Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 946
  • 334
  •   1
Отговори
# 180
Рядко ползвам нощен крем. Всекидневно почиствам с мицеларна вода и нанасям дневен хидратиращ крем.

# 181
  • Пловдив
Не ползвам нощен крем. Вечерната ми грижа включва почистване с мицеларна вода, измивен гел, серум, флорална вода и шипково масло.

# 182
  • София
Не използвам нощен крем, но дневен-редовно. Мисля, че през нощта кожата трябва да "диша" (лично мнение).

# 183
Не използвам нощен крем. За поддържане на кожата използвам подходяща за моя тип кожа качествена козметика, почистване с мицеларна вода, използване на хидратиращ и слънцезащитен крем.

# 184
  • София
Използвам нощен крем след почистена кожа и нанесен серум.  Обикновено първо почиствам с мицеларна вода. Измивам с олио,  после гел/пяна кожата. След което нанасям серум и накрая крема

# 185
Ползвам дневен и нощен крем след почистване на лицето. Два пъти в седмицата и домашно направена маска .

# 186
Използвам нощен крем-овлажняващ,крем за околоочен контур и серум преди крема.

# 187
Споделям своите впечатления от няколко седмичното тестване на продуктите на Mixa от серията Hyalurogel.

Започвам с мицеларното почистващо мляко. Консистенцията е рядка, аромата е деликатен, усеща се. Обаче това не е моя продукт. Като човек, който премахва целия си дневен макиаж само и единствено под душа с измивни средства, не намерих приложение на продукта за себе си. Разбира се опитах няколко пъти да премахна спиралата и сенките от очите си с него, но лично за мен е не комфортно усещането . Почистването на грима  не е на 100 %. Нося контактни лещи и много пазя очите си, но щипане и лютене от продукта, за минималния ми опит с него, не съм усещала. Което го прави подходящ според мен за хора с лещи като мен и чувствителни очи. Като цяло смятам продукта за добър, но не подходящ спрямо моите изисквания и рутина на премахване на грим, за това му давам 3 от 5 точки.
Другия продукт, който тествах и продължавам ежедневно да ползвам е дневния крем от серията Hyalurogel. Средна консистенция, млечно бял цвят, средна осезаемост на аромата. Нанасям го на цялото лице (и под очите също). Попива за около 5 минути без видим остатък по кожата. А моята е нормална. Харесва ми, че въпреки целодневното носене на маска, лицето ми не се усеща и не изглежда мазно, не става на "кир". Моята оценка тук би била максималното 5.
Другият крем от серията Hyalurogel, е нощният крем маска. Тук вече аромата бих го определила от среден към силен. Консистенцията е леко по-гъста от дневния крем  от серията, усеща се по-плътен и мазен. При него са ми необходими 30 минути до неговото попиване преди да легна да спя, защото в противен случай залепвам на възглавницата и усещането не ми е ок. След като го установих и започнах да го нанасям минимум 30 минути преди сън, а и повече, такъв проблем нямам. Сутрин при измиване на лицето се усеща едно съвсем леко остатъчно лигаво усещане от крема. Тук моята оценка отново ще бъде максималната 5.
Идва ред и на интензивно хидратиращото мляко за тяло от серията Hyalurogel. Най-любимия си продукт оставих за накрая. Аромата е интензивен, но не натрапващ се.  Консистенцията бих определила не за мляко, а като лосион, но интересно, че попиването в кожата е типично млечно. Много лесно се нанася и размазва по кожата. Бързо попива. Кожата след това определено се вижда и усеща хидратирана, не мазна и е ухаеща на продукта. Помпичката за дозиране е перфектна, с нея няма как да сбъркаш, няма опасност да излееш повече продукт върху кожата, нито има опасност бутилката да падне и да изтече продукт и нацапа. Оценката ми тук без колебание е максимално 5.
Бих купила дневния, нощния крем от серията, както и млякото за тяло. За мен беше удоволствие да ги тествам и продължавам да използвам в ежедневието си,защото усещам кожата си с хидратация и това ме прави спокойна, че съм й дала нужното, за да остане за по-дълго млада и красива.

# 188
Използвам само нощен крем, след почистване на кожата на лицето вечер, преди лягане.

# 189
Използвам нощен крем. Грижата ми като включва по възмождност достатъчно сън и вода, както и НЕ използване на продукти запушващи порите.

# 190
Използвам нощен крем. Изтривам грим с мицеларна вода, след измивам с измиващ гел. Нанасям серум и след това нощен крем, както и околоочен.

# 191
Споделете с нас дали използвате нощен крем във вашия ритуал за грижа?
Използвам нощен крем, като в момента използвам два различни, които редувам. В летните месеци използвам по-леки нощни продукти предимно хидратиращи.
Какво включва цялата ви рутина, за да запазите кожата си млада и подхранена?
Рутината ми включва по етапи:
Почистване - маслено почистване на грим, почистване с минерална вода и измиване с почистващ гел. Веднъж седмично си правя маска за дълбоко почистване на лицето.
Подхранване - след почистването на кожата нанасям серум, после пръскам флорални вода и накрая поставям крем. За очния контур използвам отделен продукт.
Предпазване - задължително използвам продукти със слънцезащитен фактор. През зимата използвам крем за лице със слънцезащитен, а през лятото специализирани слънцезащитени продукти с фактор 50.

# 192
Споделете с нас дали използвате нощен крем във вашия ритуал за грижа? Какво включва цялата ви рутина, за да запазите кожата си млада и подхранена?
Към момента не използвам нощен крем , вечер след почистване с мицеларна вода Микса , нанасям серум с Вит. С и дълбоко хидратиращ крем Микса за чувствителна кожа и околоочен крем. Сутринта след измиване на лицето нанасям околоочен крем и лек хидратиращ крем . Старая се да пазя кожата си от силното слънце , ползвам винаги фактор 50 през топлите месеци , често пия витамини и се старая да увеличавам приема на водата през деня.

# 193
Да, използвам нощен хидратиращ крем.
Преди това измивам лицето с пяна.
През деня задължително нанасям и слънцезащита.

# 194
Да използвам нощен крем . Ритуалът ми вечер е да си измия лицето с гел ,след това почиствам с мицеларна вода и задължително нощен крем. Сутрин ,след като си измия лицето го почиствам с тоник. Следва серум за под очите ,крем за околочния контур и крем за лице

Общи условия

Активация на акаунт