Родителите му го излъгаха и го заробиха с кредит

• 10 424
  • 370
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Ако не греша, тя понякога пренощува там.
Ще живеят заедно, когато излезнат на квартира(един вид внука ще плаща кредит и ще напусне апартамента, но ще плаща квартира при налично жилище, защото бабата много се меси....иска грижи, абе страшно, та отивайки на квартира вече няма да я поглежда), защото авторката не се чувства желана в това жилище, което изобщо не ѝ е ясно, дали някога ще стане негово.
И да ѝ подскажа, не му давай зор да му го прехвърлят сега. Премести се там, заживейте заедно, сватба и чак тогава, иначе ако го прехвърлят сега, един ден ти няма да имаш нищо от него, а след брак е 50/50

Хахах..Ето затова говоря:)
И какво като сключат брак. Бабаб ще му го дари. Авторката няма какво да очаква като притежание на този имот.
И защо да губя толкова години?Да а живея с нея, да чакам нещо, което може и да не стане? Ако искам апартамент както смятате, ще си намеря някой с апартамент 🙂
Малко по-нагора казах, че пътя ви (ако го искате взаимно) е квартира и самостоятелен живот като си понесете пасивите ..

# 211
Ти ако искаш сигурно и такъв без кредит ще си намериш, като ти е толкова проблем.
Абсолютно!

# 212
Ти ако искаш сигурно и такъв без кредит ще си намериш, като ти е толкова проблем.

Честно, на теб наистина ли няма да ти е проблем, ако след няколко месеца разбереш, че приятелят ти 10 г. ще плаща чужд кредит? А ако става въпрос за дъщеря ти? "Щом толкова ти е проблем", казваш. Много си ларж, ама на чужд гръб! А те не престават да искат, не четете ли - наводнили ги отгоре, пак ревала баба му, че няма кой да плати и да ремонтира. Така ще е до безкрай. И не, не е нормално най-близките ти да те мамят.

# 213
Според мен, роднините, всички са приели, че апартаментът е негов.
Да си го поддържа!
Мен ще ме е срам, човек с жилище да го карам да ходи на квартира, имал той или нямал кредит.

# 214
Djaky, на чужда гръб и сто тояги са малко.

Авторке, естествено, че няма нужда да се разделяте затова.
Сега ако той продължи да налива пари там, означава, че е идиот.
И на такъв в бъдеще няма да можеш да разчиташ.

vige, ти въобще знаеш ли за какво е темата?
Какъв апартамент има той?
Я цитирай. Че аз други простотии чета.

# 215

Честно, на теб наистина ли няма да ти е проблем, ако след няколко месеца разбереш, че приятелят ти 10 г. ще плаща чужд кредит? А ако става въпрос за дъщеря ти? "Щом толкова ти е проблем", казваш. Много си ларж, ама на чужд гръб! А те не престават да искат, не четете ли - наводнили ги отгоре, пак ревала баба му, че няма кой да плати и да ремонтира. Така ще е до безкрай. И не, не е нормално най-близките ти да те мамят.
Абсолютно, всеки пък за всичко. И все се тръшка като малко дете. Сега си е наумила и вратата на гаража да се сменя, че е на 50 години и не се отваря. Колата седи за символичен наем в гаража на съсед, буквално символичен, 10лв. Но не, не трябвало да е там, да направи той техния си там да си я прибира...

# 216
  • София
Валят апартаменти тези дни из темите...

# 217
Тя това за кредита ако съм чела правилно го е разбрала малко след началото. После явно го е оценила по други качества, че още да е с него..щом и бъдеще си представя.
Но вярно..по-добре е от начало да ти тръгне на сладост..
Минаха годините, когато почвахме със солта Simple Smile

# 218
Абсолютно, всеки пък за всичко. И все се тръшка като малко дете. Сега си е наумила и вратата на гаража да се сменя, че е на 50 години и не се отваря. Колата седи за символичен наем в гаража на съсед, буквално символичен, 10лв. Но не, не трябвало да е там, да направи той техния си там да си я прибира...
И твоичкия какво?
Ще оправи и това ли?
Да каже, че си е изплатил отглеждането като дете и да ги зареже. Щото нали всичко за тези в пари се мери.

# 219
Петък е!

# 220
Сега е момента за апартамента Simple Smile

Явно младите хора нямат никаква финансова култура. И аз съм участвала в ремонти на жилище, което не е мое и грам не ми е минало през акъла, че имам права там. Нищо не разбрах от темата, освен че кредита е проблем за любовта.

# 221
И твоичкия какво?
Ще оправи и това ли?
Да каже, че си е изплатил отглеждането като дете и да ги зареже. Щото нали всичко за тези в пари се мери.
Не нищо няма да направи повече, даже вече и тя помага с някой лев със сметките вкъщи, но го приема ужасно, нон стоп е нацупена, върви, мрънка. Разказвала на хората из махалата, че умирала за един геврек за 50ст. И нямала пари да си купи. Тогава една съседка учителка, извадила и и дала 20лв. Като разбрахме ни стана лошо, даже той се скара с нея и я прати да върне парите, но тя естествено не отиде.

# 222
Колата бих я продала на негово място, ще си спести изплащането на няколко години. Въобще се е изхвърлил с този заем при заплата 1000.

# 223
Според мен, роднините, всички са приели, че апартаментът е негов.
Да си го поддържа!
Мен ще ме е срам, човек с жилище да го карам да ходи на квартира, имал той или нямал кредит.
Ааа, още да поддържа. Докога? Ти четеш ли изобщо? Разбра ли, че са им намалили заплатите, че съкращават персонал? Какво ще стане, ако останат без работа в малкия град? Тези кукувици пет пари не дават ни за син, ни за внук. Гараж искала да ремонтира... Ани, ако пак даде приятелят ти излишни пари за чуждото жилище, просто е безволев глупак.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 23:01 от Djaky

# 224
  • here and now
Къде ги?
Аз само баби виждам...

По темата, приемате случката като скъп урок и продължавате напред. Дали с младежа или без... вие си решавате..
Ако сте заедно, то задължително далеч от бабата. Пари се изкарват. Младостта не се връща.

Общи условия

Активация на акаунт