Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 65 942
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Пепелче, освен класация на ръста на броя последователи на сериалите в социалните мрежи, до миналия месец имаше седмичен топ рейтинг на сериалите в трите групи, но през юни липсва.

https://www.instagram.com/p/CO9y_hije7W/

https://www.instagram.com/p/CPP97kdDZSO/

# 691
  • София
Вратата пада вече. Явно лека-полека ще приключи сериалът - не знам кога са го сложили да е финалът.

И също... като гледам подредбата, явно, където са повечето фенове - там по-висок рейтинг. Алп е с бая фенки, Бурджу също с много фенове, и логични първи две места. Grinning

# 692
Тинче Hug
Вратата са сключили и съгласили 11 епизода.
Не ми се вярва да не спазят уговорката независимо от рейта Фокс тв.  Достатъчно ги държи заради истерията по Ханкер.

Алп има фенки и то много. Преди не му бях но сега гледам с различни очи на него Stuck Out Tongue Winking Eye

Редактирам с хабер от Бирсен за Онур Туна.
Наесен в нов сериал отново за Мед Япъм на Аксой .
Ще е корейски римейк.
Аксой умее тия неща.
Каналът е Фокс тв.

А филмът им с Хазал Кая явно е за киносалоните щом го бавят толкова .Smirk
Или да го купят платформа и тв да го излъчат че язък.
Искаме да го гледаме и да зарадват зрители и фенове.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 14:03 от femmi2

# 693
Така малко новини.

Чаатай преговаря за сериал по Амазон, а за партньорката му се водят преговори с Алина Боз. Откъде такъв интерес към нея не знам, но и защо все толкова млади му намират като Афра.

Пънар Дениз и Каан си остават главнитв герои в сериала Yargi, за който се говореше преди почти година. Сега вече ще започват проекта.

Онур Туна е оглавил някъв сериал също Mahkum, но не разбрах за какво ще става на въпрос.

# 694
Тъкмо редактирах за Онур Туна но няма да трия нека зарадваме Тинчето.

Така ,а по въпроса за моят човек още не е сигурно нито за Амазон ,нито за Алина Боз.

Бирсен напоследък ги пише едни и се занимава с клюки.

Но може и да има нещо вярно ,защото отдавна се спряга Чачовото име за Амазон и че искат да го привлекат. Готвят се за турският пазар.
Много станаха на клона та... Иначе собственика е милиардер забравих му името.  
Ще е първият сключил сделка с гиганта ,както стана с НФ.
Новатор е моето момче Heart Eyes
Алина не я искам и дано не е тя.
Една такава сладникава.
Гледала съм я ама ..  
Отсега я погнаха с любимеца ,какво четох паднах от смях Joy
Вярвам за Амазон и дано скоро има официално инфо. Алина е на 23 години ако не греша.
Зависи Чачо  с каква визия ще е за Амазон.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 15:38 от femmi2

# 695
Гледах 15 мин от Баш беля и ми беше много забавно.
Сечкин ми хареса, харесвам и Дилара Аксюек, и даже Ирем е поносима. 😀
Довечера ще продължа и тогава ще реша дали ще  го гледам  нататък.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 07:23 от pepel_ot_rozi

# 696
Пепелче ,Секчин ми допада ,харесвам го като актьор ,ама с Ирем.... Жанра е криминален нали ?
Дилара ,каква роля играе там ? На нея и отиват гаднярските.

# 697
Дилара играе добрата и луда приятелка. Аз нямам никакво мнение за Ирем, но гледах първи епизод и мога да ви кажа, че ми хар как игра, а не очаквах много. Беше много различна от останалите си роли, а не знаех дали ще излезне от образа си в Sen Anlag Karadeniz и успя. Четох и позивитивни коментари за това , че са я хар.

# 698
  • София
И аз тъкмо го изгледах, и даже доста ми хареса първи епизод. Леко протича, интересна героиня има Ирем този път, Сечкин е винаги симпатичен, макар че винаги играе по един и същи начин. Grinning Сладко сериалче, малко по-различно от останалите летни в този сезон. Ще следя. Grinning

# 699
Радвам се за Сечо тогава дано е нацелил проекта.
Дали играе еднакво не мога да кажа но ме е разплаквал. 

Сърдечна рана от първи юли по атв .

Тине ,прочете ли за Онур?Знам че е твой човек .

# 700
Брей, нещо свежо се оказа тази Баш беля, ще се гледа.
Засега.
Очаквам забавни моменти.
Поне не ми е  боза, даже се зачудих да не е копнато от някой чужд сериал.
Дано не го омажат или пък като няма премрежени погледи турският зрител да го провали.

# 701
  • София
Еййй, прочетох, Феми, ама на телефона, и забравих да коментирам. Много извинявай! Kissing Heart Пу-пу, да видим коя ще е партньорката. Hands Pray Есра Билгич много ми харесва, ама тя сега работи по друг проект - нейният го чакам с нетърпение също. Simple Smile

А иначе за Чаатай и Алина... ма може и да не е толкова зле, честно казано. Алина и Бурак Дениз страхотна химия постигнаха в Марашлъ, може и да ѝ се получи с Чаатай, евентуално, ако се окаже истина. Grinning

# 702
Тинче Hug

Алина Боз и Бурак Дениз не са никак зле за учудване двамата. 
Ча не му подхожда всяка. Много от неговите фенове коментират че не искат Алина Боз,ама кой ни пита. И с Афра нямат химията ама нейсе!
Какво ще правим ако я изберат.   
Искам примерно Мелиса Памук или подобно маце екзотично и чувствено и да играе ако не на неговото ниво или поне горе долу.
Неговата Дуйгу да е бита карта , оная нема да издържи на темпото на ашкъма и да се пука от скука и ревност. Макар да е наясно че това му е работата. Колкото по - далеч от очите и ума по добре.     
Един хубав ден Адиос и ще дигнем купон. Каквото е било е било. Да видим кой ще я улови после и късметлията Joy

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 23:52 от femmi2

# 703
"Сърдечна рана" е от 28 юни.

# 704
Пънар Дениз и Каан си остават главнитв герои в сериала Yargi, за който се говореше преди почти година. Сега вече ще започват проекта.

Дано се получи интересен сериал. Хареса ми тази Пънар в Червената стая, не знам как ще е в друг сериал.

Общи условия

Активация на акаунт