Модни консултации - 54

• 55 581
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Момичета с какво яде ( пролетно) отиват да се носят мом дънките? Пробвах с кожено, но не ми хареса.

# 376
С кожено яке е класика в жанра още от 80тте години.

Пробвай с блезър или overshirt по твое желание. Само като пример.

# 377
Аз нося моите с кожено яке, тренкот, риза... Може би зависи от конкретната комбинация.

# 378
А това якенце с какво бихте съчетали (ако бихте го сложили изобщо)?

# 379
  • София
Здравейте, преглеждах си гардероба сега за пролет/лято и имам някакви сладки роклички и гащеризони които обаче нямам идея с какво да нося ако съм цял ден навън.
Става въпрос за дрехи подходящи за сега с яке, така че сандали не са ми вариант.
Интересува ме освен кецове (понеже не вз отиват с кецове - давам примерна рокля) с какви обувки мога да ги нося?

Имам леки форми и обувки тип балерини оптически ми правят крака долу мн мъничък на фона на бедъра и съм все едно със свински копита, така че ми трябва др тип обувка.
С мн равни и мънички обувки кракът ми изглежда така

И еспадрили не харесвам

# 380
Витаминче, аз изобщо не бих го облякла. Не ми допада нито че е късо, нито капсите на ръкавите.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 21:27 от Анонимен

# 381
  • София
И аз съм все още в търсене на ниски обувки за рокля.
Пробах оксфордки, гледах, накрая си избрах едни жълти, с дебела подметка, които явно пак ще отидат за панталон.
Пробвах черни балеринки, лофери - уф.
🙄🥴🤯

# 382
  • Street of Dreams
Mного са трудни за носене къси рокли с дълъг ръкав. Затова нямам такива. Посочените бих носила само с тънък ботуш и с кубинки.

Късо кожено яке с капси - да, бих носила. Имала съм(е, по-различно), но го износих и ми е време за друго дори.

Сега имам 3 кожени якета и всички са "дълги", покриват кръста. Къде съм гледала, като съм ги купувала - нося кожено яке предимно с рокли а те вървят само с къси - до кръста в тънката му част. Все още не съм си харесала такова, а тези трите стоят така.

# 383
  • В полите на Пирин планина
Е, на права рокля би стояло добре и по-дълго кожено яке...

За рокли харесвам такива ниски обувки:

# 384
Имам леки форми и обувки тип балерини оптически ми правят крака долу мн мъничък на фона на бедъра и съм все едно със свински копита, така че ми трябва др тип обувка.
С мн равни и мънички обувки кракът ми изглежда така
...
И еспадрили не харесвам
И без това сега сякаш са по-актуални остри балерини (оптически издължаващи) с едри декорации, а не мъничките, кръглички и гладки. С такива би ли се харесала?
Скрит текст:

# 385
С кремав или коралов сатенен потник.

Аз изнамерих няколко чанти. Коя според вас е най- хубава и се доближава до това, което искам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази откъде е?

https://loretta.bg/malka-damska-chanta-prez-ramo-01l5567b?hcb=1

# 386
Аз също имам голям проблем да си харесам обувки за пролетта. С много слаби подбедрици съм и освен с балеринки , стои грозно с по- груби подметки , каквито имат лоуфъри, оксфордки и др.
Май от ботите преминавам основно на кецове, докато дойде време за балеринки и сандали.
По тази причина в 90% от времето съм с дънки, за панталон и рокля не успявам да си харесам обувки години наред.

# 387
  • София
Аз нося и панталони ,и рокли , и поли с кецове и сникърси.  Даже точно като съм с дънки гледам да обуя обувка с ток или сандал на ток или платформи. Grinning

# 388
Еми отказах се от раницата, но поръчах тази чанта Simple Smile. Ще видя как е на живо, дано ми допадне. Спортна е, но пък ще я нося лятото, ще я "тъпча" със всевъзможни неща..,хаха. Малко всякаш логото ми идва в повече... Знам ли.. Но я поръчах, ако не ми допадне, здраве да е Simple Smile

# 389
Пола или панталон в какъв цвят да избера за много, много тъмно лилав кашмирен пуловер? Опитах се да го снимам, но цветът не се вижда добре.

Общи условия

Активация на акаунт