Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 364
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да разбирам ли, че Маринела е ресторантът на Английската?

# 181
Да разбирам ли, че Маринела е ресторантът на Английската?

Аз знам, че другата година ще са в Hayatt. Имало е анкета и са избрали този хотел.

# 182
Защо всички искат да са в Шератон?
Никой не е напълно наясно, защо Шератон, ама май им стана традиция...
Куверта на големия (пак там) не беше някаква сума, която да съм запомнил.
Не съм видял/чул и за някакви екстравагантни екстри.

# 183
За бала си е замислил някаква простотия, не иска да каже, но с кака си и приятелите му се смеят със сълзи при споменаване на бала. Иначе за бала като организация нищо не били обсъждали, нито дати, нито капариране на нещо.

# 184
И моята е в Маринела. Капаро - 20 лв. Обаче датата не помня....

# 185
Добър ден.
Моят даде 40 лв капаро за Милениум. Изедници. Вашите по 20 са дали, ахахаха.
Дата не знам дали има.
Инак тази година беше сервитьор на бал в Шератон и каза, че много добре е минало всичко, децата са доволни, обслужване, храна, всичко на ниво (то за обслужването е ясно де, щом моят участва).

Класни и контролни вървят активно. Днес е по математика, там е много спечено положението.
Вече най - накрая реши какво ще кандидатства, стана по метода на изключването. Да видим.
Здраве да е само.
Сега се подготвят морета, фестивал във Велинград и какво ли още не. Също и работа си търси, ама кога да работи като планира стоо почивки. Той е толкова силен на планове и обещания и до там. "От утре".
Като малък основните изрази в речника му бяха "после", "след малко" и "кога, сега ли?". Като последното винаги е било изречено с такова възмущение, че чак неудобно да ти стане. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 13:53 от emonaem

# 186
  • sofia
При нас също се събират по 20 лв за бала. Изборът е ресторантът на хотел Интерконтинентал (зад опашката на коня). Кой го е избрал и по какви критерии не знам. Дано да им е хубаво на децата!
Лютиче, добре, че си ти, за да разбера, че събирали пари за капаро.
Иначе моят младеж е с ковид. И една негова съученичка е с положителен тест, и ги пратиха да учат пак дистанционно. Слава Богу, леко го кара, не успя да зарази останалите вкъщи. Беше му кофти за съученичката му, защото в деня преди да прояви симптоми, двамата са прекарали доста време заедно и тя след 5 дни също се разболя. Тя го кара значително по-тежко. Казах му да не го мисли, защото не се знае дали той я е заразил, пък и в този момент не е имал симптоми.

# 187
  • Русе
Моят даде 10 лв за капаро Simple Smile Също не знаем дата. Май 26-ти, ама май...

И уж знае какво ще следва. Ще му трябва математика и днес намерих частен учител, който да му помага.
За работа - иска, ама аз да му намеря. Имахме спор по въпроса кой трябва да му свърши работата.

Ауу, Мирта, бързо и леко да минава болестта Sad Стискам палци да няма усложнения при никой Hands Pray

# 188
  • Русе
В класа на Светослав от както са тръгнали на 10 май, вече втори е болен от нещо. Първият не си прави тест и отиде след три дена на училище. От вчера има друг болен и то от кръга на Светослав. Ослушвам се и се оглеждам. На ред ми е втората доза да си бия, но ще изчакам да не се натрупа.

Цялото лято планира да работи. Каза че си е намерил работа в Аква парка, Несебър. Поръча да му взема трудова книжка и медицинско. Казах му че знае къде е книжарницата и личната си лекарка чудесно познава, бая време прекарваше у тях покрай щерка и.

Каза че е направил класната по български и по руски. За руския очаква 6. За българския каза - добре, значи очакваме 3. Ако е 3.50 ще сме възмного доволни.

По математика съм в ступор. От два часа вземат нов раздел - условна вероятност. Задачи не са решавали, но другата седмица щяла да дава задачи от тоз раздел. Ни учителката, ни ученикът като хората. Каквото такова. Само да мине. Ако някой вече то е минал и има задачи, ще се радвам да сподели.

