Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 426
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Не знам вече за какво по-напред да се тревожа.

За набавянето на снаха, разбира се.
  Че какво ми е направило момичето.

# 211
  • София
Аз за снаха вече спрях да се тревожа. Примирих се, че ще си хване гадже евентуално някъде към 30 и то всъщност ако гаджето го хване. Той иначе няма и да разбере.

# 212
Че какво ми е направило момичето.

Това предстои да разбереш в последствие. Laughing

Аз за снаха вече спрях да се тревожа. Примирих се, че ще си хване гадже евентуално някъде към 30 и то всъщност ако гаджето го хване. Той иначе няма и да разбере.

Така става, когато го изпуснеш да стане пълнолетен без да е (об)вързан ...

# 213
  • София
Е, аз и гадже ли да му търся?! То не стига, че още го питам взел ли си е ключове, да питам и "На гаджето звънна ли?"

# 214
Гаджета да си търсят сами. За женене ми е думата, а не за разни развлечения...

# 215
  • Русе
Ами съвременни хора сме, какви сватби, женитби и тям подобни. То още ли се прави.

# 216
Ами съвременни хора сме, какви сватби, женитби и тям подобни. То още ли се прави.

А как иначе? Иначе като ги оставиш нито поемат отговорност по въпроса, нито има кой да поеме юздите.

# 217
  • Русе
Ами не знам. Мен това с юздите никога не ми се е отдавало. Нито да слагам някому, нито да ми слагат. Не му разбирам

# 218
Ами не знам. Мен това с юздите никога не ми се е отдавало. Нито да слагам някому, нито да ми слагат. Не му разбирам
И после мъжете сме били такива и онакива. Вие бягате от отговорност, снахите не щат да е поемат...

# 219
  • София
Благодаря за милите думи!!! ❤️❤️❤️
Доволна съм, но от друга страна само това я вълнува, а има срок да приключва. Сега е пипнала някаква хрема. Влачи я от около 2 седмици вече. Чакаме при лекарката да видим за какво става дума... Вече само ковид ни е в главите и мислите та не знам...

# 220
  • Sofia
Момичета, моля да ме извините, че нахлувам в темата Ви!!!! Аз съм майка на дете, което завършва в 9 клас и от сега ни мъчи мисълта какви профили да изберем. Обмисляме мат и бел. Исках да попитам може ли да споделите инфо за профилната математика....това е голямото ни колебание.

# 221
  • Русе
Обмисляме мат и бел. Исках да попитам може ли да споделите инфо за профилната математика....това е голямото ни колебание.
  Зависи какво предлагат във вашето училище. Не съм срещала комбинация БЕЛ и математика, но пък някъде може да се предлагат. Не знам за какво може да е полезно, но вие си знаете.
Тук може да видите програмите за профилирана подготовка.

https://mon.bg/bg/100598

# 222
  • Sofia
Наистина основният въпрос е дахкакво може да бъде полезно! Една от изходните нихгледните гледни точки е изисквания хорариум по математика от някои университети или греша....

# 223
  • Русе
Наистина основният въпрос е дахкакво може да бъде полезно! Една от изходните нихгледните гледни точки е изисквания хорариум по математика от някои университети или греша....
За математиката е сигурно така, но се чудех за комбинацията с БЕЛ. Но не съм се задълбочавала по темата и не съм много полезна

# 224
  • Sofia
Аз в нищо не съм сигурна и затова пиша тук Simple Smile само мога да споделя причините за тази комбинация, която обмисляме - бел заради задължителната матура

Общи условия

Активация на акаунт