На пазар във Варна - тема 63

• 37 161
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Последните 2 лета от физически магазин на ЛС Уайкики му купувам такива. Той мрази да има надписи и обича да са с якички. Точно турски са си. Издържат на яко пране и сушилни цяло лято. Доволна съм от качеството, а за цената им е доста прилично.
Откъде купувата качествени памучни мъжки тениски с яка тип Лакоста? Българско или турско производство по възможност.

# 556
Имам още една молба. Може ли да препоръчате школа за деца 4+ за танци, не спортни, а латино или модерни.
Е, те латино са част са спортните танци. Иначе съвременни танци и модерен балет има в Creators Dance Center и Огледало.

Имах предвид да е нещо лежерно и неангажиращо, смес от зумба, салса елементи, латино ритми. Тренирала съм много години професионално спортни танци и точно заради това не искам да я записвам на такива, а нещо за удоволствие.
Благодаря за предложението. На познат дъщеря му е треньорка в Creators, изобщо не се сетих.
Ако повече й допадат латино ритмите, може да пробвате и  Malambo - точно зумба, салса и бачата.Върти ми се спомен, че пуснаха и детски групи от 4+.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 23:25 от Reddish Brown

# 557
Имам още една молба. Може ли да препоръчате школа за деца 4+ за танци, не спортни, а латино или модерни.
Е, те латино са част са спортните танци. Иначе съвременни танци и модерен балет има в Creators Dance Center и Огледало.

Имах предвид да е нещо лежерно и неангажиращо, смес от зумба, салса елементи, латино ритми. Тренирала съм много години професионално спортни танци и точно заради това не искам да я записвам на такива, а нещо за удоволствие.
Благодаря за предложението. На познат дъщеря му е треньорка в Creators, изобщо не се сетих.
Ако повече й допадат латино ритмите, може да пробвате и  Malambo - точно зумба, салса и бачата.Върти ми се спомен, че пуснаха и детски групи от 4+.

Чудесно! Веднага ще проуча Simple Smile Благодаря

# 558
Моля да ми препоръчате професионален домоуправител за вход с 9 апартамента /11 домакинства/ без асансьор.

# 559
И нашият вход е подобен, имаме договор с Кантора Домоуправител. Доволни сме за сега. В началото минаваше едно момиче да събира таксите, но явно трудно откриваше хората на адреса и сега плащаме по Изипей. Част от таксата е и фонд "Ремонт" и са се събрали вече парички, мислим за освежаване на входа.

# 560
  • Варна
Не само фирмата е от значение ами и конкретния служител, който ще ви движи нещата. Има читави, има и некадърници.

# 561
АКОРД СЪРВИС - не мога да преценя дали са за препоръчване, нямам база за сравнение. Тях ползваме в нашия блок. Вършат си работата, събират такси, организират ремонти, пръска се редовно за    хлебарки. Откакто сме ги наели, поне никой не ни занимава кой ще свърши това или онова за общото благо. Таксата на семейството ни(4 човека) стана общо 19 лв на месец, вътре са ток на входа, чистачка, поддръжка асансьори, тяхната такса.. подробно не мога да кажа кое колко.

# 562
От къде освен Понки на центъра, мога да купя хубави детски сандали? Simple Smile

# 563
От къде освен Понки на центъра, мога да купя хубави детски сандали? Simple Smile

Котаракът в чизми

# 564
На центъра до Операта имаше магазин за парфюми Таис. Минах от там и забелязах, че вече  го няма. Някой има ли идея къде е преместен или е закрит?

# 565
  • Варна
Да ми препоръчате кладеничар в района? Или специалист по сондажи?

# 566
  • Варна
Някой вземал ли е сертификат за ваксинация от РЗИ? Интересува ме на общата опашка ли се чака с тези за ваксиниране, или е на друго място.

# 567
  • Варна
Някой вземал ли е сертификат за ваксинация от РЗИ? Интересува ме на общата опашка ли се чака с тези за ваксиниране, или е на друго място.
Моят сертификат е от Градска болница. Там направих ваксината и вторник и четвъртък в 205 кт.,за сертификати.

# 568
  • Варна
Коментира се възможност за пътуване без тест, ако си преболедувал. Това как се доказва?

# 569
Коментира се възможност за пътуване без тест, ако си преболедувал. Това как се доказва?

Антитела предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт