Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 27 692
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • На брега на реката
Съни, дано това да е било и никога повече, да не се връща!

# 661
Съни, страшно много се радвам за теб! Heart
Браво!
Дай Боже всекиму такъв резултат! Hug

То аз стерилна си имам след всеки антибиотик, ама 2 седмици след това пак почват да се появяват бактерии Stuck Out Tongue
Таааа, дай Боже ВИНАГИ такъв резултат Simple Smile

# 662
Аз пък нямах стерилна урина, въпреки всички АБ, около 15, за 2.5 години.
Сега, за пръв път.

# 663
Изпитвам парене и болка при уриниране от 3 дни, като вчера беше съпроводено с малко количество кръв. Преди 4,5 дни имах по-бурни и продължителни полови контакти. Възможно ли е да е цистит, бях чела за т. нар цистит в медения месец? Пуснах днес изследвания за урина , но съм малко притеснена . До сега само като малка съм карала цистит

# 664
С месеци имах симптоми и самолекувах цистит. После се оказаха гъбички. Без изследвания, просто гинекологът позна само по оплакванията и ми каза какво да пия. Проблемът ми се разреши, но все пак мисля, че е хубаво една микробиология да се пусне поне преди каквото и да е лечение.

# 665
Мен ми препоръчаха урофорте едни хапчета, сега съм на второ хапче от вчера , но не помага и затова малко май се съмнявам да е цистит

# 666
  • София
Пуснете стерилна урина и нека лекар види изследванията. Ако имате бактерия тя ще се види на изследванията и съответно ще предпишат подходящите лекарства. Не си самоназначавайте такива, защото може да се окаже друго.

# 667
Направо си е типичен цистит.
Но, да, трябва си урина.Занесете от вкъщи, в контейнерче и кажете, че искате стерилна и обикновена.
Урофортето не се пие по едно хапче, особено при остър цистит, няма да ви мине от него Simple Smile
Не е страшно и за плашене, просто е неприятно.

DeVa®, в коя лаборатория пускаш?

# 668
И аз се осъмних да се пие по едно хапче:grinning: доста е неприятно измъчва ме леко безсъние вечер от дискомфорт . Опитах се одеве да го облекча с повече вода , но за кратко се получи

# 669
  • София
Повече вода трябва да пиете, за да изхвърлите ако има нещо. Неприятно е, но все пак до сега такива препоръки съм имала от лекар.

# 670
Vervam,аз след курс от няколко антибиотици,не виждам стерилна урина.И сега нямам вяра,че ще е задълго,но поне има надежда,че има и начин за изчезване...Аз имам и задръжка,та благоприятства образуването...

# 671
Още един въпрос към, който е преминал през гъбички и т.н гинекологични инфекции. При тях са на лице странни течения -жълти , зелени, гъсти и др. При мен отъстват такива работи. Т.е може ли да изключа гъбички и други полови инфекции

# 672
Аз съм имала само бяло течение по гъсто с миризма... Пусках изследвания за хламидия, трихомони, Уреаплазма и микоплзма чисти са.
Още един въпрос към, който е преминал през гъбички и т.н гинекологични инфекции. При тях са на лице странни течения -жълти , зелени, гъсти и др. При мен отъстват такива работи. Т.е може ли да изключа гъбички и други полови инфекции

# 673
  • София

За да ги изключиш ти трябва микробиология. Иначе не винаги при гъбични инфекции има описаните от теб признаци.

# 674
В 6 различни лаборатории, Вервам Ешерихия навсякъде.
Пуснах и в седма, Рамус, там пък ми объркаха резултата.

Общи условия

Активация на акаунт