Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 13 177
  • 334
  •   1
Отговори
# 165
От скоро използвам нощен крем, засега не виждам резултат.
Иначе ползвам хидратиращи продукти и сега се пазя от слънцето.

# 166
Рядко използвам нощен крем.

# 167
В последно време вечер след баня или слагам серум, или дневен крем. Не знам защо, но скоро не съм купувала нощем. Може би заради схващането, че е по-мазен и запушва порите Simple Smile.
Но задължително след баня почиствам с мицеларна и слагам нещо на лицето.

# 168
За да поддържам кожата си подхранена след дългия ден навън я почиствам и нанасям нощен и околоочен крем.За през деня ползвам дневен, подходящ за възрастта и кожата ми.

# 169
1. Почистване грима с тоалетно мляко, след това с тоник, мия с измивен гел и нанасял нощен крем.

# 170
Не използвам нощен крем.
Засега само си измивам лицето, почиствам грима и понякога използвам хидратиращи прод

# 171
разбира се че използвам нощен крем,всяка вечер си слагам без излключение

# 172
Не използвам нощен крем.
За ежедновно почистване използвам - мицеларна вода за отстраняване на грима, почистващ гел или пяна, и нанасям дневен хидратиращ крем.

# 173
Рядко ползвам нощен крем. Всекидневно хидратирам с подходящ за кожата и възрастта ми крем.

# 174
  • Стара Загора
Използвам нощен крем, особено през по-студените месеци. Относно грижата за кожата, включва серума, дневен крем, слънцезащита...и както вече написах нощен крем.

# 175
Да, използвам нощен крем.
Рутината ми включва - почистване с мицеларна вода, след това с измивен гел. После нанасям околоочен крем и завършвам с хидратиращ крем за лице.

# 176
Използвам нощен крем!
Почиствам лицето си и след баня задължително нанасям обилно крем, използвам слънцезащитна козметика. Пия много вода!

# 177
Споделете с нас дали използвате нощен крем във вашия ритуал за грижа? Какво включва цялата ви рутина, за да запазите кожата си млада и подхранена?

Не използвам нощен крем, все още. На моменти кожата ми е доста суха, въпреки че се опитвам да пия достатъчно вода.
2-3 пъти седмично маска за лице - 1-2 пъти в месеца измивам лицето само със сода.

# 178
  • София
Използвам предимно нощен крем или крем-маска. Сутрин рядко имам време да се погрижа за дневния крем, но вечер се старая да не пропускам.

# 179
Използвам нощен крем-овлажняващ,крем за околоочен контур и серум преди крема.

Общи условия

Активация на акаунт