Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 367
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Лелеее, тия хубави моми в розово...как да не залитнеш по тях  Crazy Ама ние сме си верни на Краската, от малка сме си я харесали! Пък и с майка и ще сме хубави тъща и свекърва  Mr. Green Благодаря ви, и аз си мсиля на моменти, че Лео на мен прилича, ама като гледам по бебешките снимки - целия на баща си  Cry
Айде...забравих какво щях да пиша..  #Crazy doh
Абе мацки, къде е Крейзи, че ми се губи нещо тези дни...????
Иги, дебна го да си лапне крака и да го снимам от няколко дни, че все се каня да си похваля детето и да приложа снимов материал. Тъкмо съм готова и ти ме изпревариш с Момчо  Joy Та, успях най-накрая!

Ще се пооплача малко, че няма на кой друг  Cry Който не му се чете, да пропусне синьото  Grinning
Ние вчера бяхме на кръщене на братовчеда на Лео и така се нервирах....
Нещо мойта свекърва ме ядова в последно време, то щото я хвалих все  #Silly Бяха 2 седмици на село (гроздобер) и си идваха през 2-3 дни изненадващо. Ясно е, че при поета домакинска работа изцяло от нея не мога да смогна изведнъж и бебе, и мъж и домакинство....та ми поизостана оправянето. А се случваше все така, че като дойдат - адски разхвърляно  ooooh!
Изказала се, че много било мръсно, "едни и същи чинии са от 3 дена" (което е абсурдно...), щели буболечки да плъзнат, болести  #Crazy  и какви ли не глупости, дето ми иде да я  #2gunfire
Вчера пък бебо яде и заспа, после и го дадох малко. Издебна ме, че не я гледах и влезе скришом в една стая. И чак гледа дали аз гледам към нея  Rage Imp Изчаках 30 секунди и отидох да видя кво става.... Много ясно ,че няма да си изпускам детето от поглед при такива роднини... Там пълно с кокошки, сигурно са го ошашавили....
И одеве мъжо нещо чувам се карат.... После с мен с скара  Confused Не можел на всички да угоди... Едната му казвала нещо, другата друго.... Вярно, не може. Ама не е и нужно. Мрънкала свекървището за това, че не сме давали бебето на никой  Shocked Ай, ся де!  Crazy Трябвало повече да сме го давали...  blahblah Rolling Eyes Ми аз обясних на моя мъж, че като не ми е приятно, не искам да ми го гушат... Който иска да дава бебе, да си направи едно! Ми така де  Crossing Arms
Абе....все такива глупости. Накрая му заявих, че спирам да говоря с нея! Крайно време е, щом прави така, че да се карам със мъжлето Confounded  Като цяло се сдобрихме за минути с него... remybussi
Ама тя ще си види от мен, до сега се опитвах да се променя заради брака, ама ще види истинското ми лице  afwitch af Що е то лоша снаха  Twisted Evil

Благодаря на все пак изчелите мойте приключения...   bouquet
Раздавам медали -   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За тия пюрета и каши.... направо ми гръмва на мен главата от информация и чуденки  #Crazy newsm78
ЛаДиДа , мисля, че с тиква и картофи е най-добре да започнеш. Гледай да е нещо комбинирано - запичащо+разхлабващо. Ама най-хубаво започни с един зеленчук, не два-в-едно. Както искаш, де  Hug Сигурна съм, че ще избереш най-доброто за снахето  Heart Eyes
Ние още се опитваме да пием сок. Опитах грозде, ябълка, морков, нектарина. Натурални, както и разредени с вода. Не ще и това е!   33uu Преди месец имаше запек - 6 дни и дадох 2-3 лъжички сок от грозде. Изпи го като пич и искаше още .... подейства след 7-8 минути  Mr. Green
След това пауза от 2 седмици и исках да давам по 1-2 лъжички сок до 6 м и после пюрета.... ама ц! Прави една кисела физиономия и гледа тъжно, все едно ще каже "Какво е това гадно нещо в устата ми, мамооо"  Sick и седи с отворена уста...после плюе. А друг път като стисне джукенцата....  newsm62 Махам сока и почвам да го целувам по тях  Heart Eyes Цирк отвсякъде. Аз май попрекалих, а..  Rolling Eyes

