Отговори
# 165
Ники, що и ти на 3-ти? Ти се 2 дена след мене? Май нещо са ме объркали в ЖК-то! Броих, броих на 1-ви трябва да съм, хм  Crossing Arms ще видя аз тази работа!
Бети, като казах малоумна се изразих много повърхностно! По скоро на друго наподобява, ма няма да го кажа че ще изглежда неуважително.

# 166
Здравейте,
Сарра, и ние мислим да ходим на лекцията в Тина Киркова с таткото !!! Има ли други записани за 20.10. освен мен и ДаниелкаД ?
Иначе снощи пак ми се бунтува коремчето, но за съжаление не от бебчето. Редуваха се леки болки, стягане на матката и отпускане. Направо си представих какво ще е раждането, макар и в умалени мащаби. Ама така е, които пита доктора нормално ли е да няма подготвителни контракции и така му се изтърсват.   smile3505

# 167
И аз ще съм на лекцията в Тина Киркова на 20.10. Само че самичка, без таткото, който е на работа.  Аз си взех отпуска целия октомври, а болничният ми почва на 31 октомври. Надявах се да си почивам, но засега не се получава. Пък и малкият беше малко болен и не беше на детска, което си е катастрофа.  Но от понеделник го пращам и ще се опитам да релаксирам повечко, че и при мен контракциите са си доста честичко явление.

# 168
  • Варна
 wavey Whaasup как сме маминки  Hug
поздрави от нас!
стаята беше готова още в четвъртък, но нямах компютър, защото чакахме да изсъхне и чистихме и нареждахме мебелите и сега съм разглобена smile3557 но щастлива! Flutter
сложихме пердето, изпрахме дамаската и почистихме сега остава само да изперем килима и другата седмица ще поръчваме кошарка и сме готови  Peace
Ноември месец тръгвам на покупки  Party

днес бяхме на преглед! скара ми се акушерката,че съм дебела  Embarassed - 74кг....качила съм 5кила миналия месец, до тук съм +11  #Crazy
иначе бебче е добре, тоновете са регулярни и ритмични,мърдаме редовно
и най - хубавата новина - ВЕЧЕ СМЕ ОБЪРНАТИ в стартова позиция  newsm44 . носим си пъпната връв на рамо от 2 месеца  Rolling Eyes доктора каза че сме застанали с гръбчето от ляво а крачета и ръчички от дясно,затова го усещам че рита само там  ooooh! дупето си го крихме пак така че сме в неведение дали все още е момиче или му пораснаха атрибути както се надява нашия татко Rolling Eyes

и сега малко неприятни новини:
1. имам гъби и ми изписаха Полижинакс  Sad и ми казаха никакъв секс за неопределен период от време(то на това ако му се вика секс...)
2. може да се наложи секцио  Shocked защото имах вагинален херпес преди години но доктора каза че въпреки че е латентен(т.е. неактивен)бактериите си стоят там и има вероятност при естествено раждане да се зарази бебешорче  Sad а му се отразявало много зле.
но тъй като аз хич не ща да ме режат /освен ако не е абсолютно единствен вариант/ и доктора каза, че ако таза ми върви добре и ако не се оплетем в пъпната връв, може да ми се размине като ме намажат с някакъв антибактериален дезинфектант който да изолира стената на влагалището  Praynig
3.ужасяващи болки имам в китките, изтръпват и болят като ги напрегна  cry доктора ми изписа някакви хапчета - Калции Фосфор и ....още нещо newsm78 каза че трябва да мине от тях и да си пия витамините  Confused
4.татито се опитва да ме изнуди да запали цигара в новата стая Rage

ами това е от нас за сега .... аз отивам да гледам LOST сезон3 еп2  Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 07:40 от Virginity

# 169
  • Бургас
Привет мамчета с коремчета
викам по късно да ви почета малко и да лягам  newsm44
Нашия бебчо днес е много спокоен, ритка ама много рядко и не така, както обикновенно силно и рязко, ами някак много нежничко по-скоро като побутване. Дали вече не му е тясничко?!  newsm12
ClanG ами и според мен ти би трябвало да си от 1-ви в болничен след като имаме разлика 2 дни, я провери най-добре  smile3506
Оф аз пак имам проблем, бях решила твърдо да взимаме за бебо кошарка от сгъваемите. Оня ден се обажда нашта кума, тя голяма шантавела, като си науми нещо и край, и вика леглото аз ще го купувам, ама искам да е най, най, с незнам си кво да имало, как де се трансформирало и т.н всички екстри, избирай си вика.... пък аз хал хабер си нямам от тях, даже не ги бях разглеждала. Ама тя живее в София аз от де да знам, кво има по магазините в София, луда ма напарй. Е то за хубаво нали, ама като си навие нещо на пръста нищо не е в състояние да я разубеди. Звам, че вие тука си пращтахте линкове с легълцата от тоя тип. Нека някой ако има под ръка ми препрати някой, да поразгледам.
Ами това е от мен, аз ше се поровя сега малко назад...... пожелайте ми успех  newsm12

# 170
здравейте, при мен започнаха едни бабунки да се движат, много е смешно, тия дни така ми беше притиснало пикочния мехур, че имах чувството, че ще се напишкам. Иначе вече се движи доста, но аз го усещам да е стигнало най-много 2см. над пъпа, като гледам ваште в ребрата ви ритат, пък мойто май е по-долу.
Като бях на ЖК тази седмица, акушерката ме мери с един метър от над пъпа до долу и каза, че отговарям на 25г.с., пък доктора ми каза, че съм си 29г.с., нещо не можах да го разбера това.

