Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 288
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник! Simple Smile

Всъщност A m b e r децата не са малки изобретатели. Целта на проекта беше да се създаде софтуер, който да управлява хранилката. Хранилката е малък прототип на такава машина. В интерес на истината, на село си имаме от 2 зими такава, но тя все още си няма софтуер, който да я управлява. (Измислиха я и я сглобиха свекър ми и мъжът ми.) За сега е само с часовников механизъм и на два пъти се случиха ситуации, които можеха да доведат до лоши последствия за кокошките. Единия път беше пуснала повече зърно. Втория път пък водата беше замръзнала и кокошките си нямаха водичка. Софтуера, който написаха двете момчета избягва това. За нещастие преди няколко дни е влязла лисица при кокошките и е издушила повечето. Sad Тази зима си отиде кучето, което ги наглеждаше. Sad

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 11:43 от Vyara D

# 136
  • София
Моят младеж е по живота- купони, дискотеки, компании.

Тая седмица е канен на 4 бала. То не са рождени дни, други поводи, няма спирачка.

# 137
  • столицата
Габи, а парички има ли? Защото това са си и разходи за подаръци и т.н.
В този дух какви джобни отпускате? Аз нямам определена сума-когато поиска й давам. Не злоупотребява. Пък и си изкарва допълнително от време на време.

# 138
  • Русе
Моето не харчи нищо. Ако реши може да изкара един месец с 10 лв. И никога нищо не иска Sad

# 139
  • София
Аз давам определена сума на месец и той сам преценява за какво, кога, колко и как да я изхарчи. Тъй като цял живот го гледам сама, парите са нещо, с което винаги се съобразяваме. И двамата.

Сега за баловете се комбинира с други младежи за подаръците, за рождените дни обикновено също правят общи подаръци или дава пари.

Сега лятото планира да работи на пълни обороти, за да си изкара пари за море и гориво за колата. Но още не е намерил постоянен сезонен ангажимент ... доколкото знам.

# 140
Моя син си има спестени пари от стипендии, празници (освен подаръци винаги има и пари) и поощрения (за различни неща, които е направил и ни е накар да се гордеем с него), и за това пари му давам в края на месеца, спрямо дните в които е ходил на училище. На ден му отпускам по 5,50 лв. Никога не е искал допълнително, то няма и за какво. Много често си му остават, да не говоря, че от парите от стипендията съвсем малко е похарчил.

# 141
Моят младеж е точно като на gabiplus - едно към едно. Пари сега има, защото му обещах да му дам пари, вместо да правим бал-сватба... Не съм му ги връчила накуп, защото ще заминат с бързия влак, колкото и да са. Но му давам при поискване. Дадоха му и за рожден и имен ден, както и за бала, бабите и дядовците. Та финанси има. Но ще работи и той лятото, и не само лятото. Смята да учи задочно или дистанционно и да работи.

# 142
Момичета, има ли някакъв сайт , от който да мога да дам на младежа задачи от раздел Тригонометрия?

# 143
  • Русе
Сайт не съм търсила . Но мога да пратя някои то тестовете, които им е давала
Скрит текст:

# 144
  • столицата
Не мога да помогна със сайт. Оттеглила съм се от училищното обучение.  Да се оправя. Ако поиска помощ, няма да я откажа, но иначе не участвам.
Да се оплача-нали ви писах, че ще правим кръвни изследвания. Еми излезе анемия😐

# 145
Благодаря, Amber!
galimar, много  неприятно 😔.

# 146
  • София
Галимарче, стискам палци да приложат на детето адекватно лечение и това да остане зад гърба ви.
Амбърче, учителката пише на всяко дете на ръка теста ли?Flushed

# 147
  • София
Момичета, има ли някакъв сайт , от който да мога да дам на младежа задачи от раздел Тригонометрия?

Дано са от полза!

# 148
  • Русе
ganis, това от кой сборник е. Нов ли е. Има ли задачи от условна вероятност.

# 149
  • София
Amber, не е нов. Това е сборник за кандидатстудентски изпити на Лазаров.

Общи условия

Активация на акаунт