Сори, мацки! Мноу ви УбичЪм, шЪ ви нацИлИвам бебозите, ей!
п.с. Писмата на Тошко от общ. Бяла слатина са направо трепач...пък и той виден егренин!   rotfImao

# 31
Eeeeеето ни отново след рекламитееее!  Mr. Green
Да пусна малко снимки и аз  Wink

Ядем си краката

Ей така се возим в количката, за радост на хората  Grinning (и държим вече в лапите "малкото ЛЕО"  Mr. Green)

А ето и клипчета, за доказателство, че сок НЕ ЩЕМ!
Бием сока, шишето и ръцете на мама
Стискам джуки, стискааааам! Ще ти се да ме наливаш, ама не давам!
И така не го искам тоя сок!

ъъъ, за клипчетата трябвало да се почака още няколко минути, ако не можете да ги видите  Blush  bouquet

# 32
Олче,аз съм толкова възхитена от новата темичка,че чак си свалих една две картинки в компютъра!
Преди да забравя,да кажа на бързо на кои каквото имам да казвам,пък после ще разправям.
Икати,даи я тази рецепта за милинките ,моля!
Сиска,аз също бях възхитена от одеалцето-със здраве да се завивате.
Шуши,стискам палци на твоята братовчедка и да пишеш после наред ли е всичко.
Креизи,ама много порастнал Лео бе!И физиономииката му друга вече.Хич не ми прилича на татито,та си помисли имаш ли нещо да признаваш. Mr. Greenмного си си права за свекито.И на мен ми е трудно да се оправям сама,не е неина работа да говори за твоето "домакинство".
Ладида,Елла също ги е правила тези номера и "прекрасни" дни на безапетитие и рев.Идея нямам защо.Много красиви неща си купила.Любима ми е купичката с пиленцето.
Мимозке,твоята мишка пак много красива!Пу-пу,да я посерат кокошките Laughing.И ние си имаме такава кукла,страхотна е.
Имам два проблема.И на мен много ми пада косата-направо не мога да си изчистя къщата от косми.
Елла кашля.Не много,но достатъчно,за да ме притесни.Има ли някакъв бабин лек,че тук докторите са...
Не говорих на Петър 2 дни.Вчера говорихме до 3 през нощта и си казахме някои много грозни неща,но се сдобрихме.Аз лесно се обиждам,тои е саркастичен.Но имаше ефект!Сготви,нахрани и приспа малката и днес се държи много добре.Освен това ми се извини.Прилагам снимки Grinning.
Отивам да спя,защото съм много зле.Болна съм и трябва да се лекувам.

# 33

ЕТО ТАКА СЕ СТАВА УЧЕН Grinning

ХВАНАХА МЕ ТОЧНО КАТО СЕ ИЗМЪКВАХ

СКАНДАЛЪТ МУ Е МАИКАТА

# 34
  • Велико Търново
Чеситито на всички месечинки!Желая им много да са здравички,да папкат добре и да не усетят как ще им поникнат зъбки!

Радвам се,че ви е харесало одеалото на Божа Simple Smile и на мен ми харесва,а и е много голямо става да се завие и голям човек.Мног ми се иска и в България да започнат да се произвеждат качествени и интересни продукти за бебета и деца ама тц.

Ладидка,чудесни са ви новите придобивки Peace.Желая ви с много апетит да си хапвате от тях,а лигавниците да остават чисти Heart Eyes!

Крейзи,голам сладур този Лео /пу-пу/  нагушкай го от мен без целувки! Mr. Green
Ирка,Елла голям учен ще стане щом отсега така сериозно се е зачела.Голяма е красавица да ви е жива и здрава Simple Smile.

Ох,той Ирка твоя се е поправил,ама моя тц Twisted Evil.Скандал,не скандал работа не върши,но съм решила да взема сериозни мерки и теглилки/неогладени ризи и панталони,ненаправена закуска и кафе  и др.такива/ и тогава ще види той кон боб яде ли.Стига съм писала от сутринта за него,че от сега ще ми се скофти деня Mr. Green.Не,че е лош,ама много разсеян и все трябва да му се казва.Ама да ми е жив и здрав.
Ох,стига съм писала,че е изпраните дрехи ми викат Heart Eyes да ставам.
Дано днес да е хубаво времето за разходки !Лек ден и  Hug!

