Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 28 253
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Охх, аз не знам вече какво се случва. Снощи изпих моурала. И се приготвих за едно 10 дена спокойствие. Да ама не. Днес имам дразнене в мехура при позив, а позивите са пак на често и доста настойчиви. И при натиск на мехура дискомфорт. Количеството е оскъдно..а дори ми се стори че имаше и миризма. С една дума никакво спокойствие и се чудя какво значи това? Или монурала вече не действа...или наистина се е сменила бактерията. надявам се антибиограмата днес да излезе поне да знам ако нещата загрубеят какъв антибиотик да почвам...Или пък да са гъбички? Отивам сега да си взема микомакс да видим след него ще има ли успокояване. Иначе като консистенция изглежда бистра.
Vervam, как са при теб нещата?

# 481
Момичета, да ви питам нещо друго .
Дали може от бактерията и кризите да ми се разбута цикълът ?
Миналият месец ми дойде на 17-тия ден и този сега пак.
Обикновено ми е много точен, на 26 дена и вече се замислям дали не е от инфекцията , а и от многото хапчета, които пия, макар и билкови.

# 482
Момичета бях писала още в началото , днес пак парене болка чести позиви за уриниране,, дали дават ципрофлоксацин без рецепта Sad( от Монурала последно като пих преди около два месеца и нещо и  ми се прецака мноооого корема и няма оправия 2 месеца какви ли не лекарства не приех..(диария,а пих пробиотик и пак се появи) затова предпочитам да пия ципро

# 483
Внимавайте с Ципрофлоксацин, че много лоши странични ефекти има.
Цяла тема има за хинолоните.

# 484
Здравейте момичета, току що ми излезе резултата от стерилната, който чакам от четвъртък. Ново 20 - Pseudomonas aeruginosa 10 на 3-та - 10 на4-та ст. Чувствителна само на 4 антибиотика, всичките венозни. Днес пуснах пак две стерилни в две лаборатории, че имах дразнене в мехура. Откъде се взе сега това чудо?!! Досега 10 години все Ешерихия излиза. Оттук нататък не знам какво следва..

# 485
Почвай докато е ниско микробното  число,има по-голям шанс за утрепване.Псевдомонаса е пак грам -,но в пъти по-гаден от е.коли.

# 486
Не знам какво да почвам. Ще трябва лекар да каже. А и ми се ще да се потвърди със сигурност. На резултата пише "съмнителна". На другия ден пуснах пак урина, нямаше нищо. Но с тия антибиотици явно имунната система е силно потисната. Аз отслабнах 10 кг. Мисля за имунотерапия.. дали не е добре. Ще видим днешните урини какво ще покажат.. Някой дали се е борил с тая бактерия. Четох, че в болници се хваща. Най-вече при деца и възрастни. А тая сутрин се събудих с кошмар в който ми казваха, че имам онко заболяване... тамън да ми кажат на кой орган и се събудих....

# 487
Аз и тази съм я имала,след 1-та операция,в болницата.Изобщо какво съм нямала,но най-често е.коли,протеус мирабилис,клебсиела пневмоне,псевдомонас аерогиноза,аценобактер,морганела моргани и цялата мин.година -златен стафилокок.Често са излизали и по 3 заедно.
Много ми хареса руската статия.Това за инервацията са ми го изписвали и статията ми го припомни. 
Ти пиеш ли френската лавандула?
Аз си поръчах огромно количество и други еликсири от тях,и след първото повръщане,ги зарязох.Сега с двойния антибиотик,щях да пия фитолизин и си остана само добро пожелание.

# 488
В момента не я пия. Да руската статия ме впечатли и мен. На теб сега къде ти поставят амикацина? В болница ли си? Разсъждава за моя случай и стигам до извода, че инконтиненцията много е допринесла. Явно от непрекъснатата влага и зацапване по превръзката става само заразяване и към гениталиите, а от там обратно..

# 489
Аз сама си го слагам,но и за венозните без клиника с температура,ми отказват болница.
Превръзки и памперси при децата са развъдник на бактерии.При последните уролозите настояват максимално бързо да се махне памперса.

# 490
Пандорина, не бързай с АБ.
Провери пак.
Моята Морганела излезе фалшива.

Тъй като симптоми нямам, мисля да спра с изследванията.
А иначе, да, възможно е от превръзката.
Дъщеря ми имаше Протеус Мирабилис, когато още носеше памперс.

# 491
Дева,супер резултат,браво.А коя е лабораторията?
Предната беше Рамус, нали? Аз за тях съм с много особено мнение.Изследвания ,които в Германия се правят,на другия ден имах резултат.

# 492
Дева, радвам се за теб! Съни, кск така сама го слагаш? Мускулно ли?
Не знам дали при мен ще излезе фалшива защото имам симптоми. И урината прогресивно помътнява. За съжаление аз не мога без превръзка.. а и колкото и често да се сменя няма спасение.. то достатъчно е една капка.. Толкова съм уморена вече... Станаха точно 2 месеца и не виждам светлина в тунела... Съни, ти си герой! Толкова ти е минало през главата.. Не знам как успяваш да се държиш.. Аз съм неспособна нищо да правя, ходя като призрак... Затворил съм се вкъщи... Добре, че работата ми го позволява иначе отдавна да са ме уволнили...

# 493
Мисля че всичко е наред с обикновената, сега чакам и стерилната.. явно паренето и дискомфорта са пак вагинални гъбички..

# 494
Пандорина,да,мускулно,но много пари ,щипе и боли това чудо.От какво ти е инконтиненцията? Има ли причина и решение?
Рени,пожелавам ти стерилна урина! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт