Модни консултации - 54

• 56 020
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Не точа лиги по нищо, още по- малко по марки. А и не се твърдеше, че са грозни, а че са некачествени. Май.
Извинявам се за стилистично драматичния ми изказ Simple Smile
Няколко съфорумки изрично написаха, че били грозни, оттам и моето любопитство да видя какво им е грозното.

Не зная за какви пари ги продават в БГ, но разбирам добре, че ако са относително скъпи е абсолютно нормално да се очаква по-сериозно качество, а не качество тип H&M

Като казах H&M...

# 571
Барб разказваше, че си имат по-луксозни и качествени линии и по-бюджетни такива.

Aз лично виждам идентични модели на тези, по-горните, дето им ахкаме и точим лиги за тях и които за 30-50 пъти, а понякога и по-скъпи и с драматични дизайнерски имена.
Guess Luxe са от кожа. Всички останали май са изкуствени почти без изключения.
Но пък на Luxe имам чанти на по 10 години и вярно, че не ги нося непрекъснато, но си остаряват качествено като кожа. Мога да документирам с тази червена и с идеални дръжки, която синът ми беше изрисувал много хубаво със синя химикалка като малко дете. Изчистих я с дезинфектант за ръце, скоро бях споменала даже за този начин за чистене. А синът ми вчера стана на 14, та смятайте. Satisfied
Скрит текст:

Колкото за идентичните модели, да, Guess постоянно са в съда, най-често с Gucci, по обвинения за прекалено копиране. Trollface Но това не са само те, просто по едното стечение на обстоятелствата имам тази вътрешна информация. Иначе всички го правят и даже съвсем нарочно върху това си градят бизнеса. Както вече и снимки гледахме.

# 572
Кожените им чанти съм ги виждала само на картинка. Явно е че имам предразсъдъци към марката, но това е защото като влезеш в магазин на Гесс и се чудиш това магазин за втора употреба ли е.

# 573
FURLA Bags
https://www.furla.com/us/en/eshop/women/bags/?prefn1=filterTypol … &gclsrc=aw.ds

Скрит текст:

Май трябваше всичките подборки да ги направя по категории, ама след дъжд - качулка, та и моята работа...

# 574
Еми Фурли-те, така масово известни в БГ, са рядко със собствен дизайн. Метрополитан, Кенди и още 2-3 модела - останалото е якото копие.

# 575
Аз съм влюбена в тези бонбони на Cloe Heart Eyes
Има ги в различни форми, модели и цветове, хванах базовите. Не позволява да копирам снимките.
https://www.chloe.com/us/shoulder-bag_cod45562084gl.html
https://www.chloe.com/us/shoulder-bag_cod45562088cn.html
Много харесвам чанти с изчистени, заоблени и деликатни форми, без нищо излишно с един единствен детайл или акцент, който ги прави уникални.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 18:16 от Sysly

# 576
Много симпатични, обаче тези къси дръжки не мога да ги възприема.

# 577
Много симпатични, обаче тези къси дръжки не мога да ги възприема.
Тези модели с къси дръжки са новите клъчове. Wink Клъча вече бил демоде,. Пуста мода, какво да се прави. Rolling Eyes

# 578
  • София
Много харесвам фантастичната формичка на Клое. Хем ми е зверски шик, хем ми е една такава като от приказка.

Първата чанта от линка на Сисли е страхотна!

Късите дръжки са по-удобни от клъча. Поне има къде да го застопориш това нещо, без да ти се потят ръцете и да го подмяташ насам-натам (още едно измерение на корона реалността?!?). Но не ми се вярва току така да се предаде без бой той.

# 579
Дали мога да приложа трика с дезинфектант за ръце, за да лъсна една стара чанта от естествена кожа? Цялата чанта? И дезинфектанта да е течен или гел формула?
В търсене съм на лятна чанта за сиви маратонки от плат. Да е средна големина, че спокойно да побере шише вода, голям портфейл, кърпички. Чудя се дали да е от плат или изкуствена кожа.

# 580
Дали мога да приложа трика с дезинфектант за ръце, за да лъсна една стара чанта от естествена кожа? Цялата чанта? И дезинфектанта да е течен или гел формула?
Скрит текст:
В търсене съм на лятна чанта за сиви маратонки от плат. Да е средна големина, че спокойно да побере шише вода, голям портфейл, кърпички. Чудя се дали да е от плат или изкуствена кожа.
Абсурд! Недей, в никакъв случай!
Съдържат спирт или хлорхексидин, ще си докараш петна и ще се наруши гладкостта и гланца на кожата. Ако има петно пробвай с вода и шампоан, като изсъхне се натрива крем или балсам за тяло или ръце за да лъсне. Най-добре с почистващите кърпички за обувки и чанти, има ги навсякъде при боите и аксесоарите за обувки.

# 581
Не, не с дезинфектант.  Миналата година така си унищожих една чанта, докато си дезинфектирах ръцете навън. Получиха се светли гадни петна, хвърлих я.
Още един глас против Guess.  Чанта нямам, но преди месец-два си купих стоманена гривна. Лъскава, бляскава, супер красива. И, уж стомана, пък след месец пожълтя, падна красивото покритие.

# 582
Хм, не за лъскане. Аз чистих конкретно мастило и скоро тук някой беше питал как да изчисти мастило, а то се маха лесно с алкохол. Гелът за ръце не е толкова агресивен колото чист спирт и при мен проработи за целта. После кожата трабва да се хидратира с нещо подходящо. За всичко това първо бях чела в гугъл. Simple Smile

# 583
Моля, някой ако е купувал дрехи от COS да сподели, отговарят ли си на размера или са уголемени/умалени.

# 584
Моля, някой ако е купувал дрехи от COS да сподели, отговарят ли си на размера или са уголемени/умалени.
Отгварят - но не съм купувала отдавна нищо от там, така че нямам пресни впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт