Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 628
  • 334
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Почиствам лицето и от скоро ползвам крем около очи и нощен крем.

# 106
Както не веднъж съм писала тук във форума, аз съм почитател на марката, и използвам голяма част от продуктите им!

Преди две седмици имах възможност да се запозная с дневният крем Mixa Hyalurogel, като бях леко резервирана, защото моето лице е склонно към омазняване и съответно дневната ми грижа е изцяло от матиращи продукти, а този не е. Това обаче не беше проблем, защото кремът е с лека текстура, попива мигновенно и не причинява онова неприятно лъщене.
•Оценката ми за крема от 1 до 5 е именно 5!

Нощният крем от серията обаче съм използвала и изразходила до край, което определено е показно за мнението ми. Същата деликатна консистенция, която хидратира лицето без да утежнява. Тук аромата ми идва малко по-силен, но вероятно пък на други дами би се харесало.
• Оценка от 1 до 5 също е 5!

Следващият продукт, който ме впечатли е лосионът за тяло. Ароматът му е вълшебен, топи се на кожата и попива мигновенно.
•Тук оценка също давам 5

И последният продукт, който имах възможността да тествам е мицеларното мляко. Като жена, която обича грима и ежедневно нося такъв, съм изпробвала много почистващи продукти, като най-лесно работя с олиата.🤷‍♀️
Моето мнение е, че продукта е подходящ за сваляне на по -лек и ежедневен грим, разтваря слънцезащитните продукти, спиралите също, като е деликатен към очите, но когато имате няколко слоя грим , не е удачна употребата само на мицеларно мляко
• Тук оценката ми е 4 от 5 именно поради факта, че ми се налага да допочистя след него.

# 107
Вечер измивам лицето си с почистваща пяна, след това обтривам с мицеларна вода и накрая слагам нощен крем.

# 108
  • София
Почиствам лицето си всяка вечер, но не съм редовна в нанасянето на нощен крем, което отчитам като грешка.

# 109
  • София
Не използвам нощен крем.

През деня почиствам лицето си с мицеларна вода и след това нанасям крем за лице. Използвам също и околоочен крем
Използвам също и почистващ гел / ексфолиант и маска за лице, но не всеки ден.

А вечер, когато се сетя нанасям терапия за грижа за кожата около очите

# 110
  • София
Използвам нощен крем във вечерната рутина. Ежедневната ми грижа включва двойно измиване, серум, крем съобразен с нуждите на кожата, околоочен крем и маска.

# 111
Използвам и двете, за млада кожа е нужна наистина добра хидратация.

# 112
Имам нощни кремове ,но рядко ги използвам ,слагам околоочен преди лягане.И дневен като база преди да се гримирам .
Правя си маски ,почиствам кожата си вечерта с мицеларна или розова вода .

# 113
Почиствам лицето си всяка вечер и редовно насям  нощен крем.

# 114
  • София
Рядко използвам нощен крем. Основно използвам дневен крем и понякога маска за лице.

# 115
  • Седмото небе
Абсолютно задължително всяка вечер нанасям нощен крем. Това ми гарантира свеж и отпочинал вид на сутринта. Понякога включвам и серум под крема.
Рутината, която спазвам за свежа и подхранена кожа е:
1) всяка вечер задължително:
- двойно почистване с маслен продукт и почистващ гел
- пръскам с тоник в спрей или флорална вода
- околоочен, евентуално серум и задължително нощен крем
- 2 пъти в седмицата нанасям ексфолиант и маски според моментните нужи
2) сутрин:
- почистващ гел
- тоник или флорална вода
- серум
- околоочен крем и слънцезащита
Харесвам продуктите на Микса и затова с удоволствие се включвам в тази игра!

# 116
Не използвам нощен крем, а серум за лице. Ежедневно поддържам лицето си чисто и хидратирано. Следя за марки и съставки.

# 117
За вечерна грижа ползвам измиващ гел, обтриване с мицеларна вода, серум, околоочен крем и крем за лице.

# 118
Използвам редовно нощен крем.Ежедневно почиствам кожата на лицето на с лосион, нанасям и дневен крем с грижа против стареене.

# 119
Използвам нощен крем 🙂
Моите ежедневни стъпки са: измивен гел, тонер или флорална вода, серум, крем за лице.
Един или два пъти седмично- ексфолиант.

Общи условия

Активация на акаунт