Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 13 168
  • 334
  •   1
Отговори
# 150
Не използвам нощен крем. Имам серум, който нанасям вечер , заради проблемна кожа. Иначе почиствам лицето си 2 пъти на ден

# 151
Използвам нощен крем особено след баня, тогава порите са най-отворени и кожата попива добре нанесените продукти

# 152
Вечер след баня винаги използвам нощен крем.На влажна кожа попива по лесно.
Не ползвам много продукти = сутрин изплаквам лицето само с вода и слагам дневен крем с фактор, а след него най много един ББ крем да сложа. Вечер ползвам измиващ продукт и редувам нощен анти ейдж и хидратиращ крем. Лятото вместо крем слагам само някакъв серум.

# 153
Споделете с нас дали използвате нощен крем във вашия ритуал за грижа?
Задължително, през зимният  период не пропускам, защото кожата ми се нуждае от допълнително подхранване.

Какво включва цялата ви рутина, за да запазите кожата си млада и подхранена?
Почистване вечер с мицеларна вода и измивен гел. Два пъти в седмицата с пилинг маска. Серум за подхранване, след това крем и задължително околоочен крем за нощна грижа.

# 154
  • София
Не ползвам нощен крем. Почиствам кожата и нанасям хидратиращ крем, гледам да пия достатъчно вода.

# 155
Здравейте. Използвам нощен крем редовно от последните няколко месеца. А рутината ми е да бъде кожата ми чиста и да използвам дневен и нощен крем.

# 156
След почистване на лицето нанасям нощен крем.
Сутрин и вечер използвам измивен гел

# 157
Задължително използвам нощен хидратиращ крем за лице, който нанасям след почистване на лицето. Ако времето не позволява излизане навън не ползвам никаква козметика за лице. Ако работя в офиса или излизам някъде ползвам слънцезащитен крем или бб крем. Пия много вода и се старая да се храня здравословно.

# 158
Споделете с нас дали използвате нощен крем във вашия ритуал за грижа? Какво включва цялата ви рутина, за да запазите кожата си млада и подхранена? - почиствам с мицеларна вода, след това измивам с вода и слагам флуид. Кремове все още рядко слагам, само ако усетя, че ми е сухо лицето, основно ако съм била по-сериозно гримирана. Обаче трудно намирам подходящ крем последно време, защото на думи всички са супер, но на практика повечето са само реклама.

# 159
Започнах да полагам специални грижи за кожата на лицето си през последните два месеца, тъй като съм на прага на моите 42 години и реших, че е време! Винаги съм имала много чиста и свежа кожа, както и младежко излъчване, така че не съм се замисляла досега за специални хитринки за "вечна младост".

Купих си книгата на Чизу Саеки „Японската революция в грижата за кожата” и започнах да прилагам препоръчаните от нея масажи и видове козметика. Засега подхранвам кожата си само със серум и крем преди лягане, тъй като не обичам да чувствам кожата си мазна през деня.

Не ползвам грим, затова е достатъчно да измия лицето си с чиста студена вода, както препоръчва и Саеки. В интерес на истината, първият крем, с който започнах грижата за моята кожа, е Mixa Hyalurogel Rich, в комбинация със серума Hyalurogel Ultra-Sensitive Гел. Засега съм доволна. Благодаря ви Simple Smile

# 160
  • Бургас
Не използвам, а трябва.  Разчитам основно на добро почистване и качествена хидратация.

# 161
  • Г. О.
Да, вечер нанасям нощен крем след баня. Винаги почиствам лицето си от грима и обръщам внимание на кожата на врата.

# 162
Използвам нощен крем главно през зимата , лятото предпочитам кремове с лека текстура,тъй като съм с мазна кожа .
Вечерната ми рутина включва измиване с гел , след това с душ олио , серум с ХК , крем за лице.  .

# 163
Използвам нощен крем. В грижите за кожата залагам на доброто почистване и след това крем, било то нощен или дневен, зависи в коя част на деня е.

# 164
Не използвам нощен крем. Но предполагам, че в някакъв момент, ще добавя и такъв.

Общи условия

Активация на акаунт