Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 27 720
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Да, продължи пробиотика.

# 646
  • На брега на реката
То и аз щях да питам същото, но вече сте отговорили!

А противогъбично да се приеме ли, докато се пие и Фуролина?
Чудя се, понеже са си 20 дни?!

# 647
Това само лекар може да каже.

# 648
На мен док не ми изписа противогъбично по време на фуролина.
Последното на 10-тия ден от антибиотика и повече не.

# 649
Аз съм го пила 6 мес и не съм била на противогъбично.
Чакам урокултура след 21 дни аб и фуролин.

# 650
Съни стискам палци! А как се чувстваш?

# 651
  • На брега на реката
Съни, силно се надявам да имаш добри резултати!

# 652
Здравейте, може ли някой да сподели мнение, за Донафил. В момента съм на терапия 10 дни, преди това приемах антибиотик и полижинакс. Антибиотик 7 дни, полижинакс 12 дни,сега продължавам. Нямам симптоми освен миризма в урината. 3 ден съм на донафил и съм доста доволна, мога да кажа, че ме спасява. Правя цистит след полов акт и веднага ме хваща. Слагам донафила по схема от аг-то, приемам и мулти пробиотика за жени. Правихме опити за бебче, док каза, че не е проблем не пречило.
Може ли някой да изкаже мнение за Донафил и мулти пробиотика? Има ли доволни?
П. С имах ентерококус

# 653
Явно наистина цистита след полов акт си е класика.
И аз бях с ентерококи.Излекувах ги след прием на антибиотик, но ешерихията си остана.
Тези глобули не са за нея, до колкото чета в листовката .
По-скоро са за гъбички и полови инфекции .
Cruella56, не те разбрах, помагат ли ти или тепърва ще ги пробваш и искаш мнение ?
И ние правим опити за бебче(правехме, то в момента е невъзможно ) и много се притеснявам как ще продължим, като аз непрекъснато съм на антибиотик и зле.

Вече съм 6-ти ден от антибиотика и чувството , че не съм се доизпишкала си остава.Почвам да си мисля да не би да си внушавам!
Надеждата ми е във форулина.

# 654
Да имам инфекция на микробиологията излезе, Enterococcus fecalis. Тези дни ги започнах, облекчават, за сега съм доволна. Напълно те разбирам и аз съм така.... След всеки опит... Вече даже желание нямам всеки път се стресирам дали няма да стане пак.. Аз се влоших след операция на ендометриоза + Золадекс 6м като 9м нямах цикъл.. Започвам да си мисля дали не е нещо хормонално, за да са толкова чести, не знам какви изследвания да си пусна.. Честно казано, плаче ми се  вече. quote Ешерихия нямам author=Vervam link=topic=1323768.msg43043275#msg43043275 date=1624395472]
Явно наистина цистита след полов акт си е класика.
И аз бях с ентерококи.Излекувах ги след прием на антибиотик, но ешерихията си остана.
Тези глобули не са за нея, до колкото чета в листовката .
По-скоро са за гъбички и полови инфекции .
Cruella56, не те разбрах, помагат ли ти или тепърва ще ги пробваш и искаш мнение ?
И ние правим опити за бебче(правехме, то в момента е невъзможно ) и много се притеснявам как ще продължим, като аз непрекъснато съм на антибиотик и зле.

Вече съм 6-ти ден от антибиотика и чувството , че не съм се доизпишкала си остава.Почвам да си мисля да не би да си внушавам!
Надеждата ми е във форулина.
[/quote]

# 655
Cruella56 , и аз съм след операция от ендометриоза, но не съм минавала на Золадекс.
Не мисля, че има общо с ендометриозата и хормоните обаче, поне при мен.
Получи се след смяна на партньора и 5 дена след първия незащитен секс.
Според док тогава се е предало нещо, много се е възпалил пикочния мехур и до ден днешен от най-малкото се възпалява пак.
От месец и половина не сме правили секс, но облекчение не намирам, напротив, в изследванията пак си имах бактерии, само дето симптоматиката не е толкова бурна.
Успех ви желая и в лечението и в опитите за бебче! Simple Smile

# 656
Не мога да не ви се похваля.От 2014год чак сега виждам стерилна урина, а знаете през колко аб минавам всеки месец.
Фуралина след венозно,перорален аб за 2 -ри път ми убива бактериите,а моите са вече над 20 години..

# 657
Много се радвам Съни! Дано все така да е занапред!

# 658
Съни, страшно много се радвам за теб! Heart
Браво!
Дай Боже всекиму такъв резултат! Hug

# 659
И дано го задържа.
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт