Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 28 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Случвало се е да изпикая мътилка и после да се избистри. Но ако не се избистря, ако има често пикане, дискомфорт, неотложен позив, чувство на дразнене в мехура.. Работата е ясна.

# 241
Да, аз дразненето в мехура си го имам от октомври. Пари понякога, но не ежедневно. Мътилката е основно през ноща или сутрин (когато е седяла урината няколко часа), но имам и неразположения в гърба от време на време. Аз антибиотик имам вкъщи така или иначе, ако усетя, че става по-зле ще го почвам. Но пък имам и дни почти без оплаквания.
Не знам дали си въобразявам или не, но откакто пия прополис качили ми стихнаха малко симптомите. Да не казвам голяма дума, но мисля, че има добър ефект.

# 242
В какъв вид пиеш прополиса?
При мен за съжаление тръгне ли бактерията става все по-зле и по-зле и знам, че неизбежно, след 4-5 дена ще стигна до антибиотик защото почват да ме болят бъбреците...Да имаше нещо, което просто да държи бактерията в по-малко количество..нещо природно..бих била доволна. Че няма да се махне вече ми е ясно, но...поне да не ескалира. Да ама не.
Толкова съм отчаяна....

# 243
Pandorina, ти пускала ли си чернодробни изследвания?
Имай предвид, че проблеми с черния дроб влияят на урината.
По повод на твоето описание, като нектар, за пръв път видях такава урина в болницата, бях в гастро по мои си проблеми, но лекарката ми пусна и стерилна урина. Та на масичката за урини имаше една такава, мътна, като нектар. По случайност се оказа, че е на мой познат, който беше с цироза.
Не те плаша, но и други неща променят урината, не само бактерии.

# 244
Да но когато нямам обостряне урината е ок. А когато е мътна ми се изолират бактерии. Разбирам да е мътна, а да няма изолирана бактерия да си мисля, че е от другаде...но както казах и другите симптоми са налице. Изобщо не знам как ще се измъкна от това...всякаква надежда ми угасва..и ми минават едни..доста кофти мисли...и тоя фуролин сега дето ще го пия...само на румънския вярвам, че наистина ми помага, а нямам от него. Дори ми казаха, че май отдавна го нямало по аптеките, поне в този град където бяха проверили...чудя се в Сърбия дали го има и под ккава форма е там...дали е пиелосептил като в Турция?

# 245
В какъв вид пиеш прополиса?
Под формата на капки.

# 246
Здравейте момичета! Нямам бактерии, бях на уролог, той ми предписа нещо билково, но паренето и дразненето на стихват. Утре имам час за гинеколог. Не знам какво ми има и никой не ми казва какво ми има.

# 247
Момичета и аз не знам какво да правя, паренето ми е все едно в клитора и ми смъди такова постоянно като седя , не ми се пикае постоянно но като уринирам ме боли леко , нямам уж бактерии но сега към кого да се обърна?? на гинеколог или уролог Sad((

# 248
Момичета и аз не знам какво да правя, паренето ми е все едно в клитора и ми смъди такова постоянно като седя , не ми се пикае постоянно но като уринирам ме боли леко , нямам уж бактерии но сега към кого да се обърна?? на гинеколог или уролог Sad((
Аз съм 1:1 с теб. Вече откачам съвсем. Утре съм на гинеколог. Някой знае ли какво е това?

# 249
Аз съм 1:1 с теб. Вече откачам съвсем. Утре съм на гинеколог. Някой знае ли какво е това?
На мен ми звучи като гъбички, консултацията с гинеколог би била по-удачна според мен.

# 250
На мен ми звучи като гъбички, консултацията с гинеколог би била по-удачна според мен.
Изследвайте микоплазма, уреаплазма и хламидия.

# 251
Попринцип аз не правя секс почти, тъй като имам бебе на 11 месеца и както се досещате последната ми мисъл е секс хаха , ии го правим и с презерватив именно защото да не е да си пренасяме гъбички(което се е случвало) и направо ме е страх вече правя секс със страх.. Sad( как да имам желание.. както и да е, лошото е че не знам и читав гинеколог Sad Преди години като имах пак съшия проблем , си бях пуснала урина и тогава имах стафилококи и беше едно бягане пак от лекар на лекар и така и не се оправих и след доста време от самосебе си се оправи и ся след 2 години пак Sad(

# 252
Изследвайте микоплазма, уреаплазма и хламидия.
Абсолютно съм съгласна. Пих антибиотик близо месец, направих кандидоза, но на езика. Мислих си че големият дявол ми се е разминал. Четох много за Бактериалната вагиноза - антибиотиците убиват лактобактериите. Симптомите са сходни. Но мен не ме сърби вагината и нямам течение, но това не са единствените симптоми.

# 253
  • София
Аз от антибиотиците направих точно липса на лактобацили във влагалището. Беше ме страх да не хвана и Кандида, но слава Богу нямам. Нямам никакви симптоми обаче за момента и неразположения. Пия Астарте два пъти по едно за да се нормализират нещата и слагах 7 дни Вагибиом Баланс. Според мен идете на гинеколог за една микробиология, тя ще покаже какъв е проблема. Не знам как изчезва стафилококи от себе си 🤷♀

# 254
Добре де, вие не пиете ли АБ с противогъбично?
Аз винаги пия Микомакс/Флукорик/Флуконазол.
С бактерията не се справям, но поне гъбички нямам.

Общи условия

Активация на акаунт