# 189
И моето диване се сдоби с трудова книжка и медицинско преди около месец. Даже тези дни ще направи цял месец, откато ходи в клиниката.
Доста си натовари лежерното ежедневие напоследък - присъствено на училище, после тича към клиниката и работи според това, колко има да учи за следващя ден. До края на учебната година са му дали възможност да си преценява кога и по колко време ще стои на работа.
Предстоят му още доста изпитвания, няколко контролни, но той е сигурен, че ще се справи прекрасно с всичко Joy
Аз виждам по друг начин нещата, но...важното е да сме живи и здрави Sunglasses

Вече даже не помня дали давах капаро за бал. Но пък датата за тяхното училище е една и съща от години - 26.05. така че нея поне я знам.

Мирта, бързо и леко да минава тази гадост.

# 190
  • София
Емонка, и нашият бал ще бъде в "Милениум", мисля на 25 май Simple Smile)) Капаро още не са събирали.
Мирта, кофти работа.. Сашето смята да се ваксинира другата седмица. Сега ще е на състезание в Девин и после като се върне ще иде да я боцнат. Но направо се чудим кога да го направи, щото в укендите има представления, репетиции, а младите по-бурно реагират на ваксините. Трябва да има възможност да полежи у дома.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 14:33 от Vache

# 191
Ваче, всеки различно реагира. Съучениците на Радо, които се боднаха нямаха никакви оплаквания. Но наистина нямаме кристално кълбо да предвидим и ще си го сметнете кога ще и най - малко притеснено.
Той ще стане на 18 чак на Коледа, иска да се ваксинира още сега, аз се правя, че не чувам.
Ние с баща му сме на първа игла. Радостна съм, че навих майка ми да се ваксинира, минаха и и двете боцкания. не съм я виждала от 7 ноември. И сега като пиша се разревах. Нямам търпение да я гушна. А Радослав не я е виждал от 26.08. Е*ати Ковида гаден.

Мирта, леко да минава на младежа.

# 192
  • Русе
Сещам се ,че ако замине за Несебър на 11 юли за два месеца,както се кани и откогато му започв ангажиментът , а рожденният му ден е на 6 юли , че тези дни трябва да отиде да си подаде за лична карта за да може да излезе до 9 юли.
  За ваксина, той ще си реши, но явно няма да стане, защото ще има само няколко дена след рождения ден, а не ми се вижда разумно да тръгне на дългосрочно натоварване след прясно бита ваксина. Но пък от друга страна ще има много контакти в аква парка. Положителното е слънце, достатъчно дезинфектанти-не че са нещо много хубаво и най-вече че братовчедите ми са в Бургас , и братовчедката е лекар

# 193
  • София
Емонка, зависи коя е ваксината. Ние сме с Астра Зенека и имахме реакция на 1 игла. Мъжът ми ще слага скоро втората, аз нямах никаква реакция на втора. Но иРНК реагират на втората по-бурно. Сашето иска Янсен. В нашето семейство предпочитаме векторна ваксина от съществуващите в момента.

Амбър и аз все някакви сметки правя... сега е на състезание Сашето, надявам се с маски в закрити помещения. Тя каза, че дезинфектнат отдавна не ползвала... FrowningDizzy FaceDizzy Face била си миела ръцете и не си пипала лицето. Но реално тя не е излизала много от вкъщи, та не знам. Може би следващата седмица ще мине да я боцнат и това е. Аз се чувствам вече доста спокойна, особено след всичко, което видях на последната вълна.

# 194
Ваче, аз затова писах, че е индивидуално.
Важно е да изградим антитела.
Като стана дума за дезинфектантите - докато беше период на изолация и т.нар. локдаун, не можех да му насмогна с маски и дезинфектанти. Сега всеки ден излиза и май - май забравя да ги ползва.
В училище имат достатъчно, но той не е там по цял ден, трябва да го стегна, занижил е вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт