Модни консултации - 54

• 56 053
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Чантите на Гесс са с изключително ниско качество за цената си. Гарантирам ти, ме само след 1-2 месеца дръжките вече ще са скъсани.

Даа и аз съм имала ама малката чантичка вътре е с дълга дръжка и цената излиза мн добра 160 лв
Много добра? Ти се шегуваш?
Не бих дала пукната стотинка за техни чанти. Изкуствена кожа на такава цена?

# 556
Момичета, темата е станала истинска енциклопедия на тема чанти! Изпуснах ви напоследък и сега я изчетох почти половината на един дъх.
Една истинска невежа се почувствах Confused Изобщо не различавам марките, освен ако няма очевадно огромно лого. Но, дори в този случай не бих разпознала умело направено менте.
Не бих си позволила неразумно скъпа чанта. Не би съответствала на средностатистическия ми начин на живот. Пък и мас маркета предлага достатъчно голям избор със съвсем добро качество. Гледам да са от естествена кожа, с добра изработка и удобни дръжки/каишка. Това е.
Ако трябва в гардероба ми да останат няколко, ще оставя една черна (твърда, средно голяма, класическа правоъгълна, с две дръжки), една подобна в бордо, за лятото - една в светлосиньо и една в пудра малко по-обли и по-малки, подходящи за ефирни рокли. По-спортни - една раничка и една торбеста от мека кожа, и една плетена лятна. Официални - 1 клъч. Хайде от ежедневните и една shoppers.... Всичко останало ми е излишно, като се замисля...
От двете чанти по-горе и аз бих избрала розово-лилавата, ако трябва да е една от двете.
За прането на нови дрехи - пускам в пералнята всичко с изключение на ново палто. Със саката няма абсолютно никакъв проблем. Единствено коприна съм съсипвала и вече пера само на ръка.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 00:24 от Light Beam

# 557
Виждате ли ги заедно, тъй като са две различни марки.... Цветово си подхождат, но знам ли, да не се бият много двете лога на марките.... Sad

# 558
Прекалено много го мислиш.

# 559
Според мен не си подхождат нито стилово, нито цветово. Това че и двете са в нюд-никаквата гама, не значи, че си отиват.

А и помисли за тези обувки .... този цвят винаги на мен ми изглежда като замърсено/прашно бяло.

# 560
  • София
Подкрепям негативните мнения за Гесс. Много некачествени и кичовистични са ми.

# 561
  • Mediterraneo
И не само чантите. Дрехите са абсолютни парцали, а държат егати цените. За всеки влак си има пътници, ама подобен кич напоследък рядко срещам.

# 562
Какво ги захапахте чантите на Guess, направооо...
Просто не ви достига поетичност в душата, за да разберете материалите, които ползват!
(Вижте снимката, която прикачам. Бяхме се шегували с тях преди време във fb. Wink Smile)
Скрит текст:

# 563
  • София
Какво ги захапахте чантите на Guess, направооо...
Просто не ви достига поетичност в душата, за да разберете материалите, които ползват!
(Вижте снимката, която прикачам. Бяхме се шегували с тях преди време във fb. Wink Smile)
Скрит текст:
Ох бе 🤣🤣🤣. Аз нямам против изкуствени материи, макар че предпочитам естествена кожа и текстил. Просто са ми грозни и скъпи за качеството си. Имам чанта за 20 кинта от някакво магазинче на Графа, която е по-качествена.

# 564
Скрит текст:
Виждате ли ги заедно, тъй като са две различни марки.... Цветово си подхождат, но знам ли, да не се бият много двете лога на марките.... Sad
Повечето хора въобще не различават марките, а на други дори написани нищо не им говорят. В този ред на мисли няма повод за тревога от твоя страна дали си подхождат и дали не се бият. Това не е толкова голяма драма, колкото да комбинираш питон с далматинец, например. То и това не е драма за повечето хора, а само за такива като нас в тази тема. По улиците съм срещала такива недомислици, че изтръпвам. Също така съм виждала недопустими комбинации на теория, които са учудващо добро попадение в действителност.
По повод питането: чантата и спортните обувки не са "моите", но мисля, че не е зле комбинацията. Зависи какво ще облечеш.
П.п. Както по - горе беше отбелязано, U.S. Polo Assn и Polo Ralph Lauren са различни марки, но много хора ги бъркат, особено като лого върху мъжките дрехи. Първите са с два конника, другите - с един. За мен и качеството е различно, като на вторите е по - добро. Доста по - добро. Съдя по дрехите на ММ.
Потвърждавам всички негативи за чантите Guess, които се предлагат у нас. Два опита с тях са ми предостатъчни.

# 565
Хора, нека да уважаваме правото на друг да харесва нещо, което на нас може и да не ни допада. Никога не съм имала чанта на Guess, но не ми изглеждат по-грозни от всяка една друга чанта от този ценови клас. За качеството нищо не мога да кажа, но мисля, че Барб разказваше, че си имат по-луксозни и качествени линии и по-бюджетни такива. Както всеки друг модерен бранд за бърза мода...

В даденото съчетание между кецове и чанта мен лично ме притесняват не логотата, а факта, че цветовете са почти идентични... аз лично предпочитам или напълно еднакви или съвсем различни, но бога ми, в един светъл летен тоалет кой точно ще забележи, че леко се различават... добре го каза Савова - вторачваме се в детайли в случая!

PS И за спорта ще прегледам какво толкова им е грозно на чантите на Guess!

Aз лично виждам идентични модели на тези, по-горните, дето им ахкаме и точим лиги за тях и които за 30-50 пъти, а понякога и по-скъпи и с драматични дизайнерски имена.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 16:30 от Agent Provocateur

# 566
  • Mediterraneo
Да, де, аз лично казах, че от стотиците показани са ми харесали единици. Не точа лиги по нищо, още по- малко по марки. А и не се твърдеше, че са грозни, а че са некачествени. Май.

# 567
  • София
Аз точа. Тези, показани от Стрина ме грабнаха. Ще поръчам и двете, а са под 100 лв.

# 568
Имат много красиви чанти , цветовете им са уникални.
Това ми е любимата чанта, обаче дръжките се напукаха много бързо, обърнах ги и спасих положението временно.
Ако я товарех като другите си чанти , щеше да е заминала вече.
Красива е за мен, но не съм съгласна да е за сметка на качеството.

# 569
Това е копие на чантите на Майкъл Корс Stuck Out Tongue Winking Eye.
При условие, че не издържат и месец няма сила, която може да не накара да дам толкова пари за нея! Да не говорим, че още на снимката си личи колко е дървена. Предпочитам да спестя още малко пари и да си купя чанта, която няма да се скъса след месец.

Общи условия

Активация на акаунт