АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 080
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/la-roche-p … -i-deca-50ml.html
Някой наясно ли е с какви филтри е това мляко?

# 361

Аз точно този крем имам и използвам, сега му мажа личицето като излизаме, защото в Англия слънцето е много силно. Не ми харесваше фактът ,че остава бял слой,който не попива,но четох, че точно този бял филм създава бариера за ултравиолетовите лъчи.

# 362
И аз я мажа със слънцезащитна козметика по лицето и ръцете. На морето ще е на годинка и се надявам да яде вече всичко. Относно водата - на годинка мисля, че е напълно възможно да се плацика в морската вода, просто без да се прекалява.
Обувки - имам пантофки и буйки за навън на КК. Доволна съм, за 2 месеца носене не ми се дават 60-70 лв./чифт.
Относно храненето - аз давам пюрета на обяд, като зеленчуците са на пара. Другият вариант ми е да ги изпека и намачкам с вилица. Още 1-2 месеца така и минава на съвсем човешка храна. Остава да въведа бобовите, киселото мляко и някой друг плод.

# 363
Ние сме доникъде все още с храненето. Вчера тепърва прояде пилешко. Сега ще започвам глутена тези дни, малко по малко. Давам пробиотик , че трудно ака вечер.

# 364
Здравейте сладурки😊
Аз не се включвам, но ви чета.
Просто май няма какво да кажа 😶
Борис яде абсолютно всичко, няма нещо като да не е ял, давам си му и от "нашата тенджера".

Обувки - ами и на мен не ми се дават 60 лв за чифт за 2 месеца 😣 имаме си едни буйки и си караме с тях за навън.

Друго какво да кажа 🤔
Борис се научи да лази, изправя се на кошарата, имаме 2 зъба ☺️. Спи, яде, играе, всичко в реда на нормалното. Пожелавам на всички прекрасен слънчев и усмихнат ден ❤️

# 365
BonniBonn, аз давам почти всеки ден круша - сурова и настъргана. Вмъквам я между храненията, най-добре е преди обяд, но тя често спи тогава, та я давам преди СЗ. Действа безотказно при нея, всеки ден ака и съм спокойна. Като въведеш пилешкото и глутена и си готова, какво толкова. Не си чак толкова назад Blush
Mamanasi29, чудесни сте! Все такива постове да има - положителни.

# 366
И моя яде всичко, или поне това което му давам. Карам я много лежерно и давам каквито пюрета имам в къщи. Вчера давах агнешко със зеленчуци, а преди това сьомга със зеленчуци. От два дена обаче ми прави голямо тръшкане докато спи. Не се буди но постоянно си тръшка краката в матрака. Като се събуди е ок, което ме навява на мисълта, че едва ли е нещо свързано нещо със стомаха.

# 367
  • Пловдив
Аз още не съм въвела агнешко и говеждо, не съм дала риба и кисело мляко също. До годинката ще ги въвеждам поетапно, не са толкова много като неща, които останаха.

В басейн в Града и аз не мисля да я водя, но на минерален не виждам защо не. В морето също ще я вкарам, ще носим и надуваемо басейнче и ще го напълня с морска вода да си играе до шезлонгите ни. От хигиенна гледна точка също нямам притеснения за хотелите.  Не мога вечно вкъщи да стоя от страх дали ще е чисто , а и малката не искам под похлупак да я гледам - нека свиква с различна обстановка и да свикне да пътува. Simple Smile

# 368
Lenka това е напълно нормално да има позив за гадене в началото докато свикне. И Катерина първите пъти беше така, но свикна има само 1 зъб преди няколко дни изби, давам й само твърда храна без пюрета и се справя страхотно, дъвче с венците. А това за зъбите не е вярно защото и да има примерно 4 зъби предни те изобщо не дъвчат с тях, има деца които след 1та година почват да вадят зъби и по тая логика на я глдишно гладко пюре ли трябва да яде до тогава.

Ох Катерина тези дни е страшно кисеша само мрънка и реве, спи много неспокойно и иска да спи само върху мен, нервите са ми опънати много, никога не е била така или са зъби или период и да минава по-бързо дано... Не знам мамите, които по принцип имат по-ревливи деца как издържат, понякога така като вика и реве без нищо ми иде да я фучна някъде.... А и тя си е опасна вече направо ми се кара понякога. 😀😀🙈

# 369
Моята Бонбона е като Катерина -постоянно. Винаги върху мен спи, сега последно иска да яде само в мен, не иска на столчето, не иска другаде сама. В моя скут само. Дори и нощно време се катери в съня си да спи върху мен. Много ми е сладка. 🥰🥰 Да, изнервящо е понякога, но пък ми е такава разтапяща...как да й се нервя.
Недоспиването обаче си каза тежката дума и не спирам да мисля как да хапна нещо убийствено сладко. 😖

# 370
Момичета, дайте някакво оригинално предложение за подарък на момиченце на 1 год... Имате ли някакви идеи? Мислих играчка + нещо такова като допълнение, ама още се чудя...

# 371
Аз питам, ако ще е по голям подаръка какво искат. Иначе съм взимала детска кухня, басейн с топки, от тези колички които ги бутат с крачета. Няколко пъти съм подарявала от тях и е използваем подарък. Зависи от бюджета общо взето, но сега има едни модерни бебета, на които им сменяш пампера и издават звуци. Но ако са ми близки, винаги предлагам няколко неща и родителите да си изберат. На годинката се трупат много подаръци.

# 372
Ами някъде до 60-70 лв. Това бебе с памперса ми стана интересно, къде си го гледала? Не обичам да питам, защото в повечето случаи и родителите не знаят, а и си държа да е изненада подаръка☺️

# 373
https://www.hippoland.net/warm-baby-pishkashto-bebe-s-pampers-wzj008a-1
Има много различни, това е първото което ми излезе. Има и едни Crybaby те са около 60лв, децата ги знаят от детските, но на 1 година, едва ли. Ако родителите не държат на марка, може и такова каквито ти показах

# 374
LenkaST Провери за нещо интересно в Комсед, в момента имат промо код за 20% отстъпка

Общи условия

Активация на акаунт