Модни консултации - 54

• 55 571
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • София
С кремав или коралов сатенен потник.

Аз изнамерих няколко чанти. Коя според вас е най- хубава и се доближава до това, което искам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 346
  • София
Първата.

# 347
Освен с бял потник, с какво бихте я носили ?

Много е хубава полата и е благодатна за комбинации (според мен). Към дадените идеи бих добавила и с дънкова риза, нещо подобно-

# 348
  • София
И аз се огледах в тези чанти, средната ми харесва най-много. Първата малко сякаш внушава Hermes.
Солираната пола ще е страхотна със зелено, такова като на цветятата - наситено, тревисто.

# 349
С кремав или коралов сатенен потник.

Аз изнамерих няколко чанти. Коя според вас е най- хубава и се доближава до това, което искам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Втората, понеже каза, че във фурлата ти харесва късата дръжка.

# 350
  • София
Благодаря ви, и аз към тази с късата дръжка и потресаващата дъшга клоня. Но базови дълги дръжки лесно се намират, тъй че.
Аз и размерите гледам, тъй като "пробвах" фурлата и дори бих харесала малко по- голяма, но според мен няма да намеря, та:

Фурла:  23/18.5/7.5
Втората: 18/21/7
Първата: 22.5/19/6

Благодаря, момичета. Първата наистина леко напомня на Хермес, а пък аз не обичам напомнящи чанти. В случая търся модела, просто много ми хареса, няма общо, че е Фурла.

# 351
Благодаря ви момичета. С цветовете на полата търсих потници и нищо не намерих. По сериозно ще се заема. Също ще пробвам с дънкова риза и сатенен потник, въпреки че сатена не е в мой стил, но ще ми е инересно. Hug
Относно чантите, първата на мен ми харесва повече.

# 352
Втората. Първата ми е много силен металния елемент и няколко пъти намокряне и ще ръждяса. Третата грам не ми харесва.

# 353
А какво трябва да различното все пак? Не се разбира.

Този модел например се намира на повечето италиански сайтове за кожени чанти, ако те устройва. Не само в черно.
(Аз я имам в светлосиньо от едно магазинче във Венеция и никога не съм я носила. Simple Smile))))

Значи, извадих я тази синя чантичка, за да си припомня защо не я нося. И, да, това "златно" нещо, което било напомняло Hermès, е от лъскава пластмаса и безумно ме дразни. Иначе кожата е хубава! Честно, не знам къде съм бляла, когато съм я купувала, но явно е било смес от венецианска еуфория и лошо осветление. Grin Така или иначе тук в Италия тези чанти са много евтини, понеже това е универсален модел за дребните производители. Вероятно има такива, които слагат хубави метални катарами, но аз съм изтеглила този с пластмасата... И докато я разглеждах, я поразпорих, хаха! Разших велурения капак - позволява го, става много лесно и безболезнено, а и отдолу има цип. Разших дръжката и я замених с верижка. Измъкнах кръглото магнитче за затваряне на капака и на негово място боднах една обица на винтче във форма пчеличка, която така или иначе ползвам като брошка. Voilà, ще приложа снимки.
Скрит текст:

Снимката отляво е с клетите остатъци, които само наложих, след като вече ги бях разпорила.

Да видим дали сега вече ще я нося чат-пат. Ако някой идва в Комо и ме познае по чантата, аз съм. Уникат е. Joy

# 354
# 355
Тази на мен лично много ми харесва

Тази и на мен много ми харесва! Без висулката "Mайкъл Корс". Satisfied Единствено се чудя дългата дръжка на същите халки при късата ли се закача и дали ще седи добре по този начин? Много обичам такава едра кожа. Heart Eyes

# 356
  • София
Да, явно се закача на късата дръжка, интересно, не ми беше хрумвало.

# 357
  • София
О, благодаря за предложенията. Two Hearts
Не бях се сетила да погледна във фешъндейс. Търсих в заландо и обувки.бг.
И на мен тази ми хареса най- много, освен кожата. Аз пък не харесвам едрозърнеста кожа много много. Simple Smile Но пък е една идея по- голяма.

# 358
  • Варна
О, благодаря за предложенията. Two Hearts
Не бях се сетила да погледна във фешъндейс. Търсих в заландо и обувки.бг.
И на мен тази ми хареса най- много, освен кожата. Аз пък не харесвам едрозърнеста кожа много много. Simple Smile Но пък е една идея по- голяма.
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … notti-p3424659-1/

# 359
И аз съм в затруднение. Много обичам кожа, а и в последните години е все по достъпна, като съм наясно че повече е еко кожа, но има и качествена еко кожа.
Преди време си бях взела тези два топа
и
и съм облякла само първия и то точно един път.
Но сега се изкушавам от този

Но въпросът е с какво мога да ги съчетавам, освен с черни кожени панталони? С черни дънки не ми допада.
Имам такава пола, но дълга и скъсана от настъпаване на една сватба. Мога да я скъся, но по ми се ще да си я оставя за дълга.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 21:52 от Pink Dress

Общи условия

Активация на акаунт