.

# 547
И Невинните излязоха в почивка, а Фара се махна, както се знаеше. Малко тъпа беше сцената, в която умира ама си личеше, че сериала я изтощава и не иска да е там. Дано се появи в някой проект на Нетфликс в хубава роля.
Песничка за Ada masalı

# 548
Тва, което не хар на турците е как като един актьор стане популярен един сезон всички започват да го търсят и предлагат роли докато забравят другите.

# 549
Има го това, но зависи и от проекта и актьора. Дали приема всичко и дали всичко се задържа на екрана. Wink

# 550
За ролята на Хайри в "Момичето зад стъклото" водят преговори с Еркан Колчак Кьостендил и Бурак Дениз. На мен и двамата ми се струват неподходящи.

Тук сте по - запознати с турските актьори. Имате ли други кандидатури за ролята? Хайри е по - млад от Налан.

# 551
Акън Акънозу, Толга Саръташ, Фуркан Андъч, Онур Туна.

# 552
Кой беше Хайри? Тираджията?, който ще срещне ли?
Нали Лили спомена, че персонажа прилича на партньора й от Червената стая. Те ще се съберат накрая екипа от Червената стая. Simple Smile

# 553
Каролина, тираджията Joy Joy Хайри е шофьорът ѝ и неин бодигард. Кой е партньорът ѝ от "Червената стая"?
Хайри трябва да изглежда по - млад от нея, в книгата е със седем години по - млад. И мнооого секси. То турското сериално секси го знаем какво е, но има и изключения. Обаче те според мен не са от най - младите.
Мимче, от тези четиримата Фуркан и Акън се доближават до описанието.

# 554
Не можах да се сетя какъв беше. Нещо такова ми се въртеше. Smile Е, Ураз нали се отказа. В Червената стая бяха с този
https://www.google.com/search?q=kirmizi+oda+boncuk+ve+esi&sx … =1366&bih=625
На мен ми харесват заедно. Стига са въртяли едни и същи актьори. Не й трябва Бурак за шофьор.

Общи условия

Активация на акаунт