Nikki_Ivanovaизпращам ти няколко линка с креватчета
http://www.dibobg.com/
http://pakostnik.com/
http://www.family-bg.com/catalog/catX_52_53.htm?osCsid=11bcf17a5 … 261d1ccf2bf5cc75b
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_cat&cat_id=4

# 171
  • София
И моето ме рита в ребрата и вече полудявам, защото и Никол ме риташе точно от същата страна и сериозно съм се притеснила, че ще ми насинят някое ребро тези деца! Поне от другата срана да ме риташе това диване...

# 172
Моето пък, освен че ме рита в ребрата, от дясната страна, и хълца доста често - поне няколко пъти на ден. Хълцането всеки път продължава поне по 10 минути и може да е много изнервящо.  И първото ми бебе хълцаше, но не помня да ми е действало така на нервите, а то пък със сигурност беше по-ниско - никакви проблеми с ребрата.  Но се надявам още месец най-много и да почне да се смъква девойката, че така не може и да се яде като хората.  Ям най-много по два пъти на ден и като хапна все едно слон съм изяла.  Е, то не е много лошо това, че не ям повечко.  Досега съм качила 6.5 кг.

# 173
Ники, кога ти беше последния М - на 12.03 ли?
Според календара на БГМАМА дето е на първа страница термина ми е на 17-ти, а според ЖК-то на 19-ти. Понеже първо тука проверих , пък и нашия тати има РД тогава, си приех че 17 ми термин. Което не че има голямо значение де. Относно кошарките, в сайта на Пакостник погледнах - баси цифроманията! Нашата е ХОУК (или там както се пише) умерена цена и съм много доволна! След Кардам е изгледала още 3 бебета и сега пак си я взимам за беба, в идеално състояние. Видях че са по 150 лева което е по поносимо, аз ще си купя само матраче ново.

# 174
ClanG , честито момиченце! Ти от кога си пуснала оферта за размяна, а то - Господ си знае работата Hug Аз също имам два дена разлика в термина - от ЖК ми е 12.12, а според календара на сайта ми е 10.12, но съм си избрала 12.12., защото кръстницата ми има тогава рожден ден  Party
Приятна почивка на всички мами  Hug

# 175
  • Варна
то и аз имам разлика 2 дена newsm78
доктора ми каза 11.12 акушерката каза 13.12 и общо взето ще се ражда някъде през Декември  Rolling Eyes

ей мамета снощи такива сънища ме преследваха  #Crazy не че бяха кошмари напротив сънувах че ноември е към края си и на нашите бебчовци им е дошло времето и сме започнали една по една да раждаме Heart Eyes но такава паника ме втресе по едно време....събуждам се през 20 мин и се опипвам по корема - "сънувах ли или не?!" newsm78
хем хубаво хем се развълнувах   Crazy
и това всичкото защото съм обсебена от мисълта, че една позната ще ражда в неделя и вероятно ще и бъда щъркелче  Rolling Eyes

# 176
Здравейте,
Сарра, и ние мислим да ходим на лекцията в Тина Киркова с таткото !!! Има ли други записани за 20.10. освен мен и ДаниелкаД ?

Ние се гласим (т.е. той де) не за Тина К., ами за лекцията от 9 месеца, на Витошка в кафе ъпстеърс, на 19 октомври.
Иначе аз в Тина К. съм записана за 9 ноември и на 3Д за 10-ти, нещо такова май беше... Peace

# 177
И при мен има такова разминаване. Тук калкулаторът ми дава термин 13-ти декември, и болничен от 29-ти октомври, но в ЖК ме водят с термин 15-ти и ми казаха на 31 да отивам за болничен.  А иначе според калкулаторът зачеването е станало на 22-ри март - което си е точно така, поне за това съм 100 процента сигурна.  Но няма значение, де, както казва Virginity ще се ражда някъде през декември. Laughing При първото раждане родих само един ден преди термина, очаквам и сега така да се получи, въпреки че е Божа работа.

# 178
Здравеите мами аз съм Дия. И на първи декември очаквам своето мишле. 

# 179
diq , добре дошла сред нас    bouquet
Ох, срам, не срам ще попитам Embarassed. Имам чувство, че корема ми от време на време е по-твърд от обикновено, но не знам дали това са контракции. Като слушам вие почти всички имате, ще помоля някоя по-веща мама да обясни какво точно трябва да усещам Confused 

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 19:02 от di_

Общи условия

Активация на акаунт