Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 552
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Засилих се да предложа Ибрахим Челиккол, ама после видях добавката от Лу, че трябва да е 7 години по-млад. Не знам на колко е Налан, ама...
Може би Арас Булут? Още по-млад е Халит Йозгюр Саръ, ама на мен не ми е кой знае колко секси.
Като вземем каста на Kardeşlerim, и сме готови, всъщност. Освен Халит, имаме и Yiğit Koçak и Onur Seyit Yaran (който за мен е най-секси, ама не знам дали такъв русоляв и светлоок е баш в книгата)...

# 556
Не съм го гледала този Халит, но ми хареса.

# 557
Налан в сериала я направили на 28 г., но за книгата не намерих информация на колко е.

Каролина видях го - Онур Билге. Трудно ми е да реша, не съм го гледала.
Тине, за Арас съм леко скептична - като погледнеш Хайри - от него трябва да струи сексапил в огромни количества. И да е в този смисъл конкурент на Седат.

# 558
Че той Седат не е много секси, в Червената стая беше свеж, но тук ми е "слаб" за главна роля.
Виж тук клипчето, превърти малко. Бонджук и Садък си подхождаха, даже актьорът беше много добър.

# 559
Каролина е права. Трябва да изглежда като Садък от Червената стая - така е описан в книгата.
Иначе да ви кажа, че двата летни сериала, които започнаха не са събрали добро зрителско гледане, а аз ги минах за 15 мин и то холяма скука. Не знам как са се съгласили. Ще чакам Ada Masali - хар ми трейлърите, музиката и естетиката.
Иначе Пънар Дениз след филма си за Нетфликс се е събрала с партньора си Yigit Kirazci. Изглежда такъв и е типа, тъй като миналия и беше подобене Berk Cenket.

# 560
Моите впечатления и от Седат са само от клипчета в ИГ, не гледам сериала.
Като външност си представям нещо такова. Освен в "Хекимоулу" другаде не съм гледала Айтач Шашмаз.

# 561
  • София
Той май е в един от летните сега - Baht Oyunu. Има много особено излъчване, ама пък е готин.

Как забравихме Алперен Дуймаз, бре? Grinning Heart

# 562
Тине, не го написах, защото не съм го гледала - освен това, което пишете и публикувате тук или случайно нещо в ИГ и ВК.
Сетих се и за Eмре Динлер

# 563
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тъкмо щях да питам за Рецепта за любов и Стъклени тавани. Но предполагам, че за тях казвате, че не стават.

Този Емре беше сладък в сериала с Джансел (вече му забравих заглавието), но по смешния начин сладък, не със сексапил. Поне за мен, де.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 13:58 от Светълчо

# 564
То още от трейлърите се видя, че са бозичка за тийнове. И Baht oyunu същата работа.

# 565
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Този Емре Динлер беше сладък в сериала с Джансел, но според мен по-скоро смешно-сладък отколкото секси.

# 566
Моля ви изгледайте последните две-три клипчета в YouTube канала на Ada Masili и ми кажете от кога не сме виждали такава химияя. Страх ме е да не ми развалят очаквания, но ще се види.

# 567
Във всеки сериал има химия, стига да я виждаш. Simple Smile В Мениджърите във всяка двойка има химия. В Неверния също имаше, в Невинните, дори в Невинност, която се прехвърли извън екрана.Simple Smile

# 568
  • София
Ми аз и в Can Tavanlar дори видях химия...

# 569
Тъкмо влизам да пиша, че в Джам таванлар май се получи химията. 😀
Поне много повече от готварския сериал, в който Кадир се прави на неотразим, а девойката е толкова сладникава, че едва ги изтърпях до към 50-тата минута.
Бенсу Сорал не е голяма актриса според мен, но е очарователна, а Кубилай си е баш на място.
Ама и те са с нисък рейтинг, де.

Сега да видим А&А дали ще оправдаят нашите очаквания.

Нищо не казвате за химията между Али Атай и Алперен. 😀 😀 😀
Ей, изтрепаха ни героите там, направо загубих мотивация за втори сезон.

Общи условия

Активация на акаунт