Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 931
  • 334
  •   1
Отговори
# 135
Почиствам кожата с хидратиращ крем и мицеларна вода

# 136
Използвам само нощен крем,като преди това почиствам с мицеларна вода ежедневно; веднъж на седмица-две си правя микродермабразио.

# 137
Задължително използвам нощен крем. Рутината ми е старателно почистване и подхранване, серум, крем и околоочен крем.

# 138
Сутрин и вечер почистване. Сутрин хидратиращ крем, вечер нощен крем

# 139
  • оттам, откъдето започва България
За мен е важно кожата ми да е почистена след дългия работен ден.
Тъй като я почиствам с тоалетно мляко, което прави кожата ми много мека и я хидратира според мен много добре, в последно време избягвам ползването на нощен крем, за да не става прекалено натрупване на химия върху лицето ми и за да може кожата ми да диша.

# 140
Вечер почиствам кожата и нанасям нощен крем. Чувствам се много добре така, явно имам нужда от това.

# 141
Използвам нощен крем. Залагам на добро почистване на кожата, през деня нанасям дневен крем, а вечер - нощен и околоочен.

# 142
Вечер почиствам грима с мицеларна вода, измивам лицето с пяна и нанасям околоочен и нощен крем или някое подходящо масло.

# 143
След почистване на лицето вечер с мицеларна вода нанасям нощен крем.

# 144
  • Варна
Използвам нощен крем след почистване на лицето.Два пъти седмично ползвам и нощна маска.

# 145
Никога не съм използвала нощен крем.
Почиствам си лицето с измиващ гел и нанасям хидратиращ крем.

# 146
Рядко ползвам нощен крем. Използвам дневен крем, подходящ за моята кожа и възраст, околоочен крем и мицеларна вода.

# 147
  • софия
Използвам нощен крем. Грижата за кожата ми включва добро почистване и хидратация.

# 148
  • in Wonderland
Използвам нощен крем. В грижите за кожата залагам на доброто почистване и след това намазване с подходящите кремове.

# 149
  • Благоевград
Рядко ползвам нощен крем. Използвам такъв през деня. Като цяло използвам основно хидратиращи кремове и мицеларни води, понякога и малко коректор. Пия много вода, ексфолирам два пъти седмично и наблягам на плодовете и зеленчуците.

Общи условия

Активация на акаунт