Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 922
  • 334
  •   1
Отговори
# 255
От тийнейджърка ползвам нощен крем, една идея по-мазен и подхранващ от дневния. Често след това нанасям различни масла.

# 256
Всекидневно използвам дневен и нощен крем.

# 257

Използвам дневен и нощен крем, след почистване на лицето.

# 258
  • Горна Оряховица
Нищо особено - самп нощен крем.

# 259
Двойно почустване с олио, после гел.Няколко серума, според зависи от нуждата на кожата и накрая крем.

# 260
  • София
Измивам си лицето и слагам окопоочен и нощен крем.

# 261
Кожата ми е много чувствителна и изисква грижи. Вечер почиствам много добре лицето с измивен гел Миха, след което задължителен нощен крем. Почистване и хидратация - това поддържа кожата ми млада.

# 262
  • в голямото село
Нямам специален нощен крем, вечер задължително почиствам перфектно кожата с мицеларна вода, почистващо олио и измиващ гел. Нанасям тоник, серум и някой от дневните ми кремове, в който няма spf. Може би трябва да се замисля за крем предназначен за нощна грижа.

# 263
  • София
Здравейте, ежедневно използвам продукти за лице - дневни и нощни, защото имам много суха кожа и ако не сложа става на бели люспички. Нощните грижи полагам по следния начин:
1. Почиствам добре кожата на лицето си от грима и нечистотиите полепнали през деня.
2. Нанасям Ексфолиант против бръчки и разширени пори.
3. Слагам Ретинол против стареене на кожата.
4. Накрая нанасям нощен крем, който да я омекоти, възстанови и да проникне добре през цялата нощ, без да се излага на атмосферни вляния, защото моята кожа е много чувствителна.

# 264
Моят трик е почистване и хидратирам

# 265
  • Варна
Използвам крем само вечер. Почиствам лицето с мицеларна вода нанасям серум с витамин С, след това нанасям дълбоко хидратиращ крем и не пропускам да си направя и подмладяващ масаж.

# 266
Използвам нощен крем от 18-годишна.Тогава прочетох, че кожата на жената след 40 е това, което тя е направила за нея на  младини Smile Задължително старателно почиствам вечер лицето си като най-често го правя с мицеларна вода, но правя и маслено почистване, ползвам и измиващ гел.
Докато спим, кожата регенерира и поради тази причина не си лягам без да сложа крем. Нощта е най-подходящото време кожата да получи правилните грижи. Артилерията ми за грижа за лицето е сериозна  - серуми, маски, масла, кремове, почистващи продукти ...
И само да спомена, че каквото правя за лицето си, същата грижа полагам за деколте и шия.

# 267
  • София
Използвам нощен крем, често  слагам маски.

# 268
  • гр.София
Мицеларна вода, серум и дневен, нощен и околоочен са част от ежедневната грижа. С маски се глезя само в почивните дни.

# 269
Използвам нощен крем, преди сън и след почистване на лицето с гел и мицеларна вода. Сутрин използвам хидратиращ крем след измиване на лицето. Веднъж седмично използвам маска за лице. През лятото предпазвам лицето си с крем с UV защита.

Общи условия

Активация на акаунт