Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 932
  • 334
  •   1
Отговори
# 225
Вечер ползвам мицеларна вода, след това нанасям нощем крем.
Сутрин също ползвам дневен крем.

# 226
Винаги почиствам кожата преди лягане вечер. Ако има грим, първо го свалям с двуфазен локион и/или мицеларна вода. След това измивам лицето с деликатна гел-пяна и завършвам задължително с дълбоко хидратиращ нощен крем за моята зряла кожа. Използвам Микса и съм доволна от трайнатахидратация, която дава. Кожата ми я "поглъща" и остава мека и овлажнена до сутринта. След сън и измиване, нанасям лек дневен крем със слънцезащита, с хиалуронова киселина и по-деликатен, защото кожата ми е смесена и по-богатите кремове я омазняват.

# 227
Почиствам кожата, нанасям крем и масло.

# 228
  • София
Винаги почиствам кожата преди да сложа крем, а преди лягане вечер - нощен крем и околоочен серум!

# 229
Рутината ми включва двойно почистване с маслен ,а след това измивен продукт и нанасяне след 20 мин. На нощен хидратиращ крем.

# 230
Почиствам с мицеларна вода, после пилинг или маска, лосион, хидратиращ крем и за очи.Преди съм ползвала и нощен и сега бих се върнала към него.

# 231
Не използвам нощен крем.
Грижа се за кожата си освен с подходящи за моментното състояние на кожата кремове и серуми, така и с достатъчно сън и вода.

# 232
Все още не използвам. Точно през нощта оставям кожата си да почива от козметика. Ежедневната ми грижа включва почистване с мицеларна вода, почистване с измиващ гел, хидратиращ крем със слънцезащитен фактор. Ако съм сложила лек дневен грим, съответно вечер го махам старателно. Веднъж седмично си правя ексфолиране и маски.

# 233
Редовно почиствам и хидратирам кожата. Гледам да се наспивам и да пия доататъчно вода. Рядко използвам нощен крем.

# 234
  • София
Здравейте!
Сутрин и вечер измивам лицето с измивен гел и след това нанасям дневен или нощен крем и околоочен серум.
Приемам много течности и се старая да се храня здравословно.

# 235
  • Не съм от тук и съм за малко
Вечерната грижа включва почистване на кожата, нанасяне на околоочен серум и нощен крем за лице.

# 236
Отскоро включих във вичерната си рутина и нощен крем. Вечер задължително измивам и почиствам добре лицето си, редувам използването на серум и масла.

# 237
Не използвам нощен крем.
За поддържане на кожата залагам на качествена и подходяща за моя тип кожа козметика, пиене на много вода, добро почистване.

# 238
  • София
Не използвам нощен крем. Само почиствам лицето с мицеларна вода. През лятото използвам слънцезащитен крем.

# 239
Във вечерната си  рутина досега съм ползвала просто хидратиращ крем, нанесен след серум, на почистено лице. Сутрин слагам крем/ серум и след това слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт