Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 341
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Моят, като го знам, сигурно ще пропусне бала. Я няма да разбере кога е, я куверта ще забрави да плати…

# 166
Моят, като го знам, сигурно ще пропусне бала. Я няма да разбере кога е, я куверта ще забрави да плати…
Споко! Имат си активисти, които подсещат редовно Wink
Днес младежа ме подсети да му дам пари за капарото за бала. Преди седмица ме пита "Що се планира от толкова рано, то цяла година до тогава!?!"

# 167
  • София
Peneva, дано си права. Той твърди, че още нищо няма организирано, нито дата, нито капаро. А на мен ми е странно всички други да са запазили дати и ресторанти, само нашите да не са… Знам ли?

# 168
  • Русе
Лельо Ог, подсещай го, защото е странно все още да нямате резервация.

Алекс говорил с някой от завършващите и те се оплакали от ресторанта, в който ще е бала. Чалгаджийски бил, гадна манджа, гадна музика, но съучениците му го искали заради безплатния вход за дискотеката към ресторанта, която е в същото направление

# 169
  • София

По-добре си запиши от сега датата - 28.05.2022 Wink

# 170
  • София
Знаех си, че пак не е разбрал! А къде ще е знае ли се?

# 171
  • Русе
Ни най-малко не ме интересува бала. За тоалетите и обувките си от повече от година си се грижи сам. Додавам му само за по-скъпите маратонки и чат пат купувам някоя дреха от амазон, но гледам да се придържам към доказано предпочитани от него марки или стил, защото може и да не го облече после.  Така че определено ще се нагизди сам. Имам няколко фирми, с които съм работила, специалисти в шиенето на костюмите, но предполагам няма да ми позволи да се меся. И на него не му хареса особено данданията и организацията с ресторанти и дискотеки, покрай тазгодишните изпращания на приятели, та може и да измислят нещо по-смислено. Но си е тяхна работа. Като ме пита, си казвам, като не ме пита ,гледам да не се обаждам много, че и без това няма да ме послуша.

Повече ме вълнува да завърши 12 клас, че е с доста екстравагантно мислене понякога. Иначе твърдо ми е обещал, че ще го направи. Но като знам колко идеи развива и колко е убеден в успеха се,тръпки ме побиват.Но на тези теми не ми се говори,че се изнервям.

# 172
  • София
Знаех си, че пак не е разбрал! А къде ще е знае ли се?

Знае се, на обичайното място - Шератон Simple Smile
Не са събирали още пари, поне моята не ми е искала. Само спомена, че вечи имало дата, да съм си я вкарала в календара Simple Smile

# 173
  • София
От този форум винаги има какво да научи човек  Simple Smile Благодаря, rosi_ta
И у дома темата за бала не е подхващана, но явно си има активисти, щом и мястото, и датата се знаят, при това без да сме давали пари.

# 174
  • София
Призма, добре че има деца, които са се заели с въпроса, защото ако разчитат на такива като моята, без бал ще останат.

# 175
  • София
И аз се отчитам с дадено капаро за бала в Шератон... догодина.

Шегата настрана, но нашите тийнове вече са най-големи в училище. Simple Smile

# 176
  • столицата
Защо всички искат да са в Шератон? И какво капаро ви поискаха/ако не е тайна/?

# 177
  • София
Защо всички искат да са в Шератон? И какво капаро ви поискаха/ако не е тайна/?

Капарото е 20 лв. Напливът е голям, места нЕма.

# 178
  • София
При нас също се събират по 20 лв за бала. Изборът е ресторантът на хотел Интерконтинентал (зад опашката на коня). Кой го е избрал и по какви критерии не знам. Дано да им е хубаво на децата!

# 179
Нашите бяха в Маринела. Има и дискотека. Резервацията направиха още първия срок на 11-ти клас.

Общи условия

Активация на акаунт