Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 543
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Оставете на наборите да се стресират. Сега им е времето.

# 256
  • Русе
Аз съм го оставила, даже го поощрявам да се стресира, ама той не ще.

# 257
Аз съм го оставила, даже го поощрявам да се стресира, ама той не ще.

Ми и ти недей! Пази си нервите за среща със снахата Smile

# 258
  • Русе
Ми и ти недей! Пази си нервите за среща със снахата Smile

Няма да имам проблеми аз със снахата. Кандидатки имаше бая и до преди няколко години не можех да се размина от девойки в къщи. Много си се разбирах с тях и сега си имам връзка с някои. Негов си е изборът. Аз само съм казала, че внуци не гледам.Имам си планове и проекти.
  Проблемът е че моето чадо е много "оправно" по негов си начин и си мисли че с всичко ще се справи и може да прескочи някой друг ,ненужен според него етап или предмет. Иначе съм му казала, че то 11 и 12 клас не са задължителни и може тутакси да си започне работа и да се издържа. Не рачи.

Скрит текст:
Две близки момчешки майки лежаха на таз кълка , че то все ще се оправи и няма незъвършил гимназия - единият хубостник напусна училище в 10 клас. Къде 22 години успя с триста зора да вземе все пак диплома за средно, ама изпусна доста влакове , другият - две години повтаря 9 клас, та накрая майка му , преподавател в университет си намери работа в една професионална гимназия, където го натика да завърши. Иначе тези момчета като ги погледнеш  и говориш с тях - оставаш с впечатление че са много възпитани и любознателни,но знам на какво бяха подложени родителите им, между другото много отговорни и интелигетнти хора.

# 259
Ей, Амбър, не можа ли да дочакаш до догодина да споделиш това в скрития текст Joy
Сега не е момента да всяваш смут в темата.
Аз планове за почивки кроя вече, не знам за вас.

# 260
Няма да имам проблеми аз със снахата. Кандидатки имаше бая и до преди няколко години не можех да се размина от девойки в къщи. Много си се разбирах с тях и сега си имам връзка с някои.

Гаджето не е снаха. А проблемите възникват с последната, ако се съди по форума Satisfied
А и снахата ще го вкара бързо в правия път (с което ще предизвика майчиното недоволство) Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 261
  • София

Това как точно се прилага на наборите? Simple Smile

И аз съм свидетел как умни деца започват да работят през ваканцията и продължават по време на 12 клас, харесва им да изкарват пари и виждат в това така бленуваната самостоятелност и безкрайни купони, в резултат на което се стига до тотално неглижиране на училището и до университет не се стига.

# 262

Въжето се навива нежно около рогите и се пускат да пасат свободно.

И аз съм свидетел как умни деца започват да работят през ваканцията и продължават по време на 12 клас, харесва им да изкарват пари и виждат в това така бленуваната самостоятелност и безкрайни купони, в резултат на което се стига до тотално неглижиране на училището и до университет не се стига.
Е, и? Това си е техният живот. Те решават как го искат. Да не говорим, че университетът нито е задължителен, нито гаранция за успех и благосъстояние.

# 263
  • Русе

Е, и? Това си е техният живот. Те решават как го искат. Да не говорим, че университетът нито е задължителен, нито гаранция за успех и благосъстояние.
  Абе като ти казвам ,че гледаш през една тясна пролука, не ми вярваш.
 Кой говори за университет. Аз за гимназията се разправям. Това аз университетите го знаем. Повечето сме завършили, а някои и по два.

# 264

Абе като ти казвам ,че гледаш през една тясна пролука, не ми вярваш.
 Кой говори за университет. Аз за гимназията се разправям. Това аз университетите го знаем. Повечето сме завършили, а някои и по два.

Ни мой са пуаши - ако им потрябва и вечерно ще я завършат.

# 265
  • София

Въжето се навива нежно около рогите и се пускат да пасат свободно.

Абе не е точно така.
Имам близки приятели, на които децата им са една година пред нашите набори. Родителите са ерудирани, интелигентни и стабилни хора във всяко едно отношение.

Единият младеж реши, че няма да учи и иска да става масажист. Първо щеше да става актьор и да учи в НАТФИЗ, но сега вече иска да прави масажи и това е.

Другият щял да снима филми в Боливуд и иска да заминава за Индия. Не иска да чуе за никакви университети.

Има и девойка, която целият 12 клас работеше почасово в хлебопекарна и иска да става хлебар. Нямало да учи и тя.

И това са деца, които тази година завършиха модерните елитни гимназии или училища с бал над средния.

Няма как да се съглася, че образованието няма значение, "университетът нито е задължителен, нито гаранция за успех и благосъстояние".

Какво може да работи един необразован младеж, ако остане със средно образование? И каква ще е средата му?

# 266
  • Русе

Ни мой са пуаши - ако им потрябва и вечерно ще я завършат.

Ако е за хорското дете хич не му се плаша, ама си е моето. То бащите така си мислят, ама форумът е мамешки.

# 267
Имам близки приятели, на които децата им са една година пред нашите набори. Родителите са ерудирани, интелигентни и стабилни хора във всяко едно отношение.

Единият младеж реши, че няма да учи и иска да става масажист. Първо щеше да става актьор и да учи в НАТФИЗ, но сега вече иска да прави масажи и това е.

Другият щял да снима филми в Боливуд и иска да заминава за Индия. Не иска да чуе за никакви университети.

Има и девойка, която целият 12 клас работеше почасово в хлебопекарна и иска да става хлебар. Нямало да учи и тя.
Ок. Как ще се прехранват е техен проблем. Ако не могат така, ще намерят друг начин. Познавам и масажисти и хлебари с чудесен стандарт на живот.

И това са деца, които тази година завършиха модерните елитни гимназии или училища с бал над средния.
Още по-добре. Значи са наясно какво правят.

Няма как да се съглася, че образованието няма значение, "университетът нито е задължителен, нито гаранция за успех и благосъстояние".

Какво може да работи един необразован младеж, ако остане със средно образование? И каква ще е средата му?
Кой те пита?
Масажист. Хлебар. По личен опит - прекрасна среда. Такива като мен например? Satisfied

# 268
  • София
Ezhko, нищо не казваш за младежа с филмите в Боливуд.... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 269
Ezhko, нищо не си казала за младежа с филмите в Боливуд.... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Нямам познати с такава кариера. Не знам. И не ми е работа. На младежа си е грижа.

PS БГТати съм

Общи условия

Активация на акаунт