# 35
Добро утро.
Тази сутрин като ме събуди Ивко в 4.30 и вече не мога да заспя. Но трябва по късно да поспя малко че следобед с Ивко двамата сме на детски рожден ден. За първи път го канят на детски рожден ден. Всички дечица са по големи от него, но нищо да свиква, трябва да го въведа в тайфата.  Wink

Ладида , много ми харесаха лигавниците. Не съм виждала такива. То не съм и търсила де. Имам един куп подарени.
Крейзи, това да сте в пререкания със свеки е нормално. Когато две жени започнат да поддържат едно домакинство - не ми я хвали. А за бебето вие си решавате на кого ще го давате и на кого не! Аз клипчетата ще ги гледам по късно, защото искам със звук, но Ивко сега спи и не искам да го будя още. Но мернах че даваш сокчето с метална лъжичка. опитай с пластмасова, с тази металната може да се наранят венчетата а и самия метал не е вкусен.  Sick
Елла голяма сладурана с тази книжка. Това ме подсети че и ние имаме и трябва да почета малко на Ивко и да разглежда картинки. Като ни я подариха му я изчетох няколко пъти , но той не довиждаше още и хич не му беше интересна. А наскоро си играхме с една кърпичка с картинка на пепеляшка и принца и му поразказах малко от приказката и той умря от кеф като му показвам картинката.

# 36
Добро утро  Laughing

Някой питаше за кашите - това, което научих е, че оризовата каша е най-лека за коремчето на бебето. Има оризова на Милупа (млечна и безмлечна) а също така на Блевит - тя е с бифидус и не запича. Ние така и започнахме с оризовата каша - и много добре се приема - все едно все с лъжица е яло, милото.
Започнах да си водя дневник за заранването (по оня модел в excel)-  реших, че хем по ясно, хем няма да има нужда да помня  наизуст какво кога съм дала Wink, а пък може след това и като знание за някоя мама да послужи  Wink така, ако искате можем една библиотека за захранване от нашия отит да оставим за бъдещите мамчета  Laughing
Крейзи - гледах клипчетата - ама много сладък Лео - да ти е жив и здрав - ама вярно не иска сок това дете  Wink Laughing - споко и Никола не поиска и да близне сок....и не го насилвам Peace
Ладида - много сладки и приборите и лигавниците  Hug - ама тоя пластмасовия - не се ли слага само на седящо бебе?
Хайде, че ме викат за манджаааааа...

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 09:17 от eunos03

# 37
По ред,че да не пропусна нещо  Laughing
Крейзи  страшен сладур твоя Лео,а бузките и трапчинките са си твои.Кой каквото иска да разправя ,но на теб прилича и това е HugСтига го мъчи детето бееееее Mr. Green не иска сок и това .А за свекито това сега е в реда на нещата две жени в една къща,аз преди чак се чудех дето толкова я хвалиш  Shocked ама сега сте "в реда на нещата" Sunglasses П роблема се решава като живеете сами ,иначе и с твоята майка да сте пак няма да се изтраете.
Ирка не е честно де от 2 седмици имаме снимка с книжка ама все не я пускам да не ви писне от нас,а ти ме изпревари SadОбаче Елла бая прилича на татко си.Скандал и тормоз му е майката  Mr. Green  И ние имаме тази гъсеница на ЧИКО Laughing
Симби и ние сме така вечер- иска внимание,църка,мърка ,сърди се.После я къпем малко веселба,малко сръдня и така отнасяме до 22-23 ч,после последно ядене и заспива на цица.Мнооого внимателно я пренасям в кошарата и вече мога и аз да ям  Tired
Ира ние за кашлица пием сироп на д-р Тайс със живовляк 2-3 пъти на ден по 2 мл.Може ли да го купиш без рецепта?Иначе знам един бабешки лек-чай за кашлица ,но от всички съставки само дюлята става за Елла.така,че защо не и свариш-попариш малко дюля ,тя помага за кашлица.
Сиска-к"во е това чудо ,какви са тия гевезелъци -закуски и тем подобни??Малее моя ако прочете ще каже виждаш ли?  Mr. GreenНяма такива екстри ,пък и не ги разбирам така нещата да му правя закуска  newsm78 или кафе ,или нещо подобно.Да не е малък?

Вечерница -видях тееееееее!Пиши де,че се притесних за теб Wink

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 09:32 от mimozata

# 38
  • София
Румчо още спи, е няма да е задълго де, ама съм му затворила вратата на спалнята, че напоследък спи като зайче, уж го учихме на шумно да спи, а сега на пръсти ходя около него. А аз с кафето пред компа, голям кеф. Много производително започваме новата седмица, момичета, много за четене се събрало - ама спор няма че е краста Sunglasses Mr. Green
Аз трудно почвам да ги пиша отговорите, ама тоя път реших да не пропусна да отбележа, че много ми харесва кухнята на Ира - много уютно изглежда от страни, дано занапред и ти по-често така да я гледаш, а мъжо да я ползва Wink
Днеска още от сутринта се издразних на моя (дано не чете Sick) - Румен се събуди нещо в 7.20 (преди това още две будения имаше де, взела съм го при мен в леглото и подавам цица, че всичко друго го разсънва и понякога се чувствам като идиот, че не мога да го науча по друг начин да заспива, ама то добре че и това действа де) и мъжо решил да се къпе сутринта (че вечерта го домързя след филмите) и ми скърца с гардероба и аз се разсъних #Cussing out А пък после започнах да си мисля как няколко неща го карах да свърши вчера и само половината направи, та трябва двайсе пъти да напомням Close. Никакво чувство за отговорност Shocked Много мразя така да напомням и все си мисля, че на мъжете им е малко по-лесно (може и да не е така де), щото си мислят само за работата, а ние се разпъваме на 100. Май и аз трябваше това в синьо да го оцветя... newsm78
Само да си похваля свеки в тая връзка (ама няма да прекалявам, че да не стане като при Крейзи) винаги одобрява това, което правя, никога не дава непоискан акъл, не прави забележки и проявява разбиране, казва че ми е много трудно в момента   bouquet. Не мога да се оплача, готина е. Майка ми е доста по-зле в това отношение, ама това е друга тема, добре че сме си сами. Blush

# 39
Добро утро Simple Smile

Из тия дни ще почвам с кашата.Кажете с коя обаче?
Аз кашите още не съм ги започвала, но от майките в парка знам, че тези на Хумана били страхотни. Аз съм му взела бананова на Никола. Те нали имат по-големи дечица и от опит ми казаха, че нямало смисъл да взимам разни оризови и други такива, защото въобще не ги яли.... но както знаеш всичко се е до детето!

Ама тя ще си види от мен, до сега се опитвах да се променя заради брака, ама ще види истинското ми лице  afwitch af Що е то лоша снаха  Twisted Evil
Крейзи, няма смисъл да се пънеш да й доказваш каквото и да било и да се карате... Така само ще поставиш мъжа си между чук и наковалня и вие ще се сдърпате. Просто я игнорирай и не й обръщай внимание - това вбесява много повече, отколкото някой скандал Simple Smile))
А Лео много пораснал... симпатяга Hug

Ирка, много се радвам че нещата са се оправили при вас и дано всичко върви възможно най-добре за напред!

следобед с Ивко двамата сме на детски рожден ден. За първи път го канят на детски рожден ден. Всички дечица са по големи от него, но нищо да свиква, трябва да го въведа в тайфата.  Wink
А н и, със сигурност на Ивко ще му е много интересно на РД-то... Никола в събота като беше на бебешкия РД попиваше всяка капка информация. Беше му много забавно. Разглеждаше другите бебета и дечица и се хилеше на всеки, който му обърне внимание!

