Модни консултации - 54

• 56 050
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Agent, точно тази чанта на Bottega беше обсъждана от Савова и други нагоре. Точеха си лигите хехе. Мнооого е красива наистина. Пуснат ли ‘вдъхновени’ модели от Манго, ще има разграбване ❤
Ние двечките с Essentiall точехме лиги! Изобщо откакто сме заговорили за чанти точа лиги - аз съм от тези, които с 2 чифта дънки, 5 фланелки, 10 чанти и 20 шала може да се облича цял месец. Супер семпла база + 1-2-3 аксесоара.

Не съм ги обсъждала тези чанти, обаче мога да сглобя голямата. Grinning
Ама така кажи, бре, Савова!!!
Tyra, моля те, свали кройката на твоята кошница, Савова ще я сглоби, а аз ще менажирам процеса и логистиката - вече сме в бизнеса Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=xTBmRpBclAQ&list=PLd53Qrshfm … 7F_NUtnTEvGaiN1pn

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 14:51 от Agent Provocateur

# 541
Скрит текст:
Agent, точно тази чанта на Bottega беше обсъждана от Савова и други нагоре. Точеха си лигите хехе. Мнооого е красива наистина. Пуснат ли ‘вдъхновени’ модели от Манго, ще има разграбване ❤
Ние двечките с Essentiall точехме лиги! Изобщо откакто сме заговорили за чанти точа лиги - аз съм от тези, които с 2 чифта дънки, 5 фланелки, 10 чанти и 20 шала може да се облича цял месец. Супер семпла база + 1-2-3 аксесоара.

Tyra, моля те, свали кройката на твоята кошница, Савова ще я сглоби, а аз ще менажирам процеса и логистиката - вече сме в бизнеса Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=xTBmRpBclAQ&list=PLd53Qrshfm … 7F_NUtnTEvGaiN1pn
Да си търсите случайно търговски мениджър!? Stuck Out Tongue Winking Eye Пазара и продажбите са моя грижа....и направо избихме рибата! Ха, ха, ха смея се с глас! Агент, усмихна ми деня!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 16:58 от Sysly

# 542
  • Някъде там
Благодаря за коментарите за гуменките.
Взех си бели и черни Simple Smile

# 543

Те са елементарни от към кройка и сглобяване, но пък материалите и са един път!

# 544
  • Down south
Здравейте!
Приятно ми е - Daylily.
Насочиха ме към тази тема от съседна, приемате ли в редиците си заблудени човечки, които покрай изолацията, работата от дома, маски т.н. са "излетели"  извън орбитата на модните тенденции и не са успели да се върнат. Все още Close

# 545
Приемаме, приемаме. 🌻

# 546
  • София
Моля за мнение между две чанти -
И двете се обръщат и стават друг цвят, освен това вътре имат чалка чантичка така че са 3 чанти за цената на 1 все едно

# 547
Бих взела едноцветната. Свежа е, изчистена, по-елегантна и в актуален пастелен цвят. Бозавата ми е твърде.....бозава и лелинска, Simple Smile на пръв поглед ми напомни за евтино менте на Луи Вютон.

# 548
И от мен глас за цветната.
Много интересен цвят розово - лилава.

# 549
Чантите на Гесс са с изключително ниско качество за цената си. Гарантирам ти, ме само след 1-2 месеца дръжките вече ще са скъсани.

# 550
  • София
Чантите на Гесс са с изключително ниско качество за цената си. Гарантирам ти, ме само след 1-2 месеца дръжките вече ще са скъсани.

Даа и аз съм имала ама малката чантичка вътре е с дълга дръжка и цената излиза мн добра 160 лв

# 551
Аз давам същата гаранция за Guess- и без да се носи тежка, кожата не струва и дръжките се напукват за нула време.
Иначе лилавата лови окото, другата- твърдо НЕ.

# 552
Още един глас в подкрепа на ниското качество на чантите им.

# 553
За розовата съм и аз, но за съжаление трябва да се присъединя към коментарите за качеството им. В момента треперя на една лачена, защото ми е любима, а не знам в кой момент ще се нацепи и тя. Confused

# 554
За нищо не стават чантите на Guess. Пари на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт