Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 944
  • 334
  •   2
Отговори
# 195
Не използвам нощна козметика. Кожата си поддържам с хидратиращи кремове, пия достатъчно вода и се старая да се наспивам.

# 196
  • Разпиляна във въображението
Почиствам кожата и нанасям дневен/нощен крем.

# 197
  • Бургас
Винаги използвам различни кремове сутрин и вечер, вечерната ми рутина включва, почистване на грима с мицеларна вода, измиване с гел, термална вода, серум (който пропускам понякога) и нощен крем.

# 198
Използвам нощен крем, да Heart
Вечер ползвам мицеларна вода, измиване с гел, розова вода и накрая нощен крем.

# 199
Да, използвам нощен крем, след почистване на лицето вечер.

# 200
Използвам нощен крем всяка вечер. Рутината ми се състои от дегримиране с мицеларна вода, измиване с гел, тониране, нанасяне на серум, околоочен и нощен крем.

# 201
  • In transit
Здравейте!
И аз съм сред избраните да тестват продуктите на Mixa от серията Hyalurogel.

За мен беше интересна среща, защото никога досега не съм ползвала продукти на марката. Кожата ми е смесена, на места суха.

Първото, което ме впечатли беше нежния пролетен аромат на дневния крем Mixa Hyalurogel лек крем-гел с хиалуронова киселина за интезивна хидратация на чувствителна кожа.
Консистенцията на крема изглежда много лека. Попива бързо, не оставя мазен филм  и кожата остава добре хидратирана и мека. Ползвам този крем вече две седмици и мога да кажа, че ми харесва. За мен е важно, че с него кожата ми се чувства добре.
Моята оценка за този продукт е 5 (от 1 до 5)

Следващият продукт, който пробвах беше Mixa Hyalurogel Хидратиращ нощен крем-маска.
Ползвам нощни кремове от дълго време. Този крем е с по-гъста и плътна консистенция от дневния. Дори и малко да сложа пак остава като лека „маска“ върху кожата ми. Не попива бързо както дневния, но на сутринта кожата ми изглежда свежа и отпочинала. Това, което не ми харесва, че ароматът му е доста по-силен от този на дневния крем-гел.  
Моята оценка за този продукт е 4 (от 1 до 5)

Ползвам ежедневно лосион за тяло, защото кожата на краката ми е суха. Консистенцията на Mixa Hyalurogel Хидратиращо мляко за тяло е лека, попива бързо, но при мен оставя леко лепкаво усещане. Хидратира прилично, но след няколко часа кожата ми е отново суха. Харесва ми, че опаковката е с удобна помпа с дозатор и нежния му аромат. Нанасям го всеки ден в продължение на две седмици. По мое мнение е по-подходящо за нормална кожа.
Моята оценка за този продукт е 3 (от 1 до 5)

Mixa Hyalurogel мицеларно мляко е последния продукт, който тествах. За него ми е най-трудно да дам оценка и да споделя отзив, защото не ползвам такъв тип продукти и не се гримирам. Като консистенция е леко, тествах го за почистване на спирала няколко пъти. Мисля, че се справя прилично с почистването на очите и не дразни кожата.
Моята оценка е 4 (от 1 до 5)

Благодаря на Bg-Mamma и Mixa за предоставената възможност да се запозная и тествам тези продукти. Дневният крем-гел ще продължи да присъства в ежедневната ми рутина и ще го препоръчам на приятелки!

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 10:37 от Mikkey

# 202
Не ползвам нощен крем.
Само дневен, хидратиращ.
Околоочен не винаги.
Старая се да пия повече вода и да имам достатъчно време за сън.

# 203
  • София
Здравейте и блaгодаря на Mixa и BG-Mamma за възможността да използвам продуктите за интензивна и ефективна хидратация Mixa Hyalurogel. За пръв път използвам нe само тези конкретни продукти, но изобщо нещо на марката и трябва да призная че бях очарована от всеки един от тях.

По принцип не използвам и никога не съм използвала много бяла козметика особено такава за лице. Кожата ми е нормална към суха, за съжаление е с широки пори, предразположена към омазняване само в Т зоната, но пък почти нямам бръчки въпреки че съм вече 40+. Предполагам  е генетика Grinning
Въпреки, че досега нямах особена необходимост да използвам дневен и нощен крем, напоследък сутрин и вечер когато почистя лицето си усещам дори веднага след като си сваля грима с мицеларната вода, че кожата ми веднага изсъхва. Вече си е не само препоръчително, но и задължително да започна да полагам по-специални грижи за лицето си ако искам да го запазя младо и свежо за по-дълго време. Пробвах няколко продукта от различен клас, но все не намирах моите продукти.
Що се отнася за почистването на лицето и хидратирането на тялото - тях никога не ги пропускам и разбира се имам някои фаворити сред използваните от мен досега продукти.  
Рядко ми се случва още с първата ми среща с нови за мен продукти да ми допаднат толкова много веднага и да са напълно подходящи за мен. С продуктите на Mixa се получи точно така.
Ще разкажа накратко за всеки един от тях.