Започнах да си водя дневник за заранването (по оня модел в excel)-  реших, че хем по ясно, хем няма да има нужда да помня  наизуст какво кога съм дала Wink, а пък може след това и като знание за някоя мама да послужи  Wink така, ако искате можем една библиотека за захранване от нашия отит да оставим за бъдещите мамчета  Laughing
Добра идея за библиотеката. Напълно съм съгласна. Аз такава таблица си направих още преди да започна да го захранвам. Такъв мерак имах и с нетърпение очаквах първата лъжичка пюренце и си мислех, че ще плюе, ама той, както казваш, все едно винаги с лъжица е ял  Peace

Олче, специални благодарности за темата! Както е казала Иги - отнема страшно много време. Благодаря, че го намираш за да има къде да си лафим!
Това важи с пълна сила и за Катето, която толкова дълго ни "отглеждаше" с коремите и за Крейзи   bouquet

Като ви гледам красотите на бебковците и ми става толкова хубаво. Страхотни сладурки и сладурковци са. Те май нещата са направени предимно за да се кефят мамите, а не бебковците Simple Smile Аз на Никола му купувам пелени "Хъджис" защото са с Мечо Пух, пък на него му дреме....

Лек и усмихнат ден от нас двамцата и дано днес бебковците да си кротуват и да не мрънкат за разходки...

# 40
  • София
Хайде да почерпя, днес Бояна става на 5 месеца  party023 beer Popcorn cook breastfeeding Coffee newsm38 Misc Baby Bottle, дано да има за всекиго по нещо. Пожелавам ви приятен ден Heart Eyes

# 41
  • София
Да ме бяхте видели пред компа, изчервих се от толкова похвали... Blush И аз ви благодаря, че ви има, заради вас правя всичко с голям мерак и кеф, а и Велизарчо има мъъъничка заслуга, че вчера докато "творях" той спинка геройски и остави мама на спокойствие да украсява. Heart Eyes
Много теми съм пропуснала, дано успея да "влезна в час", без да забравя нещо или някой... Flutter
Мимозке, много сладка тази Жулката, бе! Heart Eyes Образ пълен - и как я стягаааш... Party Кукличка! Като я видя и ми се вдига настроението и тонуса, много е миличка! Heart Eyes
Сиска, ти пък си страшна душа! Heart Eyes Много отдавна искам да ти благодаря за свежите постинги, особено за оня лаф за "кунките ..." rotfImao, умрях от смях като го прочетох, цяла вечер съм се хилила сама, като луда... #Silly И Божката е страшна сладурана, а как сладко спи в новото одеалце, да я схрускаш, душичката... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Крейзи, Лео много сладък пич! Heart Eyes Достойно защитава позицията на "мъжете" тук, да ти е кеф да го гледаш! И той голям образ, как цупи устетата... Laughing Не ще сок, човека. hahaha Миличкото! Heart EyesЗа свекито мога само да ти съчувствам, представям си колко е гадно, все пак в името на добрите отминали дни, Laughing не бъди много крайна, но в никакъв случай не търпи незаслужени упреци и обиди! Naughty Аз съм на принципа, че всичко в една къща трябва да е открито и да се КАЗВА!
Ладидка, много красиви неща си има баш наборката! Със здраве да си ги ползва и с голям апетит да папка вкусни каши и пюрета! Hug
Ирка, Елла истинска лейди! Буболечка, сладка!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И си права, че СКАНДАЛЪТ му е майката, или ако не точно скандалът - поне отстояването на твоята гледна точка и ясно поставяне на позициите - без натякване и обиди, просто трябва да си казват всичко двама души, да делят всичко. Ние с мъжО сега сме мир и любов, след един много сериозен "отрезвителен" разговор Twisted Evil проумя много неща и дори започна сам да се сеща за други! Shocked Има надежда, да знаете, особено действа методът с   luvbed ние още сме до под кривата круша, но има някакъв напредък, да си тръгнат нещата нормално, както е нужно и естествено за една връзка, и за участващите в нея. Wink
Ние вече ядем почти всичко, що е зеленчуково пюре, проблем нямампу пу пу!, харесва си човека всичко и оплюсква завидни порции на обед. ooooh! И плодови яде, но зеленчуковите са неговата "страст" hahaha , знае си че като напълни с нещо по - така пупата, после се диша по - спокойно... Joy С две думи - ние сме доволни, когато сме сити, и обратното. Mr. Green Трябва да се "надумка" догоре човека, докато "преливникът" даде фира и почне да изпуска манджата. Laughing
И сокчета си цока без проблем, особено обича ябълка, малко като надуши морков (където и да било  Grinning) предявява претенции, ама в крайна сметка "размисля"... Mr. Green То аз соковете малко ги попренебрегнах, че нали и плодови пюрета папа, да не станат много "заместителите"... newsm78
Иначе се научи вечер след къпане (7.30 - Sunglasses да заспива, в противен случай много киселее и настава кански рев!!! Twisted Evil (Бъбълче и ние сме на цица и друг вариант нямаааа #Cussing out не мога да го оставя на никой да го гледа така и да изляза и аз като бял човек, поради простата причина, че без мен не може да заспи... ooooh!) А и през нощта задължително се ЯДЕ! #Puppy dog Така, че ние за пюренца и пр. плюскания сме за завиждане, ама това спане и приспиване са ни много проблемни. Кога ще влизаме в режим не знам, акъла не ми го побира... #Crazy
Ето снощи, пак като всяка вечер, заспа рано, но после и през нощта пак си се буди да цока и сутринта в 6 без нещо  #Crazy вече викаше и цвърчеше, ей с такива очи smile3556 а ние с баща му ей така newsm46, не знаем къде се намираме...
Приключвам, че прекалих, ама ще ме прощавате, че ми се беше насъбрало на душата и пръстите ме сърбяха вече... newsm47
Накрая да поздравя месечничковчетата  baby_neutral baby_neutral baby_neutral , а болните мами и бебоци да се стягат и да оздравяват, да не ги мислим и да се тревожим! Hug

