Щяхме да излизаме днес в 10.... ама нъц!
Малкия хубостник се разпя в 8.... погледнах че се е отвил, само по торба беше. Ама тя е тънка, го завих и с мойто одеало и заспахе пак. Събудих се в 11
проспала срещата.... Облякохме се, оставих го в креватчето за 10 минути да оправя спалнята и да пусна компа. Тъкмо се нагласих да го храня пишейки и ми замириса
Щото не ми се миеше дупе... Стига ми свалянето на: гащеризон без копчета на крачолите, обувки, чорапогащник и боди...
После пак обуване...Взимам го вече с мен да четем темата и пак почва напъване
Ееее, викам си - 3 дена го събира, ама се надриска в количество за 3 седмици напред 
Сега заспа и ще ходя да пера на ръка наакани чорапогащници. Ей, някой питаше за тези фигуралните. От БГ са, даже родно производство
5 лв бройката, супер сладки. Имат жирафи на краката и на дупето
Имаше и други картинки, ама много пеперудени за Лео Бягам, че ми изкипя кафето. После ще продължа
какво си се объркала, че в 1 ч. е добро утро за вас , а то каква била работата.... Браво на вас
Неличка със зор я вадя, може да си стой цял ден. 

Започна се с крещене в количката, седнахме на пейка, държах го, люшках го, пак мрънкоти, давах биби, стоя по корем, при всяка възможност се уригваше и повръщаше и дори нацапахме дрехите и количката. Като се поизмори малко го сложих да легне и му дадох вода, тя беше топличка и неподсладена и постепенно изпи към 100 мл 

, вижте нашият разбойник как не си поплюва:
и гледат телевизия
Англия не ви се струва достатъчно далече.Ние пък си избрахме ново гадже,по-голямо от нас.
Благо на ГаляГ.Да е жив и здрав голям красавец!!!Тя Елла се хилеше нещо на Велизар като гледа клипа.Ама аз и казах,че е зает,пък и не го взех насериозно-така се радва и на Миа,и на Румен/честита ви шапка!/.