Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 65 942
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Тинче, за предложението получаваш подарък. 🌼
https://www.instagram.com/p/CQWie8uDvqF/?utm_medium=copy_link

# 676
  • София
Тинче, за предложението получаваш подарък. 🌼
https://www.instagram.com/p/CQWie8uDvqF/?utm_medium=copy_link
Тъкмо гледах поредния фрагман, Пепелче - супер тайминг. Kissing Heart Еми, има химия, според мен. Значи, казах вече, че от мъжете в тазгодишните ром-коми ми е фаворит Илхан. От жените засега ми е Бенсу. Grinning

Иначе, за предложенията - може и не само сериали, винаги става и с актьори и актриси/герои, или двойки.
Ама не знам дали трябва да предлагаме сериали или актьори, а направо теми за съответните номинации, и имаме примерно 1 седмица да номинираме, и тези с най-много номинации, отиват в анкетата, за гласуване. Simple Smile Така никой няма да се сърди дали неговият сериал е там, или не е.

# 677
Ако е анкета в новата тема, ще стои докато изпишем темата; не могат да се разделят по категории и по години 2020-2021, защотото анкетата е една. И не зная дали списъкът може да е по - дълъг от 20.

Ако се направи отделна тема, в нулевия пост могат да се разпределят по категории и после някой да брои гласовете за всеки сериал в публикациите на всеки потребител като ги отчита всяка сутрин. Ако гласуването е седмица или 10 дни е по - лесно; ако периодът е по - дълъг, става ангажиращо за преброителя/ите.

# 678
  • София
И аз така го мисля, Лу. Просто няколко души ще имаме задача да броим всеки в различна категория за дадено време. И после се пускат отделни анкети. Преди години го правихме вече, ако помня добре.

# 679
Такам.....
Изгледах приказката от телефона като пич Joy

Да си кажа впечатленията.
Добро сериалче ,става за разтоварване и особено за лято ,какъвто е .
Хареса ми даже се усмихвах на някой моменти .

Хазиран е смела това ми хареса в героинята.
Накрая завърши с целувка Heart Eyes
Пойразчо не очакваше и го изненада.  
И двамата не са богати, няма класови различия.
Върна се на острова че се чувства гузна и изиграна от шефовете да помогне на Пойраз.
Измисли план да видим дали ще в толкова лесно с хотела и кредита и всичко. Ще работят заедно.
И двамата дървени в танците, спечелиха парите за малката .
Но се усеща химията .
Айча ме дразни формата на носът й.
Ох какъв глас има тоя човек Heart Eyes
Да го слушаш, като балсам за ушите.
Морско момче и красавец. Heart Eyes

Онази ще върти номера ясно е.  Влюбена е в Пойраз и ще бъде гаднярка.  
И песничката заглавната е много хубава и създаваща настроение с текста и изпълнението.
Ще съм благодарна ако споделите кой в пее и да сложите клипче, ако има. 
Ще си я запазя да я слушам.
Какви красоти и пейзажи  е този Измир Gift Heart

Леле на какво място я заведе.
Как си заспа после разказвайки за големия град и какво обича.
Обаче докога ще пази тайната ,като се влюбят ще е още по болезнено да крие.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 22:57 от femmi2

# 680
Аз си мисля като за първи награди да не усложняваме много нещата. Нека сега да си гласуваме за сезон есен/зима/пролет 20/21, а пък за летните сериали като свършат - ще правим отделна касация. Те без това са си друга бира.
Гласуването - с анкета, траеща седмица и с право на 3 гласа /примерно/. Броене на номинации всяка сутрин, отделни  теми и т.н. ми се струва много сложна работа, при положение, че вие вече в номинираните ги изброихте всички сериали, които се превеждат на български и руски. Качваме в анкетата всички, които се превеждат на двата езика, и толкоз.
Освен това ние в темата пишем десетина човека - не е ясно въобще колко хора ще се включат. Ако има интерес - следващия път ще усложним класацията. Да се забавляваме и да не се вземаме много на сериозно.

Няма нужда и от класиране по жанрове - има хубави и лоши филми. Ако правим жанрове, от двата слаби исторически филма за сезона /примерно/, ще трябва да спечели единият и ще се изкриви класацията. Това го правят в големите класации, за да няма обидени. Да не говорим, че тука никой не ги е гледал всички филми.

Категориите предлагам да са три:
1.Най-добър филм
2.Най-добър актьор
3.Най-добра актриса

И то последните две са, за да се даде възможност на феновете на конкретни актьори да си изявят пристрастията и да не гласуват за филм, само защото там играе любимецът им.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 23:12 от GG_BG

# 681
GG_BG, подкрепям предложението ти. Само да редактираш категория 1. "Най - добър сериал". Заглавията май са към 30 - дали ще ги събере анкетата?

Да, правихме го, Тине, и имаше големи скандали по въпроса за най - красивите Joy

Гледах "Стъклени тавани" - Бенсу ми хареса - и като игра, и като визия. По - добра е от сестра си. Сюжетът е различен, макар и ресторантски. Ще видим нататък как ще го завъртят - не ми се гледат кални борби за надмощие.
Кубилай не е за тази роля, става за "Ти си моята родина" и "Чукур", но за влюбен - една усмивка, глуповата, страст никаква. Поне визията му да бяха сменили, а той от 2016 в трети сериал - един и същ фасон.
Ето нещо такова като Фатих Артман би могло да направи по - изразителна мимиката му.

https://www.instagram.com/p/CQWi9RKqP-w/

Гледах и другия - "Baht Oyunu". Бора като Серкан от Вратата - лоши отношения с бащата, майката иска да го жени, фирмата пред фалит. Девойката напомня на Езги от "Мистър Грешен", но и тук комедията липсва. Сега видях, че Таваните са драма. Няма комедии като "Навсякъде ти" и "Любов на чардака".

# 682
И аз клоня към анкета, че ще стане по-лесно и бързо.
Това с нова тема е хубава идея, ама да го направим  зимата за летните сериали. 😀

От скука започнах да гледам АРъза.
Айча си е еднаква във всички роли, даже и сега в Острова.
Обаче мъжете всички ми харесват начело с Ахмет Мюмтаз, харесвам го тоз човек. 😀

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 22:57 от pepel_ot_rozi

# 683
Аз да каже и за друг сериал, който не видях да сте споменали - Fatma на Бурджу Бириджик.

# 684
Bir Başkadır

# 685
50 кв м да не забравите. 😀

Май станаха много. 😀
Комисията ГГ, Лу и Тинчето да ги съкрати. 😀

# 686
Не мисля, че Бенсу е по-добра от сестра си, просто е малко по-хубава от нея.

# 687
Пепелче, аз само добавям Joy Пропуснали сме "Чукур" и "Опасни улици" - сега свършва сезон 15. Ако не се побират всички в списъка, може да се добави опция "друг" и да се напише в коментар.

"Йешилчам" забравихме.

Гледам сега Ханде Сорал в Чукурова - изкуствена, превзета, героинята ѝ уж влюбена, а никой не ѝ повярва.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 00:34 от LU4IQ

# 688
За Бенсу Сорал и аз съм на мнение че още трябва да учи за актриса иначе е хубавка .

Изгледахте ли Атието на Берен ,доста е дръпнал по НФ в класацията .

Опасни Улици дали някога ще има край:joy:

# 689
Добрютру, 😀

Лу, благодарение на теб станах голям фен на този сайт.

Ето нещо интересно оттам  https://www.instagram.com/p/CQW0jo5Duix/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт