На пазар във Варна - тема 63

• 37 252
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
В Уайкики в Делта планет видях такива клинчета миналата седмица. Жалко, че нямаше по-големи номера, исках да взема на дъщерята.

# 376
  • varna
Къси детски клинове има в едно магазинче на ул.Державин. На място ги шият и цените са много приемливи. Магазинчето се намира на ъгъла на Державин и Македония.

# 377
  • Варна
Тера нова в Гранд мол, започват от 3г
Скрит текст:

# 378
бул. Сливница, посока центъра, след новото кръгово. Спирката е "Трансформатора"след "Техникумите".
Улицата е Константин Величков. Точно на спирката е пицария Фратели, минавате зад спирката и виждате фурната. Почти в съседство с пицарията. Извинявам се за късното включване. Утре ще работят. Без заявки са. Дано не съм закъсняла.

Благодаря за информацията. Сега минах от там. Взех два с шоколад и един с локум, 18 лв общо. Много добре изглеждат. Имаше 7-8 човека пред мен. Продават с и без записване. Ще дам посл отзив как са на вкус.

# 379
  • Варна
И аз слагам на моята дъщеря клинчета под роклите и миналата година взех няколко по това време от бебеборса Палчо на базар Левски. Моята дъщеря ще направи три лятото , но е много слаба и последно време поръчвам клинове по поръчка шити от една жена от Ст. Загора и може би ще поръчам от нея и тази година .

# 380
Здравейте, някъде да е останало агнешко месо? Обикалям днес и нищо...

# 381
  • Варна
Предполагам, че в Джеронимо на бул. Сливница има, те постоянно зареждат. Цена 19.90 лв.
Както и в Гюрлата, на ул. Константин Величков, от пицария Фратели посока гърба на Макдрайв също. Цена 16.50 лв

# 382
  • Варна
Цитат на: orchid77 link=topic=132[list
[/list]3838.msg42774558#msg42774558 date=1619870454]
Май Маркет на Роза. Българско.

# 383
Тази сутрин взех от Лидъл до Зеленчукова борса-беше добре заредено.По принцип Лидъл  не ми е любим магазин,защото за каквото и да отида,все го няма ( това в Лидъл-Възраждане),и реших да отида в друг техен магазин-браво,зареждат хората.Че и розови домати бол,не като в нашия.Сега вече не знам дали има .

# 384
Цитат на: missNoir link=topic=1323838.msg42774577#msg42774577 date=161987071ъ3
Предполагам, че в Джеронимо на бул. Сливница има, те постоянно зареждат. Цена 19.90 лв.
Както и в Гюрлата, на ул. Константин Величков, от пицария Фратели посока гърба на Макдрайв също. Цена 16.50 лв
Ей, страшни  са ( Джеронимото). Преди десетина дни агнешкото беше 17.00лв....
А и персонала никога не е със маски. Иначе имат табела, че носенето им е задължително Sad

# 385
Цитат на: orchid77 link=topic=132[list
[/list]3838.msg42774558#msg42774558 date=1619870454]
Май Маркет на Роза. Българско.
Само там намерих! Жива и здрава да си! Светли празници! Благодаря и на останалите!

# 386
  • In transit
Тази сутрин взех от Лидъл до Зеленчукова борса-беше добре заредено.По принцип Лидъл  не ми е любим магазин,защото за каквото и да отида,все го няма ( това в Лидъл-Възраждане),и реших да отида в друг техен магазин-браво,зареждат хората.Че и розови домати бол,не като в нашия.Сега вече не знам дали има .
Странно, аз пък точно в този Лидл (Възраждане) както и в новия в Младост ги намирам за много по-заредени от колко моя на Мир. Тоя магазин вече е супер недостатъчен за няколкото квартала, които обслужва.

За грилованите маслини да кажа. Преди повече от година ги имаше в Била и бяха страхотни. Мисля, че бяха гръцки. След това изчезнаха за дълго. После се появиха в Била, Кауфланд и в Булмаг, но нямат нищо общо с предните като вкус.

# 387
  • Варна
В Лидл Мир повече кракът ми няма да стъпи! Явно Управителят и целият екип нямат желание да изпълняват стандартите на веригата. Оскъдно зареден, хигиена и ред са на нулево ниво! Паркингът- тесен, с неправилно паркирали коли, хаос.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 19:10 от Blue Turquoise

# 388
Днес на Лагард нямаше никого, към 13:00. Взехме козунаци с масло и рула с мармалад. Моите веднага опитаха второто. Заключението е че са пожалили мармалада. Миналата пак им беше това кусура, затова тогава взехме от пармаксъзов за проба.
Чух клиенти да питат и жените отговориха че ще работят и утре (неделя).
На кауфланд вчера взехме от италианските козунаци в кутии по 900 гр, с портокалови парчета и бадеми по 13,00 лв. Имаше с шоколад и амарето и с захаросани бадеми по 500-600 гр. Също по 13,00 лв. Съвсем същите козунаци като отидохме след това на метро там  бяха  по 18.00 лв.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 19:27 от _re_ge

# 389
Извинявам се за офтопика, но като чета и гледам за какви цени и козуначени изделия става дума, то Великден ще е следващия опорочен празник след Коледа. Тъжно, но факт.

Общи условия

Активация на акаунт