Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 410
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моят младеж се ваксинира с Модерна няколко дни след като навърши 18. Реакциите и след двете боцкания бяха много силно изразени и ужасни, но след 24 часа отшумяха.

В момента е в процес на търсене на работа през лятото, но все още не е намерил нищо подходящо.

# 196
Цялото семейство се ваксинирахме с Комернити (Файзер) при зелените коридори по великден. Само аз и баткото имахме странични ефекти, Калоян с болка в рамото една нощ при първата доза. Аз и баткото бяхме с повече "екстри", той втория път два дни с температура и болки в мускули и стави и на третия ден каза, че му е минало "ей така, все едно нищо ми е нямало". Той беше с трима ни болни вкъщи през цялата карантина (август) и не се разболя.

Бала ще е в "Милениум", дата не знам дали ми каза или не, забравих Wink
Потвърди за обувките, че ще са "Джорданки поне".

Питах за домашни нещо, класни нещо... няма ли да седне да поучи. Отговора беше красноречив "Това е за слабите! Аз съм готин и си личи в Школото." (тази седмица три шестици изненадващо)
Мина си изпита на листовките, кормуването по един път седмично без особен ентусиазъм от негова страна. Ама как да е ентусиазиран, като трябва да стане час поне по-рано, а не да спо до 12ч!

# 197
  • София
Какво е Джорданки? Rolling Eyes

# 198
  • столицата
Не са ли маратонки?наречени на Майкъл Джордан

# 199
  • Русе
Любимите air Jordan. И може би първите, които носи вече втори сезон без да се разпаднат

# 200
  • София
Аха, разбрах! Нали имам моми у дома, та air Jordan не са ми известни Simple Smile

# 201
Аха, разбрах! Нали имам моми у дома, та air Jordan не са ми известни Simple Smile

Ааааа, вземи да се информираш, че да знаеш за зетьовете какво да купуваш 😆😆😆

# 202
  • Русе

Те и момине носят. Една приятелска мома, сега седмокласничка все едно че на моя син сестра. Едни и същи модни дертове имат. Но тя е по хард. Миналата година се беше разсърдила на майка си, че не я пусна в Париж с двама приятели. Единият бил на 18, щял да ги придружава с другия приятел +2,3 години.

# 203
  • София

Те и момине носят. Една приятелска мома, сега седмокласничка все едно че на моя син сестра. Едни и същи модни дертове имат. Но тя е по хард. Миналата година се беше разсърдила на майка си, че не я пусна в Париж с двама приятели. Единият бил на 18, щял да ги придружава с другия приятел +2,3 години.

Ох, лелееее.... Dizzy FaceSmiling Imp

Емонка, наборката със сигурност няма да се интересува какво обува гаджето ѝ. Виж малката... тя със сигурност ще знае и ще определя какво да носи момчето Wink Виж, не съм се сетила да я питам дали знае за тия Джорданки, щото напоследък установявам, че е доста светната за някои работи...Rolling EyesSmirk

# 204
Ваче, да изкажа и тук възхищението си от Саша!! Браво на нея, браво! Умна, талантлива, последователна!!
Поздравления за успехите!
И вие с баща и сте свършили прекрасна работа.

# 205
  • Русе
Ваче, и от мен поздравления за Сашата. Страхотна е! Да не забравиш, че ми е обещана за снаха Simple Smile

# 206
Ваче, и от мен поздравления за Сашата. Страхотна е! Да не забравиш, че ми е обещана за снаха Simple Smile
AAAA, ще има бой!!

# 207
  • Русе
Когато и където кажеш Simple Smile Да има сянка и нещо студено за пиене Simple Smile

След няколко стотин подканяния, Алекс си избра подарък за РД. Часовник. Сега, през 5 мин, ми праща модел.
Аз пък му уредих частен учител по Математика и жената искаше да знае за кой уни ще го подготвя. Нов зор, нов повод да се напъне да мисли...И работа искал, ама аз да му намеря. Дааа, ей сега. Още малко и дупето ще иска да му бърша Crossing Arms

# 208
  • Русе
Даже и не мога да си мечтая за такава снаха. Напоследък и за каквато и да е.

Всичко сам иска да прави. Не че го прави като хората. И не че като се издъни се стяга. Почти целия клас са с болни гърла. Но никой не иска на лекар. Искат да правят класни. Не че ще ги направят. Само се моля да няма двойки и тройки. Или поне да няма двойки.

Подадохме за ЛК. Кара си шофьорския курс. Общо взето гледа да ме държи в информационно затъмнение за повечето неща. Не знам вече за какво по-напред да се тревожа.

# 209
Не знам вече за какво по-напред да се тревожа.

За набавянето на снаха, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт