Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 337
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Чикаго / София
Здравейте момичета и Ежко Simple Smile
Аз пак се появявам след доста дълго отсъствие. Едно време заради Дени като бебе започнах да пиша в дир.бг и бг-мамма а сега заради третото бебе не успявам Grinning

Честито на всички наборчета навършили пълнолетие! Направо не мога да повярвам, че вече са зрели хора! Кога пораснаха!? Все едно до вчера си говорехме за ясли и кой как плаче. Бети, честито завършване на твоето момче! Дано изкара хубави оценки Косето и влезне да учи където му е на сърце.
Честито и на всички нови шофьори! Леко и безпрепятствено да е шофирането! Дени вече си кара много уверено. Утре ще ходят на 2 часа път от нас на едни скали да се разхождат. Ще са три коли нейни съученички. Въпреки, че е добър шофьор и й се отдава, ще ми е притеснено. Август месец и малката ще се яви на изпит за книжка. Изкара листовките и кормуването и взе изпита за теория. Сега остава само изпита по кормуване, ама трябва да навърши 16г. за него. За нея ми е по-притеснено, но няма как, ще свиквам.

Днес е последния учебен ден за Дени. Ох, свърши тази ужасна учебна година. Хич не се представи добре Дени, но и мен не ме интересува. Исках просто да свърши този кошмар с това ДО и да се надяваме догодина вече нещата да са една идея по-нормални. Те изкараха цялата учебна година на ДО, с изключение на 3-4 седмици през Октомври когато ходеха по 2 дни в седмицата. Пълен кошмар. Накрая исках само да завършат и да не се побъркат напълно, че тази година много им повлия на психиката. Хич и не ме интересуват оценки.

Сега Дени има да взима ACT изпит след две седмици и може да започва ваканцията. Ние с Лъчи вече сме в Бг, тя ще дойде след като й мине изпита. И лятото ще започне с пълна сила. Е, ще започне ако спре да вали най-накрая и се затопли.

# 151
  • София
Бети, честит ти абитуриент! Да е здрав, щастлив и успешен.

Ирка, радвам се, че писа. Тези дни се бях сетила за вас. Дано с напредването на ваксинацията следващата учебна година да е по-нормална.

Галимар, вярвам, че с корекция на храненето, ще се реши проблема.

# 152
  • Русе
Ирка, прекрасни са ти децата. Впечатленията ми от всички близки деца по света са ,че са много наместени, амбициозни и справящи се. Сякаш добра семка е попаднала на хубава почва. Тук голяма борба пада често да убеждаваш, да не залитне в една или друга посока. Непрекъснато ми се изправя косата, като ми сподели за един или друг порив.

От днес започва кормуването. Очаквам довечера да сподели за разбитата илюзия че ще седне и ще прокара. Много ще го мисля, въпреки че е разумен. По нашите пътища, това не е достатъчно.

По баловете, понеже вземаше дейно участие в изпращане на приятели, установи че не си струва шумотевицата за тази организация точно - ресторант и дискотека. Иначе нали обича да се гизди, много му се ще да се разгъне в модната част, но неговият избор ме хвърля в потрес, та ако достигнем до бал, най-вероятно снимки няма да правя и ще си удавя пресните впечатления в уиски. Идеята му е да си направят екурзия в Дубай, мечтаната напоследък дестинация - след Москва и Аляска, предходни мечтани дестинации.Обаче съучениците му не споделят такъв интерес. Предложих му да обмисли възможността да се съберат и да направят въпросния ритуал,вместо с дандания и пушеци в града, на избрано красиво място в страната,като поканят любим учител. Имат много любим учител по география и той няма да им откаже, доколкото знам, че чувствата са взаимни.

Амбърче, учителката пише на всяко дете на ръка теста ли?Flushed
   Това е от ДО. Винаги дава почти индивидуални тестове  или поне има много групи. Иначе дава във всеки клас листчета със задачи, които после си прибира. Светослав ,който не е много акуратен в това отношение, иначе е много акуратен за повечето неща, за които е избрал да бъде, често не си преписва задачата при решенията и когато ми върне контролното и трябва да му покажа грешките, правя го само по математика,понеже нямам друг избор и в училище не се предвижда такава операция, понякога трябва да гадая.

# 153
Благодаря, момичета! Ето го моето пораснало момче!
Скрит текст:

# 154
  • Русе
Betty, елегантен и щастлив - да е все така. Какви са му плановете. Избрал ли си е цел.

# 155
  • Русе
Страхотен Косьо!
Божкеее, кога пораснаха тия деца! Започнах да пиша в темата, когато бяха в детската градина Sad

Галимар, бързо да влиза в норма набора!
Стинасти палци и за изпитите на Дени!

# 156
  • София
Ееее, Бети! Чудесен е! Пожелавам му сбъднати мечти и верни приятели! Heart
Ирка, добре си дошла! Simple Smile
Сашето иска да ходи на бал. Дори вече мисли каква да е роклята. Честно казано не очаквах, защото тя никак не е суетна и не си харесва класа. Но като разбра, че целия випуск ще е там беше много щастлива, защото има много приятели във впипуска от другите класове. Та... ще се мисли за рокля

# 157
  • Чикаго / София
Бети, прекрасен е Косьо! Пораснал и хубав младеж! Heart

# 158
  • София
Да му се не види! Нямам и нямам известия, викам си-никой не пише. Добре, че скучая, та браузвам безцелно и случайно виждам тема.
  Връщам се да чета и ще се включа по същество. Много обичам да си давам мнението, когато никой не ме пита! Grinning

И да се похваля със седмокласника- приет е в АК и май приключи с основното образование. Кой учил-учил. Simple Smile

# 159
  • Чикаго / София
aunt Ogg честито на седмокласника! Честито и на теб! Grinning

# 160
  • София
Гледам, че тоалетите на абитуриентите тази година включват костюм и бели маратонки. Каква ли ще е модата догодина за нашите принцове?

# 161
  • Русе
цвички? Joy

# 162
Няма да минем толкова тънко Smiling Imp Ще има да се чудим най-фръц гуменките кога и как ще пристигне поръчката, че по магазините има обувки като обувки...

# 163
  • Русе
Няма да минем толкова тънко Smiling Imp Ще има да се чудим най-фръц гуменките кога и как ще пристигне поръчката, че по магазините има обувки като обувки...

Най-малко Air Jordan трябва да са. Ако някой намери изгодно ,направо да правим групова поръчка от сега.

# 164
  • Русе
Joy

Да направим и колективна поръчка за костюми от някой китаец? И без това ще се обличат по един път Simple Smile

Моят Убавец щял да бъде с костюм. Това този месец. Предният ме пита дали можело и без костюм ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт