Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 938
  • 334
  •   1
Отговори
# 210
Използвам нощен крем. Грижата ми като включва по възмождност достатъчно сън и вода, както и НЕ използване на продукти запушващи порите.

# 211
Са използвам нощен крем.Първо почиствам с мицеларна вода и след това нанасям хидратиращ крем.

# 212
  • Пловдив
Използвам винаги нощен крем.Имам няколко,които редуват и единия е  Mixa.

# 213
Радвам се, че имах възможността да тествам продуктите от серията Hyalurogel на Mixa и да споделя впечатленията си. Честно казано, това е първата ми среща с марката. След многото положителни отзиви от познати и от форума, бях планирала да пробвам дневния крем през летния сезон и комплектът дойде при мен в точния момент Relaxed

Ще започна с продукта, който ми хареса най-много - гел-крем Hyalurogel Light за интензивна хидратация
Първо впечатление: много лека, приятна консистенция, която попива бързо. Ароматът е приятен, но не твърде натрапчив. През деня кожата не се омазнява, а е мека и свежа.
След първата седмица: моята смесена и много чувствителна кожа се чувства добре с крема, подхранена и хидратирана. Кремът попива бързо и не утежнява, през целия ден кожата остава свежа и без лъщене. Доволна съм от ефекта и мисля, че кремът ще е много подходящ за по-топло време.
Цялостна оценка: 5/5, бих продължила да го използвам с удоволствие.

Нощна грижа Hyalurogel Night - крем-маска за интензивна хидратация
Първо впечатление: приятна и лека консистенция, която се нанася добре и попива бързо. Не лъщи и не омазнява. Ароматът му е приятен, не е силен. На сутринта кожата е подхранена.
След първата седмица: като нощна грижа и маска в едно очаквах продуктът е да по-тежък и на сутринта кожата да лъщи, но за радост при мен няма такъв ефект. Кожата е в добро състояние, хидратирана и подхранена, и много мека. Доволна съм от цялостното действие на крема и бих продължила да го използвам.
Цялостна оценка: 5/5

Hyalurogel Мицеларно мляко
Първо впечатление: Много приятна и нежна консистенция, не люти и не е мазно, почиства бързо и лесно спирала и молив за очи. Лек приятен аромат.
След първата седмица: Продуктът много ми допада - харесвам тоалетни млека, но често или лютят, или са твърде мазни, или се налага по-дълго време да се търка, за да се почисти добре. Това мляко покрива моите критерии за добър почистващ продукт: щадящ към нежната кожа около очите, не предизвиква никакво дразнене, много лесно почиства спирала, без да е необходимо след това да се минава с втори продукт, за да се оберат остатъците. Не омазнява излишно кожата на лицето. Трябва да уточня обаче, че не използвам тежък грим, ФДТ, ББ/СС кремове, така че не мога да преценя колко ефективно ще е в такъв случай.
Цялостна оценка: 5/5, бих продължила да го използвам.

Hyalurogel Мляко за тяло
Първо впечатление: за съжаление този продукт ме разочарова. Прекалено силен аромат, който макар и приятен, е доста натрапчив, млякото оставя лепкав филм, който се усеща и след часове - за мен това са два сериозни недостатъка. Консистенцията е приятна и попива сравнително бързо, но обещаните на опаковката 10 секунди създават завишени очаквания Simple Smile
След първата седмица: Лепкавият филм и силната миризма попариха първоначалния ми ентусиазъм. Въпреки дискомфорта, който създават обаче, реших да продължа да използвам млякото, защото бях любопитна за действието му. Млякото успява да се справи със сухотата и опъването, които при мен са обичаен проблем, кожата ми е мека, но не бих казала, че усещам сериозна хидратация.
Цялостна оценка: 2/5 - това не е моят продукт и въпреки че ще го изразходя, не бих подновила.

Цялостните ми впечатления от продуктите на Mixa са много положителни. Оправдаха очакванията ми и събудиха любопитство да изпробвам и други продукти на марката. Това, което много харесах, са ефирните консистенции, доброто действие и комфорта, който кожата изпитва. Недостатък за мен са някои съставки, които обичайно избягвам в козметиката (BHT, силикони, парафин/минерални масла).
Бих препоръчала продуктите от серията Hyalurogel - заслужава си да се опитат.

Благодаря на Mixa и bg-mamma за възможността да се запозная със серията и с марката!

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 12:00 от Елмайра

# 214
Не използвам нощем крем. Почиствам лицето всяка вечер с измивен гел и мицеларна вода, 3-4 пъти седмично почиствам с ексфолиращ гел. След това нанасям хидратиращ крем. За красива кожа се старая да пия достатъчно вода и да хапвам плодове.

# 215
Здравейте, използвам нощен крем винаги. Крем съобразен с възрастта и кожата ми. Почиствам , измивам с измиващ гел ,в момента ползвам на Микса и съм много доволна. Всъщност това не е първия ми измиващ гел ,а поредния. След това вечер използвам нощен крем винаги. Кожата ми е суха и ползвам хидратиращи кремове.
Сутрин след измиване ползвам дневен и околоочен крем със същото действие .

# 216
  • София
Не мисля, че може да има грижа за кожата без нощен крем. Използвам, разбира се, дневен, нощен, околоочен. Добро и щадящо почистване, маски два пъти седмично, качествени серуми.

# 217
Понякога ползвам нощен крем, но рядко. Ползвам дневен крем, подходящ за моята кожа.

# 218
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Откакто се помня използвам нощен крем. Всъщност рутината ми включва всичко - почистване, тонери, серуми, ампули, маски, пачове, дневен, нощен и околоочен крем. Никога не пропускам и високата слънцезащита при излизане, независимо от сезона.

# 219
  • София
Преди лягане- почистване и серум. В редки случаи използвам и нощен крем. Сутрин- задължителен крем+ ув защита

# 220
  • София
Не използвам нощен крем за лице, но сериозно обмислям да си купя. Малко ме притеснява, дали няма да се замърсява възглавницата, защото спя настрани, с буза изцяло върху възглавницата, после се обръщам на другата буза и част от крема ще се изтрива във възглавницата.
Дневната ми грижа за лицето включва различни неща - почистване с натурална флорална вода, измиване с пяна за чувствителна кожа и нанасяне на дневен крем за лице.

# 221
Ако не забравя, ползвам нощен крем. Старая се поне околоочна грижа да нанасям всяка вечер. Цялостната ми рутина е кратка - почистване, нанасяне на подходящ крем - хидратиращ, слънцезащитен, стягащ или какъвто имам, това сутрин и вечер.

# 222
Почиствам лицето си с мицеларна вода и после нанасям нощен крем.

# 223
Да, използвам нощен крем. Цялата ми рутина вечер включва сваляне на грима (ако имам такъв), измиване на лицето с продукт, нанасяне на тоник и след това крем или серум.

# 224
Като начало ако имам грим, почиствам лицето първо с мицеларна вода, а докато си взимам душ използвам и почистващ гел. Ако не съм носила грим директно преминавам на почистващия гел. След това пръскам лицето си с флорална вода, нанасям серум в околоочната зона и друг серум в останалата част на лицето. Когато серумите са попили е ред на окоочен крем и на хидратиращ крем.
Серумите, околоочните кремове и тези за лице са различни видове, съчетавам и редувам в зависимост състоянието на кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт