Ама ние сме си верни на Краската, от малка сме си я харесали! Пък и с майка и ще сме хубави тъща и свекърва
Айде...забравих какво щях да пиша..

Та, успях най-накрая!Ще се пооплача малко, че няма на кой друг
Който не му се чете, да пропусне синьото 
Ние вчера бяхме на кръщене на братовчеда на Лео и така се нервирах....
Нещо мойта свекърва ме ядова в последно време, то щото я хвалих все
Бяха 2 седмици на село (гроздобер) и си идваха през 2-3 дни изненадващо. Ясно е, че при поета домакинска работа изцяло от нея не мога да смогна изведнъж и бебе, и мъж и домакинство....та ми поизостана оправянето. А се случваше все така, че като дойдат - адски разхвърляно 
Изказала се, че много било мръсно, "едни и същи чинии са от 3 дена" (което е абсурдно...), щели буболечки да плъзнат, болести
и какви ли не глупости, дето ми иде да я 
Вчера пък бебо яде и заспа, после и го дадох малко. Издебна ме, че не я гледах и влезе скришом в една стая. И чак гледа дали аз гледам към нея
Изчаках 30 секунди и отидох да видя кво става.... Много ясно ,че няма да си изпускам детето от поглед при такива роднини... Там пълно с кокошки, сигурно са го ошашавили....И одеве мъжо нещо чувам се карат.... После с мен с скара
Трябвало повече да сме го давали...
Ми аз обясних на моя мъж, че като не ми е приятно, не искам да ми го гушат... Който иска да дава бебе, да си направи едно! Ми така де 
Абе....все такива глупости. Накрая му заявих, че спирам да говоря с нея! Крайно време е, щом прави така, че да се карам със мъжлето
Като цяло се сдобрихме за минути с него...
Ама тя ще си види от мен, до сега се опитвах да се променя заради брака, ама ще види истинското ми лице
Що е то лоша снаха Благодаря на все пак изчелите мойте приключения...

Раздавам медали -
За тия пюрета и каши.... направо ми гръмва на мен главата от информация и чуденки

ЛаДиДа , мисля, че с тиква и картофи е най-добре да започнеш. Гледай да е нещо комбинирано - запичащо+разхлабващо. Ама най-хубаво започни с един зеленчук, не два-в-едно. Както искаш, де
Сигурна съм, че ще избереш най-доброто за снахето 
Ние още се опитваме да пием сок. Опитах грозде, ябълка, морков, нектарина. Натурални, както и разредени с вода. Не ще и това е!
Преди месец имаше запек - 6 дни и дадох 2-3 лъжички сок от грозде. Изпи го като пич и искаше още .... подейства след 7-8 минути След това пауза от 2 седмици и исках да давам по 1-2 лъжички сок до 6 м и после пюрета.... ама ц! Прави една кисела физиономия и гледа тъжно, все едно ще каже "Какво е това гадно нещо в устата ми, мамооо"
и седи с отворена уста...после плюе. А друг път като стисне джукенцата....
Махам сока и почвам да го целувам по тях
Цирк отвсякъде. Аз май попрекалих, а.. 
Сори, мацки! Мноу ви УбичЪм, шЪ ви нацИлИвам бебозите, ей!
п.с. Писмата на Тошко от общ. Бяла слатина са направо трепач...пък и той виден егренин!

и на мен ми харесва,а и е много голямо става да се завие и голям човек.Мног ми се иска и в България да започнат да се произвеждат качествени и интересни продукти за бебета и деца ама тц.
.Желая ви с много апетит да си хапвате от тях,а лигавниците да остават чисти
П роблема се решава като живеете сами ,иначе и с твоята майка да сте пак няма да се изтраете.
Обаче Елла бая прилича на татко си.Скандал и тормоз му е майката 
А пък после започнах да си мисля как няколко неща го карах да свърши вчера и само половината направи, та трябва двайсе пъти да напомням
. Никакво чувство за отговорност
, дано да има за всекиго по нещо. Пожелавам ви приятен ден

Кукличка! Като я видя и ми се вдига настроението и тонуса, много е миличка!
Миличкото!
Аз съм на принципа, че всичко в една къща трябва да е открито и да се КАЗВА!
ние още сме до под кривата круша, но има някакъв напредък, да си тръгнат нещата нормално, както е нужно и естествено за една връзка, и за участващите в нея.
Така, че ние за пюренца и пр. плюскания сме за завиждане, ама това спане и приспиване са ни много проблемни. Кога ще влизаме в режим не знам, акъла не ми го побира...
а ние с баща му ей така
, не знаем къде се намираме...