Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 926
  • 334
  •   1
Отговори
# 120
Не използвам нощен крем.
Всекидневно почиствам с мицеларна вода и нанасям дневен хидратиращ крем и околоочен крем.

# 121
Не използвам нощен крем.
За ежедновно почистване използвам - мицеларна вода за отстраняване на грима, почистващ гел или пяна, и нанасям дневен хидратиращ крем.

# 122
Здравейте!
Бях избрана да тествам продуктите на Mixa от серията Hyalurogel.

Mixa е марка, която винаги присъства вкъщи и от години използвам само мицеларните води на Mixa.
Кожата ми е чувствителна и дехидратирана вследствие на лекуване на акне, така че се нуждае от неомазняваща хидратация и некомедогенна грижа. Радвам се, че серията отговаря именно на тези условия и не съдържа парабени.
Ползвам серията вече 12-ти ден и е време да споделя и моите впечатления.

Mixa Hyalurogel лек крем-гел с хиалуронова киселина за интезивна хидратация на чувствителна кожа
От серията Hyalurogel преди време използвах дневния крем с 10% Glycerin + Hyaluronic acid, така че бях заинтригувана да тествам сега и по-леката версия light 7%.
Кремът със 7% е още по-лек и особено подходящ за вече затоплящото се време. Попива буквално за секунди, не оставя мазен филм по кожата, а кожата остава хидратирана през целия ден. Подходящ е за използване с грим, а също така и със слънцезащита отгоре, защото кремът Mixa Hyalurogel Light наистина не оставя никакви мазни следи след попиването. Със сигурност ще продължа да използвам крема и в бъдеще, защото ми осигурява нужната хидратация без да се притеснявам от запушване на порите.
Моята оценка за този продукт е 5 (от 1 до 5)
Nature StarNature StarNature StarNature StarNature Star

Mixa Hyalurogel Хидратиращ нощен крем-маска
За първи път ползвам нощна грижа и съм изненадана от лекотата на този нощен крем. Също както дневния крем попива за по-малко от минута. Използвам го без притеснения, т.к. е предназначен за чувствителна кожа. Кожната бариера на моята кожа е разрушена от използването на продукти против акне, така че се радвам, че през нощта с помощта на крем-маската на Mixa имам възможността да възстановя и укрепя кожната бариера. Допълнително с това осигурява и анти-ейдж ефект. Сутринта, след като си измия лицето, виждам резултатите от нощното действие на крема - кожата има блясък и тенът е освежен. Ще продължа да използвам крем-маската, защото съм вече на 30 и кожата ми се нуждае от допълнителна анти-ейдж грижа.
Оценката ми за продукта е 5 (от 1 до 5)
Nature Star Nature StarNature StarNature StarNature Star

Mixa Hyalurogel Хидратиращо мляко за тяло
Обичам да експериментирам с лосионите за тяло, винаги съм в търсене на перфектния, а хидратиращото мляко на Mixa с хиалуронова киселина беше любов от пръв поглед. За първи път пробвам лосион, който попива за секунди и оставя кожата хидратирана през целия ден. Не оставя мазни следи и няма нужда да чакам да попие, за да си облека дрехите. Пристрастена съм и към аромата на чисто, който трае дълго. Опаковката с помпа е много удобна за употреба. Определено ще продължа да ползвам и в бъдеще млякото за тяло, защото е особено подходящ за топлите месеци с леката си консистенция.
Оценката ми е 5 (от 1 до 5)

Mixa Hyalurogel мицеларно мляко
Както споменах по-горе, верен фен съм на мицеларните води на Mixa, защото са насочени към чувствителни кожи, така че ми беше интересно да пробвам и мицеларното мляко с хиалуронова киселина, което е новост за мен. Формулата е с лека консистенция и в същото време особено щадяща и нежна за околоочната зона. Без проблем сваля водоустойчива спирала без да се налага да търкам. Използвам я и за почистване на лицето от слънцезащитния крем и виждам, че без проблем го разтваря и почиства натрупаните нечистотии от градската среда. Другият плюс е, че формулата подхранва лицето и кожата не е изсушена след употребата на мицеларното мляко. Консистенцията е като на мляко за лице за сваляне на грим, но иновацията тук е, че не е само мляко за дегримиране, а съдържа мицели и хиалуронова киселина.
Ще продължа да използвам продукта, защото освен че сваля грима, предлага и допълнителна защита и грижа за кожата.
Моята оценка е 5 (от 1 до 5)

Благодаря на Bg-Mamma и Mixa за възможността да се запозная с тези продукти!

# 123
Използвам редовно нощен крем.Първо почиствам лицето с измивен гел.Слагам серум ,след това нощен крем.

# 124
Задължително използвам нощен крем. Рутината ми е старателно почистване и подхранване, серум, крем и околоочен крем. Също така ампули и маски.

# 125
  • Mediterraneo
Използвам нощен крем.
Преди това почиствам лицето си с мицеларна вода, измивам с гел, нанасям серум, околоочен също, тогава нощният крем.

# 126
  • Пловдив
Не използвам нощен крем за лице. Рутината ми включва почистване с измиващ продукт,  после с минерална вода и нанасяне на околоочен крем.

# 127
Вечер почиствам лицето с мицеларна вода и нанасям нощен крем.

# 128
  • някъде
От скоро използвам нощен крем. Вечер измивам лицето, пръскам розова вода и нанасям крема.

# 129
  • Елхово
Не използвам нощен крем.
За поддържане на кожата залагам на качествена и подходяща за моя тип кожа козметика, пиене на много вода, добро почистване.

# 130
Използвам редовно нощен крем, смятам че е задължително за моята суха кожа, тъй като нощем също трябва да е подхранена. Преди да поставя нощния крем си почиствам лицето с мицеларна вода.

# 131
Използвам нощен крем след почистване с мицеларна вода. Сутрин - измивам с гел за лице и  нанасям хидратиращ крем.

# 132
Използвам само нощен крем,като преди това почиствам с мицеларна вода.Не използвам дневен крем,защото не се чуствам комфортно особенно в летните месеци.
Често правя различни видове маски-подхранващи,хидратиращи,ексфолиращи.

# 133
Вечер почиствам кожата си с мицеларна вода, нанасям флуид преди сън.
Сутрин измивен гел и дневен крем.
 Приемам много течности и се старая да спя по 8 часа нощем.

# 134
Вечер след почистване на кожата на лицето използвам нощен крем.

Общи условия

Активация на акаунт