Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 455
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Хахах сейм. Ама партньорката на Шукрю я хар и искам да я видя в хубав сериал  - Busra Develi. Иначе Афра също е хубавка и е станала лицето на три марки.
Ако знаете за нови сериали по Exxen кажете да видя кво са пуснали.
Ханде и Керем са на почивка заедно, след като свърши сезона за тях, пак лятото се връщат, и някой, който ги е разпознал, качи тяхна снимка. Сега адвокатът на Ханде заплашва, че който пак направи така ще го съдят. То тоя нейния сериал толкова го развалиха, че няма накъде. Слушам, че най-баналните неща са правили - загубване на памет; фалшива сватба; болест. Дано тия новите това лято да направят нещо ново и различно, а не такива баналности.

# 136
Оф, тая малката Ханде ми е толкова банална. Кой пък се вълнува от нея? Rolling Eyes Smile
И все ми е тая с Керем ли е, с кой е. То голям зор да научат заедно ли са. Снимат един глупав сериал, лигавят се в социалните мрежи и вече са голямата работа.
Афрата не я харесвам, но с грим ми е като Адриана Лима, а нея я обичат в Турция.

# 137
Оф, тая малката Ханде ми е толкова банална. Кой пък се вълнува от нея? Rolling Eyes Smile

Знам, че въпросът ти е реторичен, но все пак да отговоря. Никой не се вълнува от нея и от живота й, има-няма някакви си 20млн. човека Rolling Eyes

# 138
От снимката ти разбирам, че ти си от заклетите им фенове и няма да можем да се разберем с теб. Само да кажа това, че следвам някого не означава, че ме интересува личния и живот. Може да качва добри снимки примерно. Аз подкрепям Каролина за Ханде и Керем.

# 139
Не съм от феновете на Ханде и Керем ,но е факт че се поразхубави Хандето.
Това дали са заедно наистина става банално ,но така поддържат интерес ,щото сериала го окепазиха Сценаристите. Какво ще измъдрят новият сезон .....

Афра на новата публикувана снимка ми харесва с гримът . Wink
С резерви съм но се надявам да ми допаднат с любимецът ми. Heart Eyes

Ахсенчето ме изненада.
Сладка е  с изправена коса .

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 00:14 от femmi2

# 140
Ето и каста за новия сериал на АТВ Kalp Arisi

# 141
Пак едни и същи лица. Rolling Eyes
Не знаех, че малката има 20млн. последователи. Smile Нещо ми е съмнително. Thinking

# 142
Има трейлър на сериала на Хазал и Озан по Гайн. Ще го пуснат на 24.

# 143
Ще го гледам, дано е направен добре.
Днес четох, че затвореният в мазето в Невинните може да е Наджи, а не Есат, както повечето си мислим. Щял да се връща в сериала.
Дано се появи и Есат и Хан да не му е направил нищо.
Изгледах историята на Бонджук. Много ми хареса. Знам подобна история отблизо, но не свърши с хепи енд.

# 144
Здравейте, аз загледах  camdaki kiz абе или аз много филми и книги съм чела, или вече съм луда... 😁
1. Харесват ми актьорите и играта им
2. Дали не взимат само дадени моменти от книгата не знам не съм я чела, но уцелиха в 10та със стил ала... it's Mr gray... After 365 days така че за съм  леко е направено, чак не вярвам за турски сериал да видим как ще завъртят нещата  3 господина ми е баш всичкитв главни в филмите или книгите,
Важното е, че има тръпката, да видим какво ще се случи нататък!

Има теми зачекнати на новото със старото време, което ми допада майката на Налан е не луда а много луда...  Бащата е мил човек задържал всичко в себе си, за да е добре майката....
Младоженеца, майко мила... От тука ще излизат много неща Simple Smile
 Джана маджана, мадама ми е въх противна... Нагла, искаща и абсолютна манипулитаща... Има семейство и деца тръгнала с  малкото момче да го върти на малкия си пръст...
Надявам се, че ще бъде сериала и сценария няма са го претупат колкото да има гледаемост
За канала се радвам, че са избрали канал d защото те в това отношение нямат скрупулите като на другите телевизии все пак едни от най-успешните сериали имат като започнем от забранения плод и т. н...
 Хубава вечер на всички Simple Smile

# 145
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, къде зачезна? Чакам те тук да си споделяме за Лятото. Половин серия треперя за Сонерчо и даже ме доядя на на наш Акгюн, че хич не се сети за  него. Гадинката Ерай не го коментирам.

Не ми харесва много това, че всички са хора на тоя Халил Сади, отвсякъде настъпват.

# 146
Ето я и другата двойка за лятото.

# 147
Това момиче е като зомби. Момчето е симпатично.

# 148
Светълче, малко кахъри тези дни, но Сонер не го изпускам от поглед.
Не ни разочарова  момчето, излезе добър приятел и от фрагманите става ясно, че отново ще се мъчи да защити нашия наивник Акгюн, ама той - не.
Така се е вкопчил в идеята за този брат, а там ми се струва, че го чака голямо разочарование и то от ролята на майка му в тази история.
А бе, този сериал не ми доскучава и това си е.
А колко други зарязах  напоследък...

# 149
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Това момиче е като зомби. Момчето е симпатично.
Снимката е кофти, Кари. Иначе е много сладка и хубава.

Пепелче, къде гледаш фрагмани?
Не ми омръзва и на мен сериалът, но се опасявам да не стане прекалено мафиотски, тогава ще го зарежа.

Да минават кахърите бързо и безвъзвратно, Пепелче!

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 11:15 от Светълчо

Общи условия

Активация на акаунт