Mixa Hyalurogel мицеларно мляко
Напълно измести мицеларната вода, която използвах. Нанaсям го направо на кожата и след това разнясям и почиствам с тампони за почистване. Почиства прекрасно с по-малко използвани тампони. Грима пада с лекота, спиралата от един път без да се размазва цялата под очите преди това. Усещам кожата свежа, хидратирана и добре почистена. Прекрасен продукт, който няма да заменя скоро. Аромата ме грабна и това се отнася за всички продукти. Почти не се усеща, но е нежен и изключително приятен.

Mixa Hyalurogel лек крем-гел с хиалуронова киселина за интезивна хидратация на чувствителна кожа
Сутрин след като си измия лицето го нанясям на тънък слой. Икономичен е, разнася се добре и попива буквално за секунди. Не усещам нито да ми лепне, нито да ми е мазно. Хидратира и освежава добре кожата, особено по-суките участъци. Прекрасен лек продукт, напълно подходящ за мен.

Mixa Hyalurogel Хидратиращ нощен крем-маска
Вечер след като почистя с мицеларното мляко го нанасям - съвсем мъничко е достатъчно и той също както дневния крем попива веднага и не го усещам като маска изобщо - все едно не съм се намазала. Обикновено усещам на лицето си всеки нощен крем, но с този не е така. Прекрасен е!

Mixa Hyalurogel Хидратиращо мляко за тяло
А това е най- любимия от всички продукти - кожата ми става мекичка, аромата му е лек и деликатен, точно както обичам да е. И той се нанася и попива веднага както останалите, но ми оставя усещането за свежест дори повече от тях.

Обобщеното ми мнение за продуктите на MIxa Hyalurogel е:
Много стойностни продукти на прекрасна цена. Доволна съм изцяло от всеки от тях поотеделно и заедно. Ще продължавам да използвам Mixa с удоволствие и дългосрочно. Отговарят на абсолютно всичките ми критерии: качество, цена, ефект, аромат, разфасовка. Давам максимума от 5 точки ( от1 до 5) за всички четири продукта и със сигурност ще пробвам и други на марката. С две думи - бих го препоръчала с две ръце и биха били сред първите ми избори при необходимост от покупка на свършил продукт.
Топ попадение! Благодаря ! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 22:44 от Линдичка

# 204
  • Бургас
Здравейте,кожата ми стана много, много суха поради сериозни здравословни проблеми.
Открих,че по-добре ми действат хидратиращи,отколкото мазни кремове.
Нощен крем ползвам абсолютно всяка вечер,на сутринта поне не е толкова опъната кожата.
Мия само с хладка вода,понякога с мицеларен гел.
Ползвам грим само за очите,фон дьо тен вече не ползвам,щипе,а и почистването му,дори и с масло,нещо не ми се отразява добре.
През зимата ме спасява Вашият богат маслен крем,Mixa 25%
Имам чувствителна кожа и през есента и пролетта ползвам Микса хиалурогел рич10%,през топлото време Микса хиалурогел 7%.
Вашите кремове като действие се доближават изключително много до доста по-скъпи кремове,които се продават в аптеките.
Освен вечер,крем слагам и през деня.
Ако няколко дни не сложа крем,кожата ми се зачервява,разранява,щипе,боли,става на люспи и червени петна...
Ходила съм на дерматолог, псориазис е диагнозата,но не ползвам кремовете с кортикостероиди,които ми изписаха.Достатъчната хидратация също върши работа

# 205
 Преди използвах от време на време нощен крем, но напоследък -  не, което е част от всеобщото ми занемаряване, като съм все вкъщи. Но Вашите думи за ползата от нощните кремове ме накараха да се замисля и ще започна пак да ги ползвам.
Почиствам лицето си с пяна за чувствителна кожа, нанасям успокояващ крем и слънцезащитен с фактор 50, тъй като имам много чувствителна кожа.

# 206
Напоследък използвам нощен крем. Използвам измивен гел, серум, нощен крем и околоочен крем.

# 207
Не ползвам нощен крем. Всеки ден почиствам лицето си с мицеларна вода и нанасям дневен хидратиращ крем.

# 208
  • Gulyantsi
Нанасям нощен крем след като си взема душ и кожата ми е почистена. Сутрин нанасям околоочен и дневен крем.

# 209
  • София
Вечер първи почиствам с мицеларна мляко и след това слагам филър за свиване на порите.

Общи условия

Активация на акаунт