90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 249
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Въобще не й вярвам. Това, което тя твърди, че е изнасилване,  не е изнасилване и е цинично към всички жени и деца, които са били изнасилени. Тя ти спя съвсем доброволно и с двамата. Аз даже не мисля, че те изгарят от желание да спят с нея толкова, колкото знаят, че само така ще им даде пари.

За мухите не бих се учудила да са я карали да продължи снимки въпреки тях, но дали ще плащат медицинските грижи зависи от какъв договор са подписали.

Стефани като не е била доволан от сценария, да не е участвала в него, не е карана насила да спи с мъжете. Според мен беше вечно пияна, но затова си е сама виновна.

# 46
Да, това е стар пост. Нарича изнасилване това, че Раян е спал с нея без презерватив, а освен това уж вече са били разделени, но тя го е поканила да прекара нощта с нея, защото от предаването са я накарали - имам чувството, че бълнува, толкова несвързано изглеждат твърденията й.

# 47
  • Великобритания
за мен опитите и да се докара жертва не са много сполучливи , вместо съжаление става жалка .. но наистина има много неща , които ние не виждаме , а и не помня кой от участниците беше казал на стори в Инстаграм , че колкото повече шоу и интриги правят , толкова по ангажирани са , следователно повече показвания , инстаграмите им растат , взимат пари за всичко , което им се предложи и така всички нови изгряващи "звезди" следват точно този съвет ..

# 48
  • Sunshine state
Сигурна съм, че има нещо вярно в твърденията на Стефани, но и доста преувеличава, за да измъкне повече пари.
Аз гледах вчера Tell all - беше първата част.
Скрит текст:
В студиото бяха всички двойки без Стефани, естествено, а Хейзъл и Тарик бяха на видео, защото имали контакт с някой с Ковид. Първо подхванаха Майк и Натали, които както видяхме във видеото дойдоха отделно. Включиха майката на Майк, която каза, че няколко дни преди сеатбата е помолила съседката Тамара да каже нещо, ако свещеника попита "ако някой е против този брак да говори сега или да замълчи.." Натали се ядоса много. Отделно през нощта преди сватбата Натали казва, че Майк е изчезнал някъде и не си е вдигал телефона. Яра и Джоуви - него го закачиха на детектор дали на ергенското парти е правил нешо със стриптизьорката, с която се качиха горе в клуба. Естествено, нищо не излезе освен, че някога си бил спал с една такава, но това е било преди Яра. Много ми хареса как се държа тя. Юлия и Брандън - включиха родителите му и ги разпитваха за правилата в къщата и за противпзачатъчните. 😅 Още живеят с тях, но е очевадно, че нещата там не са добре. Останалите участници обвиняват Брандън, че изобщо е позволил такова съжителство, но той каза, че бил намерил квартира преди Юлия да дойде, а тя не я е харесала. Ребека и Зиед - тя си е инжектирала устните и няколко зони по лицето, за да в по-младолика. Отделно си е направила липосуксция и си е отстранила излишна отпусната кожа в коремната област. На мен ми се видя подпухнала в лицето. Ще кача снимка от ТВ-то по-долу. Зиед каза, че така била по-секси след операцията, а Юлия осъди пластичните операции като цяло.  Натали каза, че и тя имала хиалурон в устните, но не й харесвало, понеже било много. Искала да си оперира носа. Яра каза , че си е оперирала само носа и спореше с Юлия по повод пластичната хирургия и как всеки трябвало да си променя, каквото не му харесвало у него. Питаха Ребека за сцената на ревност в ресторанта с приятелката на дъщеря й - тя каза, че момичето настоятелно е сваляло Зиед над 30 минути, но дъщеря й отрече и каза, че приятелката й само е предлагала помощта си. Попитаха Зиед би ли искал Ребека да е по-млада и той каза да и обясни, че тя била обсебена от моделите и филтрите в Инстаграм и сама е решила да се разкраси. В другата част ще дават Хейзъл и Тарик и Андрю и Адам. Французойката настоява Андрю да не е в студиото, когато я и тервюират и от елипа му казват, че трябва да излезе, а той се ядоса и си тръгва. 😁
Извинявам се, ако има грешки, но пиша от телефона и.. ☺
Ето и снимката на Ребека:

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 14:37 от Pupitka

# 49
  • Sofia
Андрю е онзи с Амира, не е Адам. Grinning Макар че Адам сякаш му отива повече.

# 50
Андрю.
Ребека наистина изглежда много пълна в лицето, колкото и да е отслабнала надолу.

Гледах едно документално видео (американско) преди време - един мъж обясняваше какво се случва ако някой спре сватбата и каже нещо по време на ритуала - накратко - не се случва нищо. Ако младоженците не се разсърдят, сватбата си продължава, а този дето се е изказал седи и се срамува. Това е просто остатък от някакъв обичай, но няма никакво законово значение.

# 51
  • Sunshine state
Андрю, извинявам се. Още като го писах, ми се стори, че нещо не е наред, ама.. 😆 Съжалявам.

# 52
Натали е права, че не се харесва с инжектираните устни - въобще не й отиват. Повечето хора не си признават, че не се е получило, след като са дали пари за нещо.
Обаче, при Яра подобрението е  видимо, носът й изглежда естествено, а не като на нашите певици (нещо миниатюрно в средата на лицето).

# 53
  • Sofia

Андрю доста е отслабнал

# 54
Направо се е стопил! Сега на интервютата изглежда дебел като Колти.

# 55
  • Варна
А коя е жената от снимката над Андрю? Не я разпознавам.

# 56
Девън и Теянг. Девън не прилича на себе си на нито една снимка. Не сме сигурни дали наистина изглежда така сега, защото и видеата й са с филтри.

# 57
  • Варна
О, тя е неузнаваема. Дори като знам, че е тя пак не си прилича. Намирам я за много красива, но в последните публикации е сякаш е друг човек направо.

# 58
Омар и Ейвъри са в Ню Йорк. Явно все пак е получил виза, пък било то и туристическа.
Скрит текст:

# 59
  • София
Харесвам ги тях, симпатични са ми.

Общи условия

Активация на акаунт