Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 65 949
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Не съм спец, но ще си позволя да се усъмня, че само едната  любов ще ги излекува. 😀
Толкова са болни и толкова е късно за лечение, че бая зор ще е, ако само на това се надяват.
Интересно тази история, ако наистина е от живота, как се е развила в действителност.

Гледам в момента Бурджу Озберг и Илхан Шен.
Отново позната история и пак един паразит брат, който не работи, лентяйства, но си позволява да се меси в живота на сестра си.
Направо ме вадят от обувките тези семейни отношения и това може да ме откаже да гледам по-нататък.
Ще видим...

# 646
Аз си мисля, че Сафийето, ако се събере с Наджи може лека полека да се нормализира, а Гюлбен сигурно би се оправила по-бързо, че тя е малко по-добре от сестра си. Wink В истинския живот може и хич да не са се оправили. Това си е травма за цял живот, психически разстройства.

# 647
Момичета, моля, дайте мнение за Северна звезда, Оскърбени цветя.
Търся нещо за запълване на времето между новите сериали , което вече  е приключило.

# 648
Пепелче, и двата не са кой знае кво, но със сиг Оскърбени цветя е по-добрият избор.

# 649
И двата са много интересни. Оскърбени цветя е един от най-гледаните турски сериали в периода от 2015 до 2018. З съжаление, няма превод на български.

# 650
Днес са стартирали Официално снимките на Лейля и Маджнун за Ексен тв. Режисьор дядката на Хазар Ерч.
Онур Онлю ако не греша името че  ми е комично като го пиша това име.  Сори. Joy

Пепелче Flowers Hibiscus
Какво става със Сон Яз завършили ли сезона щом Алито снима Маджнуна ?

А ,ти изгледа ли всичко на Йешилчама до последната серия ?

И една новина.
Блу тв ускорява втори сезон на Йешилчама през август.  Плануват от 26 август.  Феновете и зрителите са нетърпеливи да гледат проекта и любимеца си.
Не знам дали е заради това и се съобразяват или му е дошло тогава времето или Чачи има други планове и затова бързат.  
Излезе и тийзър от новия сезон ,вероятно сте ги видяли.  

Пепелче ще има още какво да гледаш ,както и аз. Wink

# 651
Благодаря, момичета за отговорите.
Ще хвърля едно око на цветятя, че да видим.

Феми, ами с тази озвучка се измъчих и чакам някакви субтитри, че да си го догледам.
Не съм се отказала.

Сон яз дано не го развалят във втори сезон, ама както изпонапускаха важни актьори няма надежда вече.
Алито няма ли набързо да се справи с Маджун 😀, Меджнун и да е готов пак да прокурорства?

Сетих се да пробвам АРъза.
Може пък да не е съвсем зле.
Поне имам двама любимци мъже там.

# 652
  • София
Изгледах Ашк-Машк (така викам на Aşk Mantık İntikam, щото, извинявам се, ама името е...). Нищо ново за пореден път, пак клише. Обаче Илхаааааан! Ох, това момче, беееееее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Начи, от всичките мъже в главните роли в ром-коми тоя сезон, Илхан си ми е фаворит. Grinning

# 653
Пепелче ,мъчим се с озвучката но това е положението. Субт . Йок на руски или бг.
Как да превеждат момичетата с тая озвучка трудно е.
Няма да има субт ,ще го караме на картинки .

Чакай да ти споделя за Фунда от Сон Яз .
Преговаряла за много важен проект и затова вероятно е напуснала и отрепаха героинята й.
Какъв е този проект и роля не се издава засега.
Така се тиражира ,колко е вярно ....

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 21:46 от femmi2

# 654
Феми, аз се надявах на субтитри.
Дано пък да дочакам.

Фунда беше ясно, че накрая ѝ доскуча - хем образът забуксува, хем пък явно вече го беше ударила на уволнение. Simple Smile

Летните сериали са голямо разочарование.
Няма оправдание за сценаристите, че се били изчерпали сюжетите.
Нали това им е работата и за това вземат големите пари?
Ами да измислят нещо ново.
Аз, ако се изчерпя Simple Smile, ще се намеря на улицата, пък те ни пробутват глупостите си.

Засега отсвирвам без никакво съжаление Рецептата.
Другите ще отпадат един по един, сега ги гледам заради любими лица.
Нали чакаме още един два?

# 655
Онур Унлю е дядката на Хазар и преди беше режисьор на Лейлята и сега ще бъде. Отворих му уикито, той пък роден в един ден със сина ми. Много ми допадат такива съвпадения с дати. Все откривам по някой с моята дата. Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 16:42 от ~Carolina~

# 656
Тинче, 😍 за тебе.

И рейтингът:

# 657
  • София
Пепелчеееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче, всички ром-коми тоя сезон са с еднообразен (нисък) рейтинг... Вече и на турската публика ѝ омръзна едно и също, едно и също.

# 658
Пепелчеееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче, всички ром-коми тоя сезон са с еднообразен (нисък) рейтинг... Вече и на турската публика ѝ омръзна едно и също, едно и също.

Омръзна, защото им налагат цензура във всичко. Сценаристите в Турция са добри, даже се очудвам как успяват все още. Много сериали щяха да дадът повече ако си развиха по - добре любовните сцени. Едни погледи и целувки по челото са топ интимни моменти, няма на къде повече. Испания, Бразилия и Венецуела дават повече жега и въпреки по - блуткавите си сюжети пробиват.

Загледах се по Островната приказка и ми допадна на първо четене. Не е уау, но има хубави пейзажи, места и главните май ще направят химията. Да видим...

# 659
Фемиии, я виж кво става тук. 😀

Общи условия

Активация на акаунт