Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 28 251
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Съни, инконтиненцията ми е след второто ми раждане. синът ми беше 4,300 кг, а аз на 35 г, не в първа младост..и при първата разходка наън буквално се напиках. ходих по лекари, нищо не помогна...и съм си така вече 20 г. 
При мен нещата прогресират и просто не знам какво ще правя....писах на доктора но..засега няма обратна връзка...

# 496
  • На брега на реката
Пандорина, много неприятно! Как по дяволите, никой не може да помогне! Това не е нормално! Силно се надявам, да ти дадат адекватно лечение и да не изживяваш повече, такива неща.

Възможно ли е да има и генитална инфекция и от там да идват нещата?

Аз се чудя, дали да взема и Уроваксом, заедно с Ципрофлоксацина и после да карам само с него повечко време?! 
Днес ми е 5-ти ден на Ципрото, а тези дни имах и болки от ляво, в областта на бъбрека и уретера. Ходих на ехограф и ми казаха, че най- вероятно е била песъчинка, но сега бъбрека е чист и урината също.

# 497
Мисля, че уроваксом-а трябва след АБ. Поне на мен така ми казаха.
А за генитална инфекция и аз натам клоня вече, явно от едното място се заразява другото и обратно...

# 498
Пандорина,а операция или тези вагинални пръстени не може ли?
Много неприятно.Моята инконтиненция е оперативна след нарязан сфинктер,къде ли не бях и колко операции не минах,но д-р Джинович закърпи положението.

# 499
Съни, не са ми препоръчвали операция. Но и аз в един момент спрях да ходя да търся помощ..примирих се, че ще си ходя с превръзка нон стоп..но ето , че нещата не са толкова безобидни. При теб как закърпиха положението, с лекарства ли?
Този амикацин само мускулно ли или може и венозно да се влива?   Аз като гледам накъде бият нещата сигурно ще трябва да влизам в болница...урината прогресивно помътнява...засега нямам болка и пишкам на около час, но...като гледам как няма никаква тенденция за избистряне и става все по -оскъдна...
Говорих с доктора от Исул...нещата са кофти. за влизане в болница било почти невъзможно в момента, малко легла, дори хора с тежки гломерулонефрити не могат да влязат, каза никой няма да ви приеме само за вливания при положение, че тежко болни не могат да влязат. Попитах го какво да правя ако нещата загрубеят. Единственият антибиотик, който не е венозен е ципробай но го дават I (интермедиерен)...т.е. поне не е R, но ефектът също би бил съмнителен а той ми идва 5-ти антибиотик в рамките на 2 месеца и след него пак може да съм на положение ...за венозен, но явно трябва да чакам температура и повръщане за да имам шанс да вляза в болница!!  Просто съм...отчаяна..

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 17:33 от pandorina

# 500
Аз бях с 500мл остатэчна урина след уриниране и двустранна хидронефроза в бъбреците. И един уролог ми наряза сфинктера зверски и нито капка не можех да задържа,с огромните памперси на 23години ми разби живота.3 години ме мотка,че лесно ще се реши и аз вярвах.И като стигнах до сепсис,отидох в Токуда на консултация и сфинктера тотално прецакан и 2 фистули за разкош от инфекциите.Правихме пластика след пластика ,стигнах до капки,но ги имах.Д-р Джинович  с дълга операция оправи поразиите,но до кога...

# 501
Леле Съни...много ти съчувствам ..Какво ти е минало през главата..как спят спокойно тия "лекари" не знам.  А тази д-р Джинович доколкото бях прочела е в Сърбия?

# 502
Дева, честито! Дано раздялата с любимката да е завинаги. Пандорина, много е възможно да е сгрешена пробата. Изчакай новите урини и не се травмирай предварително.

# 503
Ще ги изчакам ако мога...но усещам, че е по-различно. Говорих с една друга нефроложка по телефона тя много ме успокои, каза, че Псеудомонасът е много агресивна бактерия и за 5 дена от четвъртък щеше вече да съм доста зле.. Каза да почвам уростима утре, едни глоболи с лактобацилуси вагинално и цистостоп рапид...аз и казах, че буквално си живея на него. Каза ми че мога да и се обаждам по всяко време. Тя също каза че ако се стигне до сериозна симптоматика ципробай. Не знам защо този амикацин ако може да се слага мускулно не ми го предписват.

# 504
Момичета, и стерилната урина - без бактерии
Тъкмо се зарадвах и обаче започнах да се чудя - 5 дни и половина достатъчни ли са след Лефлокс според вас? Или са малко и са ми фалшиви резултатите?
Фармацефти казаха - 3, 4.. лекар - 7
Аз не можах да чакам повече, тъй като вчера бях да ми вземат влагалищен секрет и АГ каза че имам силно възпаление и трябваше да слагам вулвоваги спрей докато излезнат резултатите и там и затова пуснах днес урината, за да започвам спрея..

# 505
  • На брега на реката
Мисля, че уроваксом-а трябва след АБ. Поне на мен така ми казаха.
А за генитална инфекция и аз натам клоня вече, явно от едното място се заразява другото и обратно...
Има ли как, да направиш и микробиология на влагалищен секрет и ако излезе нещо, да се лекува паралелно, за да пресече преноса от едното място на другото?

# 506
Не знам, то антибиотиците би трябвало да действат и на двете места. Не съм вярвала, че ще се радвам на Ешерихията, пред вероятността да е тая новата... Надявам се да е грешка....

# 507
  • На брега на реката
Все пак, ако имаш възможност, направи една консултация с гинеколог.

# 508
Съни, ужасно е това, което те е сполетяло! Sad
Мен ме е яд за цистоскопиятя, но в сравнение с теб, моето е бял кахър.
В ДКЦ 5 ми е последната урина.
С Рамус няма да се занимавам никога повече. То уж Писанец по-калпави бяха, но май е обратното.

Да ви кажа честно, не смея да се зарадвам. Даже с недоверие приех резултата, особено след Морганелата. За 2 г. и 3 месеца това ми е втора стерилна урина, като първата я смятам за фалшива, защото беше на 3 ден след АБ.
Но сега не съм пила АБ от декември, дано да е реална.
Няма да пускам нова контрола, да не се стресирам. И без това нямам симптоми.

Пандорина, и за теб ми стана мъчно. Sad
Майка ми е е с такъв проблем, след моето раждане. С форцепс съм родена и от тогава има незадържане на урина.
На 60 годишна възраст я оперираха, уж добър АГ хирург, но за съжаление без ефект.
Дано да се намери решение за теб, от сърце ти го желая!

# 509
И с Писанец по повод урокултури имам негативен опит.
Аг хирурзи не се справят с инконтиненцията без участието на уролог.И моя роднина след раждане на близнаци е с инконтиненция,3 операции от светила аг,но няма полза.Объркано й е платното ,което са й сложили.

Общи условия

Активация на акаунт