Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 600
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Казала е следното: “Аз се завърнах на екрана само за 13 епизода ли?”.

# 331
Да бе, точно пък тя ще е повлияе на телевизия, продуценти... 😀 😀
На какви мастити актьори са им спирали сериали...
Ма нека си вярва жената, ако въобще е истина тази случка. 😀

Ей, няма какво да се гледа.
Наложи се да гледам Хартиената къща, ама 2 епизода са ми даже много, а те и толкова само са на руски.

# 332
За никого няма гаранция .
Както каза Пепелчето на много по добри са им спирали дизита.
Хюлия трябва да е наясно че в тв се гледа рейта. Ако е искала да не е приемала и да иде на платформа.
И там ша побърка хората с нейните филтри .
А продуцента добре се е бръкнал за хонорар на Хюлия.

И една новина Джан Евренол режисьора ще снима за блу тв. Нестандартен похват. Снимал е епизоди на Защитника.

# 333
Истина е случката. Тя има влияние донякъде. Може пък да е докарала нови спонсори. Wink

# 334
  • Свети Влас
Аз четох, че Бирсен е отрекла тези твърдения за Хюлия. Но не знам, на кое да вярвам, де.

# 335
Четох го от сигурен източник. Не помня точно откъде, но там не пускат фалшиви новини.

# 336
  • София
Здравейте, мили момичета!
Имам един въпрос към вас.
Гледали ли сте "ЛИЧНОСТ * SAHSIYET"?
Доста сериали изоставих, други гледам с мишката и търся нещо, което да е стойностно и да ме увлече. Ако някоя от вас има мнение, ще съм благодарна да го сподели - каквото и да е.
Хубав ден ви желая и бъдете здрави.

# 337
Здравейте, мили момичета!
Имам един въпрос към вас.
Гледали ли сте "ЛИЧНОСТ * SAHSIYET"?
Доста сериали изоставих, други гледам с мишката и търся нещо, което да е стойностно и да ме увлече. Ако някоя от вас има мнение, ще съм благодарна да го сподели - каквото и да е.
Хубав ден ви желая и бъдете здрави.

Конкретният сериал не съм гледала, но мисля, че е правен за платформа и е доста различен.
И аз започнах и зарязах на 1-ви, 2-ри еп. доста сериали.
Единственият, който гледам е "Пустота". Тежък е, но много стойностен и правен по действителни случаи. Пустота (бг.субтитри) Предвид сериалите, които ти харесваш, мисля, че ще ти допадне

# 338
  • София
Инче, много ти благодаря!
За "Пустота" бях чела, но бях забравила, че си заслужава.  Ще го започна веднага. До скоро.

# 339
Пустота го изгледах с триста зора. Да, по действителни случаи е, но не ми хареса, че адвокатката (Бурчин Терзиоулу) беше като супер герой (както е във всичките турски сериали), който решава всичко бързо и лесно. Точно тези случаи се проточват с години и трудно се намират улики, свидетели и справедливо наказание.

# 340
Всеки с вкуса си. На мен пък точно това ми харесва. Форматът е 10 епизода по 40-50 минути. Нямат време да разтягат безсмислени локуми, нито пък аз искам да гледам протяжни измишльотини, с каквито прецакват действието в иначе интересни сериали.
Според мен от интервютата, които прочетох идеята е била да насочат вниманието към конкретните истории и случаи, което и правят.
Мисля, че отношенията между четиримата главни герои в първи сезон бяха само фон и това е единствената ми забележка. Надявам се, че във втори сезон ще развият тази сюжетна линия.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 12:13 от Inna_Hristova

# 341

от летните дизита .

Пепелче как върви при теб Йешилчама ?
 Аз си го гледам , жалко че няма бг превод и какво разбрала недорабрала .

Дано не е вярно . Вторият сезон ще го излъчат догодина. Не вярвам , блу тв са бързи ,тази есен ще е .  Сезон 1 свършва през юни.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:55 от femmi2

# 342
Щели да снимат втори сезон и на Bozkır. Wink
Да видим кога ще пуснат и втория на Saygı.

# 343
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не мога да си намеря 36 еп. на Мениджърите със субтитри - нито руски, нито български. Някой да знае нещо?

# 344
Не мога да си намеря 36 еп. на Мениджърите със субтитри - нито руски, нито български. Някой да знае нещо?

Аз също не го намирам…….

Общи условия

Активация на акаунт