# 42
  • В сърцето на любимите мъже!
Включвам се набързо само да кажа за КОСОПАДА!

При мен положението беше много лошо в продължение на повече от месец - падаше на кичури и чак мъжът ми се стресна и каза, че съм имала бели петна из главата.

Купих си шампоан и ампули против косопад Dercos на Vichi, и освен това си правих маската на Деси от "Красива мама" с тривитаминол. В продължение на почти един месец си слагах маската през ден, миех косата с шампоана и след това втривах ампула.

Пу-пу, ама сега вече не ми пада и е станала много лъскава и здрава. Все пак продължавам на всяко миене да лсагам маска - 2 пъти седмично.

лек ден на всички...

# 43
  • Пловдив
Привет и от нас, искаме да ви почерпим че ставаме днес на 5 месеца

Аз вместо да стягам багажа се размотавам жече няколко дни, и май накрая ще забравя половината неща както винаги става  newsm78

Вижте какъв поздрав получихме току що

ако някоя кандидат мома има нещо против, да се обърне към готиното гадге Иво, или лъм говорителя му - мама Люба  Laughing

При нас захранването върви добре, започнахме с картоф разреден с кърма, после на 4 ден с пюре на Hipp морков и картоф, като от вчера ядем вече цяло бурканче  Sick
но на нея и харесва явно

Приятен ден от нас

# 44
  • София
Честити 5 месеца на Бояна на Simbi!
Честити 5 месеца и на Хриси! Много да радват мама! Hug
А за поздрава от Иво, просто нямам думи, сладурска работа, а мама Люба е страшна Grinning

Олчето с тоя "приливник" и тя много ме разсмя Joy

Иги, казвай бързо каква е тая маска, че и от мене все косми падат, уж не е много, ама за сметка на това не спира и е много гадно като почна да чистя косми от чаршафчетата на Румен и от възглавницата ми... Confused Ампули и шампоан засега няма да купувам, ама може да се понамацам с маска, въпреки че никога не съм си слагала на косата.

Румката си взе забележка от това, което ви написах и днес, след като по едно време се разскърца и не искаше никъде да седи (въпреки че сме му направили разни кътчета на всяка крачка в апартамента - 2 кошари, кошница, активна гимнастика, др.) Аз го взех в слинга, пуснах радиото и си танцувахме на музиката, детето гък не казваше (музикален ми е много той Heart Eyes), замлъкна, отпусна се и заспа на мама слънцето. Така че имаме още един жокер за приспиване. Вчера татито (да го похваля сега, че ми се оправи нещо настроението) и той го приспа с леко гушкане и люшкане, явно номера е да се отпусне малчо.
Много съм се разприказвала днеска  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт