Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 630
  • 334
  •   1
Отговори
# 270
  • София, Дружба 2
Не използвам нощен крем. Вечер само почиствам лицето с мицеларна вода.

# 271
Използвам хидратираща Sleeping mask.

# 272
Рядко използвам нощен крем. Почиствам лицето си от грим с мицеларна вода. По принцип си правя и маски за лице, но напоследък съм мързелива😔

# 273
Задължително използвам нощен крем. Поддържам кожата си свежа с добро почистване и интензивно подхранване.

# 274
  • София
Все още не използвам нощен крем. Ползвам дневен и околоочен крем, а почиствам с тоалетно мляко.

# 275
Вечер, след почистване на лицето, нанасям серум и еликсир от масла.

# 276
Вечерната рутина за мен се състои в почистване на лицето, няколко пъти в седмицата слагам маска, тоник и нощна грижа под формата на крем или серум, за мен тази рутина работи безотказно и кожата ми се отблагодарява за грижата

# 277
Здравейте! Използвам нощен крем, преди него: тонер, серум, а след него - завършвам с някое масло.

# 278
Всекидневно използвам дневен и нощен крем.

# 279
С удоволствие ще споделя моите впечатления от продуктите на Микса, които получих.

Искам да отбележа, че се съгласих, защото и преди съм ползвала продукти на марката т.е вече ги познавам и съм убедена в качеството им.
Mixa Hyalurogel Хидратиращо мляко за тяло
Кожата ми е суха, а зимата даже пресушена. Затова след душ е наложително да ползвам хидратиращ продукт. Млякото на Микса попива моментално, не оставя мазен филм т.е мога да го ползвам по всяко време без да чакам да попие, за да се облека. Има много деликатен аромат на чисто, което за мен е голям плюс. Друг плюс е помпичката, с която продуктът става още по- удобен за ползване.
Моята оценка е 10/ 10

Mixa Hyalurogel Мицеларно мляко
Този продукт не бях го ползвала, но съм ползвала Мицеларно вода на марката. Големият плюс е хиалуроновата киселина в това мляко. Тя не пресушава кожата на лицето след почистване. Справя се с премахване на грим и не щипе на очите. Приятната изненада е този нов за мен продукт. Затова му давам максимална оценка
10/10

Mixa Hyalurogel light дневен крем
Ползвала съм няколко опаковки от този крем. Много добре хидратира, без да мазнее и е чудесна основа за слънцезащитна, която нанасям върху него. Кожата ми се чувства прекрасно хидратирана за часове. Не запушва порите и не образува комедийни. Ароматът е лек и приятен, на чисто.
Оценката ми е 10/10

Mixa Hyalurogel нощен крем - маска
Не бях ползвала точно този крем, защото мислех, че ще е много плътен, като маска. Но!!! Кремът е много лек, попива добре в кожата, има характерния аромат. Приятната изненада е на сутринта, защото усещам лицето си подхранено и тонизирани. Силно се надявам, че при по- продължителна употреба ще забележа значителен анти- ейдж ефект.
10/10

Благодаря за качествените продукти! Убедена съм, че са много, много добри, затова съм купувала и за подарък. Препоръчвам, защото съм изпробвала нееднократно.

# 280
Ползвам нощен крем след почистване на лицето, преди лягане.

# 281
  • София
Не използвам нощен крем за лице. Запазвам кожата си млада и подхранена чрез използване на хидратиращи продукти, домашни маски за лице и спокоен сън.

# 282
  • Варна
Трябва да си купя нощен крем, защото вместо него ползвам дневен.
Иначе грижата за лицето ми включва почистване, тонизиране, хидратиращ крем, околоочен крем и слънцезащитен крем. Маска за лице правя рядко.

# 283
Използвам нощен крем. Почиствам с мицеларна вода, после флорална вода и след това нанасям крема.

# 284
Да, ползвам крем за лице, като преди това кожата задължително е почистена с измиваща пяна и мицеларна вода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт