90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia

Колкото до мнението на Брандън – изцяло го подкрепям, английският на Юлия е покъртителен. Peace
По-зле ли е от Наталия?

# 541
Наталия има проблем с произношението, а Юлия - с граматиката. Но определено е по-добра от Зиед и Мурсел.

# 542
  • Sofia
Колкото до мнението на Брандън – изцяло го подкрепям, английският на Юлия е покъртителен. Peace
По-зле ли е от Наталия?

За мен – да. Наталия понякога използва доста сложни думи и речеви конструкции. Умее да се изразява колоритно. Не бих казала, че не владее английския. Но пък наистина има кофти акцент.
Юлия говори малко като туземец. Grinning

# 543
  • Sunshine state
На Наталия акцентът й е толкова силен, че не й се разбира в добавка с говоренето й през зъби. Обаче във вчерашния епизод каза на майка му на Майк, че искала да става ТВ водеща или актриса, понеже в Украйна това работела. Дори се сравни с Джони Деп. 🤣 Няма кой да я вземе за водеща с този говор тук, за съжаление.
Юлия наистина не владее добре езика и не смятам, че ще успее ако не го понаучи. Да, има много емигранти тук, но тези, които не владеят езика работят я косачи на трева, миячи в ресторанти или шофьори на камиони, та има разлика в това отношение. В Чикаго например има толкова много източноевропейци, че в кафенета и ресторанти дори не де налага да говориш английски. Ако искаш хубава работа, езикът е много важен. Иначе си бачкаш за някой българин в Чикаго и дали ти хареса, или не, е все тая, защото избор голям нямаш.

# 544
Ето една американка, дошла да живее в Мъглиж, жалко, че не са се включили в "По другия начин" - трябва да има повече българско представяне: https://nova.bg/news/view/2021/05/31/328520/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D … 0%B0%D0%BB%D0%B0/

Как са го написали "от Вашингтон до Мъглиж" - така и не разбрах дали е от столицата, или от гората...
Този Златко е по-културен от 90% от участниците.

# 545
  • Sunshine state
Много хубава история, ама и той не е типичният ром, доста по-начетен изглежда.

# 546
  • София
Въпрос на желание. По моя непредставителна извадка, колкото рускоговорящи жени съм виждала и чувала, живеещи по нашенско по много години, нито една не е научила български сносно. Просто не искат, живеят с мисълта, че другите трябва да ги разбират.

# 547
Между другото този ром от предаването изобщо не ми заприлича на ром много светъл ми изглеждаше и симпатичен още повече че учил в университет и т.н което е похвално..

# 548
Ромите изглеждат най-различно. На мен и певицата Диона не ми прилича външно на ромка (ощекогатобеше в Брадъра), но това не значи нищо. От друга страна познавам доста чернички етнически българи.

Допълвам:
Кирлиам е родила, бебчето се казва Енцо Heartbeat

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 15:46 от pppqqq

# 549
  • Sofia
Поне е грижовен баща,или така изглежда...

Ейвъри с красивата си дъщеричка

😳

# 550
Леле, Даниел да не е решила и тя да се пробва на тоя пилон Fearful

# 551
Като ги гледам тез китни моми американки почвам да се чувствам като солета!

# 552
Отражението в огледалото е покъртително.

# 553
Децата са големи сладури.
От последната снимка занемях.

# 554
  • През девет планини в десета...
Това Ейвъри на Омар ли е, ако е тя съм пропуснала че има дъщеря. И защо е без бурка...

Общи условия

Активация на акаунт