Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 930
  • 334
  •   1
Отговори
# 240
Използвам нощен крем особено след баня, тогава порите са най-отворени и кожата попива добре нанесените продукти.

# 241
  • Варна
Използвам нощен крем, като преди това съм използвала измивен гел и околоочен крем.

# 242
  • Пловдив
Вечер почиствам с мицеларна вода, слагам нощен крем, а сутрин след измиване дневен хидратиращ крем.

# 243
Нямам дневен и нощен крем. Ползвам един и същи през деня и вечерта.
Рутина  1.Измивен гел, 2.Мицеларна вода 3.Тоник 4.Крем

# 244
  • SF
Задължително използвам и нощен, и дневен крем. Преди него измивам лицето с измиващ продукт, почиствам с мицеларна вода остатъците от грима и после с масажни движения нанасям нощен крем на лицето и на шията. Голям кеф ми е този ритуал!!!!

# 245
Нощем използвам серум. Рутината ми включва почистване на лицето с мицеларна вода и хидратиращ дневен крем.

# 246
Не използвам нощен крем.
За поддържане на кожата залагам на подходяща кожа козметика.

# 247
Почиствам лицето с измивен гел /или ексфолиант 1-2 пъти седмично/ и нанася серум вечер или крем сутрин

# 248
Нямам навика да използвам нощен крем и го слагам когато се сетя, но дневния не го забравям.

# 249
Не използвам нощен крем. Вечер почиствам лицето и поставям серум за околоочен контур и кремче за акне, върху пъпчиците, ако има такива.

# 250
Понякога ползвам нощен крем, но рядко. Използвам дневен крем, подходящ за моята кожа и възраст, околоочен крем и почиствам с мицеларна вода.

# 251
Вечер почиствам с мицеларна вода, слагам нощен крем, а сутрин след измиване дневен хидратиращ крем

# 252
Хидратацията вечер е също толкова важна, колкото тази през деня и да, използвам нощна грижа. Simple Smile Тя е точно на серията Mixa Hyalurogel Light. Като цяло обожавам марката, тъй като имам уртикария и Вашите продукти са едни от малкото, които ми понасят на кожата, затова и ежедневната ми рутина е следната: 
Сутрин и вечер (ако съм била на запрашено място и през деня) използвам измивен гел от Anti-Imperfections серията
Мицеларна вода Very pure
Успокояващия серум Hyalurogel
Дневен/нощен крем Hyalurogel Light, в случай, че ми се появи пъпчица използвам Anti-Imperfections 2в1 и проблемът се решава бързо Simple Smile
За устните съм влюбена в серума, който е като стикче CICA Repair 10%
Маска за лице използвам отново серията Anti-Imperfections 3в1 exfoliating mask

# 253
Използвам само нощен крем, след почистване на лицето вечер.

# 254
Почиствам лицето с измивен гел и мицеларна вода, а след това ползвам нощен крем.

Общи условия

Активация на акаунт